Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Doncho69 на какво ги ловите? На тапа ли?
в неделя ще ходяemko0o0o написа:Колеги утре някой няксде дали ще ходи да се присъединя към него
имали някъв шанс дами кажеш с точност къде се намира това блатце да се пробвам тази неделя ?Doncho69 написа:Вчера с един колега от форума бяхме на блатцето за няколко часа долу горе добре се получи.За ударите няма да коментирам,но имам 5 зъбатки от които две маломерни и си плуват обратно а трите от които едната беше доста добра посрещнаха ми гостите с охладено бяло винце.
Това е от мен а на всички колеги наслука!
На тапа колега
днеска на :блатцето: много е яко от 8 до 12 нито един удар хвърляхме на всякакви примамки и нищо най вероятно там се лови на жива рибка .миналата седмица бях на някви азмаци в Ново Оряхово в една гора там имахме удари ,но нито една изкарана риба всички се откачаха и бяха малки това е от мен.
-
- научил се да хвърля
Колега , Дончо не веднъж писа коментари че там си иска на тапа и жива рибка , в прочем н кои азмаци до ново Оряхово ходи , на Камчийски пясъци или неI. Seykov написа:днеска на :блатцето: много е яко от 8 до 12 нито един удар хвърляхме на всякакви примамки и нищо най вероятно там се лови на жива рибка .миналата седмица бях на някви азмаци в Ново Оряхово в една гора там имахме удари ,но нито една изкарана риба всички се откачаха и бяха малки това е от мен.
нз къде ходих първо минах през плажната ивица ,но там рязко затънах в пясъците нз как минах 4-5км на jps изглеждаше ,че е близо но не е .после минах през гората брутално одрах колата ама здравата показваше ми две блата аз бях на второто има само едно място за риболов поне това което аз открих ,една от рибите (щуките) беше 100% над 4кг таман вадя боблера и щеше да ми захапе крака (косвено казано ) обаче я видях другите бяха малки .това е ако знаеш къде има кустури с прилични размери може да ми кажеш .поздрави.
Колега на тия азмаци си изкарал голям късмет че не са минали на проверка.Там е защитена зона и хванат ли те незнам.
А това него знаех ,е нали ходят там половина форум за щука на ново оряхово що никой не е споменал за защитената зона ?Doncho69 написа:Колега на тия азмаци си изкарал голям късмет че не са минали на проверка.Там е защитена зона и хванат ли те незнам.
-
- новобранец
Вчера ходихме с един приятел на тези блата за един час. И ние незнаем, че са защитени.. Оставихме колата до гората и от там пеша.. Доста вървяхме.. Хвърляхме с една блесна, но нищо.. Не са удобни за риболов и колата трябва да е почти на 600-700 метра от вас, защото е пясък и потъва..
виждасе че колегата е надъхан, и незнам защо никой от ващащите на тово строго секретно блато не му пише едно лично съобщение,няма да ви хванат рибата
Колега ianimar вече с няколко колеги тук от форума сме ходили там.Дори на един колега му дадох рибки и му обясних местоположението а аз отидох по късно .А за резултатите нека те да кажат да не излезе като хвалба.
В събота си завъртяхме едно крайварненско капо на Цонево (Дебелец) и по Камчия на спининг. Реката беше с много хубав цвят, с нормално ниво и течение.
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
Колега Златев незнам къде сте ходили на Камчия но пробвайте от с.Венелин посока с.Дъбравино.
Идеята беше за там по принцип, но денят привършваше, а времето беше и без това мрачно и заложихме на по-близка до града спирка - около моста на Пода. Според мен и там си струва да се поупорства.
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"