Дупките на Говедаре

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

mutagen
новобранец
новобранец

Re: Дупките на Говедаре

Мнение от mutagen »

Вадя доста стара тема, но относно дупките на Говедаре мога да кажа че вече БИЯТ!!!! Отидохме там вчера около 10 сутринта, и след няма и 5-10 минути дойдоха 6 човека, които директно ни се нахвърлиха на бой твърдейки че водоема е частна собственост и риболова е забранен! Днес ходихме да си вадим медицинско, но адвоката към който се обърнахме (от Пловдив) ни посъветва да си траем защото може да си навлечем много по сериозни проблеми!!!!!
Здравейте, аз съм млад, красив, финансово подсигурен, с добро чувство за хумор, не пия, не пуша, не употребявам наркотици и никога не посягам на жени... Търся да закупя бензинова помпа за Голф3.
Аватар
nikolai_k
новобранец
новобранец

Re: Дупките на Говедаре

Мнение от nikolai_k »

"...констатирано е и нарушение от „Ловна дружинка“ -с.Говедаре, която неправомерно забранява на гражданите да извършват любителски риболов в част от същия водоем с предлог, че той е отдаден на тях за стопанисване, а договор за тази дейност липсва."
Това е от 2012-та година,цитирано от ИАРА Пазарджик.Предполагам че ситуацията отново е същата или пък се е появил,някой нов "стопанин"..И другаде съм чувал,че има проблеми с тези дупки - коя "частна",коя не и т.н(за това и не ходя там). На тези дупки дори беше позволено да се лови през забраната тази година и до колкото си спомням и тогава имаше проблем с риболова там.Съмнявам се действително да са отдадени на някой,по-скоро някой си ги е присвоил .Не знам какви проблеми ще си навлечете,но при такива случаи е редно всеки да си търси правата - жалби,медии и т.н.Успех!
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”