Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
-
- фен клуб-скобар
Re: Инфо за р. Струма!
Това да се чува Мето.metoo написа:Няма какво да кажа, прав си лично аз ловя на троха от Пет шест години, като се има предвид че съм на 19. Иначе тази година не съм взел повече от 5 6 риби, но нормално е никой да не повярва щом не е документирано. Но ти обещавам лично на теб, да виждаш клипове с пуснати риби от мен.
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- fishingman
- вече хвърля и на тежко
За мен такива спорове са безмислени. Всеки лови както умее, едни повече, други по-малко, но пак ще се повторя от предни мои постове, че е важно удоволствието и това с кого си на излета. Джони е прав за това, че най-важно семейството, и ако ти се удаде възможност да си с тях на излет е НЕПОВТОРИМО!
Видно от снимките и постовете, че има такива които си го могат и то по-добре от другите, но за всички останали, които са хванали толкова колкото им позволяват възможностите е един вид успех. Аз не съм от тези които го разбират този спорт из основи, но пък излетите където и да било и с когото и да е винаги са приятни.
С това писание не искам да давам акъл на когото и да било, но мисля че ако бъдем по толерантни един към друг (с изключение на зелените шуби) нещата ще вървят добре. Затова споделяйте и не злорадствайте един на друг. Може би поради тая причина Венци 72 се отказа да дава съвети и въобще престана да пише. Пожелавам на всички които прочетат това успешни излети!!!!!
Видно от снимките и постовете, че има такива които си го могат и то по-добре от другите, но за всички останали, които са хванали толкова колкото им позволяват възможностите е един вид успех. Аз не съм от тези които го разбират този спорт из основи, но пък излетите където и да било и с когото и да е винаги са приятни.

С това писание не искам да давам акъл на когото и да било, но мисля че ако бъдем по толерантни един към друг (с изключение на зелените шуби) нещата ще вървят добре. Затова споделяйте и не злорадствайте един на друг. Може би поради тая причина Венци 72 се отказа да дава съвети и въобще престана да пише. Пожелавам на всички които прочетат това успешни излети!!!!!
-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Тази тема си е на Венци и той липсва много на интериора и. Лично аз с огромен интерес четях неговите постове и разглеждах снимки пълни с риби ,захранки,пейзажи.Бих предложил ,който иска да сподели къде мисли да отиде през тези дни ,както повечето пишеха преди време ,аз лично мисля като дестинация Монца . Някой има ли информация как е реката като цвят ,имало ли е резултат през изминалите дни в този район ? Поздрави и наслука на всички.
Ако се проследи темата, на по-късен етап Венци осъзна вредността на публичните изяви и се оттегли. По същия път минаха и повечето от следващите активистиivo_stoev написа:Тази тема си е на Венци и той липсва много на интериора и. .
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- prodigy666
- разбира нещата
Кажете ако спите на монца да знам от са да ида да ви паза места
по темата ... вчера мои ученик е зашил 10 тина и толко кленчета на опашатка

-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Не prodigy666 не съм от тия ,не ме мисли
,питам колегиално за евентуално инфо

-
- фен клуб-скобар
Венци слагаше винаги снимки къде е бил,как,кога обширно! Венци се махна точно заради такива вони от рода на ,,научи се да пишеш,, ,,неграмотник,, и прочие! Аз съм си говорил с него и съм наясно!В този форум има много добри хора,но и много вредно е да се споделя информация! Такива станаха времената.До колегата,който пита за Монца: в момента там е що годе приличния риболов,борба за място и точно позициониране(3-4 са местата ).Не искам да навлизам с подробности! То цял филм се снима ,няма нужда от криене!Реката става за риболов,събота и неделя мътенето почти го няма.
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

Скобари има межжу бързея на Бело поле и вира. във вира се ловят кХрХве, на монца дава на зелен дол и на вира под агромах. Другото е железница монца и бензиностанцията на излизане от Благоевград
скобара е риба проклета

аааааа на вливането на Бистрица и под третия бараж дава морунажи
скобара е риба проклета

Реката е малка, а събота, неделя - и бистра. И на Монца, Зелен, Покровник, Мощанец, Бело, първи, втори и трети - ще дава дедовинажи, така ми се чини.
Заплюл съм едни маломерни скобарета, ако хвана повече от две - ще има снимка.
Заплюл съм едни маломерни скобарета, ако хвана повече от две - ще има снимка.

Това до обяд - десетина скобарчета, още толкова мренки, малко кленчета и 2 морунажа. После се преместих да им потърся майките.

Това следобяд - намерих ги всичките

Местата са посочени от колегата по - горе

Реката е свалила нивото още малко, бистра с лек примес от Джерман.
- prodigy666
- разбира нещата
Нападаите места има още ...
Нападнахме ...
Уж щях да почивам, но оставих едни младежи да гледат състезанието на Червена могила и не ме стърпя.

Три бяха над кило и половина, с директен според мен няма как да се извадят. Бат Марти гледа лошо на колеги с по едно боло в шкафа, но това ми е основното оръжие
На Монца имаше двама човека и половина, места бол. Мислех да се пробвам, но не остана време. А и по гумаджийниците в Благоевград някой бил събрал гуми за ората копата
Уж щях да почивам, но оставих едни младежи да гледат състезанието на Червена могила и не ме стърпя.

Три бяха над кило и половина, с директен според мен няма как да се извадят. Бат Марти гледа лошо на колеги с по едно боло в шкафа, но това ми е основното оръжие

На Монца имаше двама човека и половина, места бол. Мислех да се пробвам, но не остана време. А и по гумаджийниците в Благоевград някой бил събрал гуми за ората копата

-
- фен клуб-скобар
Мренка,работя само с осмици.Вадя абсолютно всичко с името скобар. В голяма заблуда си,ако мислиш че директния няма да вади рибите по 1.5кг. Вади ги с кътните им зъби,че пищят даже.И то от най големите бързаци!!!!! За единствената болонеза не си ми разбрал точно черния хумор:)Друго имах в предвид;)Няма да разяснявам силните страни на директния,като тотален контрол на линията,абсолютно точно подаване на линията и стръвта покрай храсти,дървета и прочие,доста по бързо подаване на стръв и т.н. Естествено и болото си има негови прекрасни страни. Лично аз го употребявам само зимно време и то само ако се наложи! Навици кво да прайш братче.Малко да раздвижиме темата 

Последно промяна от DJONI RINGO на Пон Ное 07, 2016 2:05 am, променено общо 1 път.
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите