Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

пяса4ник 09 03 08г
Модератор: sapuna
пяса4ник 09 03 08г
здравеите колеги.В неделя ходох на пясака да пробвам новия двигател с старата лодка ама след 15 мин. задуха заваля и стана една не е за говорене.об6то взето 4 4овека на кръст и вси4ки капо, но целта ми бе6е да подкарам лодката не с гребла.купих си нов двигател 2кс ама не6то за моита лодка е малак маи. понеже лодката е гумена като дам пове4е гас и задницата поддава та си мисла ако някои даде няква идея за трацева даска която да обхва6та цялата задница 6те сам благодарен.лодката ми е дълга 3.66м
Re: пяса4ник 09 03 08г
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
за сега маи са само слухове 4е варват каракудите 4ух за краварниците 4е давало ве4е но предвид гадния път няма как да се стигне освен с лодка на тоя етап.пак и времето не отговаря на тоя етап.ако дава6е поне хора 6те6е да има по пъкавите ама не видяхме.
ако е хубаво времето мисля в събота или неделя да се поразхода пак натам.
колега чукни на линка под първия ми коментар.gambusko написа:за сега маи са само слухове 4е варват каракудите 4ух за краварниците 4е давало ве4е но предвид гадния път няма как да се стигне освен с лодка на тоя етап.пак и времето не отговаря на тоя етап.ако дава6е поне хора 6те6е да има по пъкавите ама не видяхме.
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Абе линка не видиш ли кво ти казва 4овека,не ще и тва е
тои си знае неговата

тои си знае неговата

На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
лошо няма,ама дава грешна информация.muerter написа:Абе линка не видиш ли кво ти казва 4овека,не ще и тва е![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тои си знае неговата
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Нещо не разбрах - как хем ти е малък мотора, хем като дадеш газ задницата поддава? Не е малъд двигателя, а лодката сигурно е само за гребла и ел. мотор... Имаш ли снимка?gambusko написа:здравеите колеги.В неделя ходох на пясака да пробвам новия двигател с старата лодка ама след 15 мин. задуха заваля и стана една не е за говорене.об6то взето 4 4овека на кръст и вси4ки капо, но целта ми бе6е да подкарам лодката не с гребла.купих си нов двигател 2кс ама не6то за моита лодка е малак маи. понеже лодката е гумена като дам пове4е гас и задницата поддава та си мисла ако някои даде няква идея за трацева даска която да обхва6та цялата задница 6те сам благодарен.лодката ми е дълга 3.66м
Виж как 2.5кс с 1/3 газ бута лодка 4.80м при това лодката е с голямо газене и за двигател с дълъг ботуш, а моторчето е с къс! http://www.vbox7.com/play:ce49b031
ПС: в българския има една много хубава буква Ч - ползвай я от врече на време!!!