пяса4ник 09 03 08г

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

gambusko
новобранец
новобранец

пяса4ник 09 03 08г

Мнение от gambusko »

здравеите колеги.В неделя ходох на пясака да пробвам новия двигател с старата лодка ама след 15 мин. задуха заваля и стана една не е за говорене.об6то взето 4 4овека на кръст и вси4ки капо, но целта ми бе6е да подкарам лодката не с гребла.купих си нов двигател 2кс ама не6то за моита лодка е малак маи. понеже лодката е гумена като дам пове4е гас и задницата поддава та си мисла ако някои даде няква идея за трацева даска която да обхва6та цялата задница 6те сам благодарен.лодката ми е дълга 3.66м
shekira
разбира нещата
разбира нещата

Re: пяса4ник 09 03 08г

Мнение от shekira »

колега вървяха си прилични каракуди.

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=31&t=12800
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
gambusko
новобранец
новобранец

Мнение от gambusko »

за сега маи са само слухове 4е варват каракудите 4ух за краварниците 4е давало ве4е но предвид гадния път няма как да се стигне освен с лодка на тоя етап.пак и времето не отговаря на тоя етап.ако дава6е поне хора 6те6е да има по пъкавите ама не видяхме.
gambusko
новобранец
новобранец

Мнение от gambusko »

ако е хубаво времето мисля в събота или неделя да се поразхода пак натам.
shekira
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shekira »

gambusko написа:за сега маи са само слухове 4е варват каракудите 4ух за краварниците 4е давало ве4е но предвид гадния път няма как да се стигне освен с лодка на тоя етап.пак и времето не отговаря на тоя етап.ако дава6е поне хора 6те6е да има по пъкавите ама не видяхме.
колега чукни на линка под първия ми коментар.
Аватар
muerter
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от muerter »

Абе линка не видиш ли кво ти казва 4овека,не ще и тва е :D :D :D :D :D :D :D :D :D
тои си знае неговата :mrgreen:
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
shekira
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shekira »

muerter написа:Абе линка не видиш ли кво ти казва 4овека,не ще и тва е :D :D :D :D :D :D :D :D :D
тои си знае неговата :mrgreen:
лошо няма,ама дава грешна информация.
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

gambusko написа:здравеите колеги.В неделя ходох на пясака да пробвам новия двигател с старата лодка ама след 15 мин. задуха заваля и стана една не е за говорене.об6то взето 4 4овека на кръст и вси4ки капо, но целта ми бе6е да подкарам лодката не с гребла.купих си нов двигател 2кс ама не6то за моита лодка е малак маи. понеже лодката е гумена като дам пове4е гас и задницата поддава та си мисла ако някои даде няква идея за трацева даска която да обхва6та цялата задница 6те сам благодарен.лодката ми е дълга 3.66м
Нещо не разбрах - как хем ти е малък мотора, хем като дадеш газ задницата поддава? Не е малъд двигателя, а лодката сигурно е само за гребла и ел. мотор... Имаш ли снимка?
Виж как 2.5кс с 1/3 газ бута лодка 4.80м при това лодката е с голямо газене и за двигател с дълъг ботуш, а моторчето е с къс! http://www.vbox7.com/play:ce49b031

ПС: в българския има една много хубава буква Ч - ползвай я от врече на време!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”