Коректност - Има ли такова животно !!!

Модератор: sapuna

Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Коректност - Има ли такова животно !!!

Мнение от krokibg »

Колеги,преди няколко дни,се похвалих че поръчах да ми пратят три макари и четири пръчки от Канада.Макарите са Шимана и една Абу Гарсия,мултипликатор,от тези дето се замята със тях/не помня имена и номераций/.Трябваше да са тук на 16 -17 миналия месец,но до ден днешен човека дето си дойде и трябваше да ми се обади,просто не ми звънна.Намерих гадното копеле,дето трябваше да ги прати /до последно ми казваше че ги е взел и са готови за пращане/ и само чакахме човека да тръгне и ми обасняваше че носача отишъл до Гърция и аз веднага се усетих,че нещо ме врътка :evil: :evil: :evil: Направо съм бясен и немога да си намеря място от яд и обида.Кажете ми сега,има ли такова ЖИВОТНО - коректност :?: :?: :?: Вече се съмнявам,и се чудя как да му го начукам на този боклук.Всеки от вас знае каква е тръпката когато очакваш някакъв такъм,и какво се случва,когато стане така че сте излъгани.Няма да ви казвам какви мисли ми минават през дървената глава,която все вярва точно на тези на които нетрябва.Изобщо не мисля за парите,защото ще ги взема от жена му,въпроса е защо има такива идиоти. Давайте лекарство,че ще се пръсна от яд :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Re: Коректност - Има ли такова животно !!!

Мнение от sapuna »

Любо,пише го в подписа ти! :wink:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Big^Fish »

Нали знаеш,че вички ядове и притеснения си остават само за тебе.Оня едва ли ще те завлече с парите,щом като го знаеш къде живее :twisted: Просто аман от такива хора,на които в определен момент за нещо разчиташ,а те те забрават,че съществуваш.И пак казвам - едва ли се опитва да те завлече,не е благоразумно просто.Все пак мисля,че работите ще се наредят и ще си получиш такъмите,въпросът е да не става с клизма.С тебе сме,недей да се хабиш напразно,че някои неща не се купуват с пари.
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Любак,много е гадно да чакаш нещо и да те излъжат,независимо за какво.Нещата се оправят вечер в тъмното,да няма свидетели,лабут и после ще видиш как ще отскочи да купи само твоите такъми.Коректност има,но много малко останаха хората които още са коректни.Затова сме на това дереже.Отиваш сутринта в магазина,там те лъжат с парите или с качеството на стоката.Отиваш на работа,работника те лъжи в квадратите,чорбажията иска да те прекара с парите.Малкото пари които са останали в джоба те спира полицаи и гледа да ти ги вземе.За каква коректност говорим. За такъмите.Виж си ги поръчай някъде другаде и дано да дойдат навреме. :evil: :twisted:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
alcora
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от alcora »

Big^Fish написа:Нали знаеш,че вички ядове и притеснения си остават само за тебе.Оня едва ли ще те завлече с парите,щом като го знаеш къде живее :twisted: Просто аман от такива хора,на които в определен момент за нещо разчиташ,а те те забрават,че съществуваш.И пак казвам - едва ли се опитва да те завлече,не е благоразумно просто.Все пак мисля,че работите ще се наредят и ще си получиш такъмите,въпросът е да не става с клизма.С тебе сме,недей да се хабиш напразно,че някои неща не се купуват с пари.
абе има си неща дето без клизма не стават !!! и Любо май се кани да му врътне една :))

Лошото е че хлебарките наистина нямат изтребване !!!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Първо е лошо че не е в България.Второ,приятели сме от 20 години.Интересно ми е че знае какви псувни ще отнесе,познава ме достатъчно добре и пак ме лъже.Аз снощи му писах на Скайпа,да го питам защо го е направил и сега,във 6:10 сутринта,преди да тръгна за балкана,погледнах че е на линия,защото там е към 23-24ч и пак не ми вдига :evil: Ок, това е.Тръгвам че дойде служебната кола да ме вземе.Цял ден ще ми е вкиснато и ще го мисля.Айде чао за сега :wink:

Danchobor
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Danchobor »

Здравей колега несе ядосвай ядовете ги образуват гадове ,и ас съм ужилен от един
приятел на но има една фирма по дървоядите ако трябва да хапне дръвцето някой
сещасе. Съчуствам ти най искрено и мисля че ще се оправят нещата .Вземи малко чист въздух във балкана брой до 10 и тогава прецени.Но фирмата работи денонощно
Има една песен на Руши Виденлиев всичко се връща.
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:roll: Коректност.... изчезващ вид, за червената книга :roll:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

Правилно Кроки не се ядосвай.Вярно че да чакаш тъкъм е голяма тръпка(аз чакам едно Боло 2 сед.от София до Русе немога го получа Но говорих с колегата обясни че е бил възпрепятсван и ша се оправят нещата - днес уж трябва да го получа по куриер)Та мисълта ми е че и да се ядосваш файда няма само вредиш на себе си.Пишеш че ти е приател от 20г.значи те познава добре и невярвам да се опитва да те изработи .Моя съвет е да направиш 2-3 опита да се свържеш с него и ако не успееш да си вземеш парите от жена му.Тъкъмите ша си ги поръчаш на друг или от друго място.Остава само гадното чуство че си прецакан но :

Има една песен на Руши Виденлиев всичко се връща.[/quote]

ПС:Най важното е да не се ядосваш е.......................................тук си знаеш.Аз на 27 бях със спукана язва от това че им обръщах голямо внимание на разни приятели и др.А сега го местя в другия крачол и не се ядосвам че едва ме спасиха.
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

не искам да се меся, но ако ти е "приятел" първо няма да ти вземе пари предварително, второ ако не може или не иска да ти свърши работа, ще ти каже вместо да те лъже...

много често хората бъркат "приятел" и "познат", а това са 2 различни неща!

и въобще не съм съгласен, "че няма коректност" - аз работя с хора, някои от които дори не съм виждал на живо, но въпреки това правиме бизнес за по 10-20 хиляди долара само на честна дума... и това години наред...
Разбира се, има и измамници, но не може да третираме всички хора като такива!!!
Последно промяна от Тедо на Пет Мар 07, 2008 10:51 am, променено общо 1 път.
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

Любо, приятелю, аз дето съм дърто магаре не един път съм прекарван от приятели или от известни на цяла България "почтени" хора. Е Божо ти каза, за приятели дето се компрометират след 20-30г. познанство. Аз също така бях прекаран от приятел с 25г. познанство. Били сме и зад граница заедно. После се разбра, че човекът е започнал от години да си обикаля старите приятели и познати. А един голям певец известен от десетилетия у нас, много иначе уважаван, ме завлече с голяма сума в зелено!Ами беше се хванал с мутренски бизнес, а ние не го разбрахме отначало и хапнахме дръвчето. Братко, парите се печелят, но тези дето ги крадат или завличат от тях няма да прокопсат или да изпитат простото човешко щастие. Те винаги ще са в състояние на стрес! Знаят ли кога и къде ще ги срещне някой бивш приятел, завлечен от тях. Все пак съм оптимист за твоят случай! Пиши му, че си му забъркал специялен мехлем за душата, от пясък и вазелин. Това сигурно ще катализира процеса на изпращане. :twisted: :axe: :ANAL:
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Момчета,нестава дума за измама !!!! просто некоректен във обещанията !!! Обещава едно и него изпълнява а започва със управдания и глупости.До последно,когато носача си тръгваше за България ми каза че ги е качил на контейнера заедно със колата на въпросния човек.Колата със контейнера щяла да престигне на 10-12 миналия месец в Германия и човека до 16ти щеше да ми се обади.Нещо е усрал и сега се крие защото няма какво да ми каже,нямам такъв проблем - измама,при мене неможе да се получи.Има само човешка простотия и тъпотия на приятел,който незнае как да излезе от ситуацията.Направил е някаква простотия и затова е всичко.Той ще се обади сам,знам го и го очаквам всеки момент ,да обмисли извинението или новата лъжа,ако има такава :idea: Да забравим за сега за случая и ви благодаря за подкрепата,нека му дам последен шанс да ме запази за приятел,което е само в негова полбза !!!

tazy
новобранец
новобранец

Мнение от tazy »

Предполагам той не е рибар защото рибар не може да направи такова нещо. Предполагам че ще си вземеш парите тъй че ако те е много яд отиди на риба за да ти мине. Поне на мен ми минава така. А пък такъмите можеш да си ги поръчаш и от БГ мисля. Общо взето този "приятел" не те е оценил като такъв щом не е разбрал страстта ти.
Поздрави от мен и смятам че ще ти прати такъма .
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Marco Polo написа:
tazy написа:Предполагам той не е рибар защото рибар не може да направи такова нещо.
tazi,рибар е,рибар,но .............овцата,стадото,дрън,дрън.....еби му мамата,чакам и ще видим !!!

Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

Да се ядосваш за грешките на другите, значи да наказваш себе си.

Не знам кои го е казал но е прав. Както ти е писал Сапуна отговора е в подписа ти.

Много е гадно но се случва, мога да си представя какво ти е. Маината им, не ги мисли, ще си го получат рано или късно.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболовни такъми”