Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Дойдох,хванах и се прибрах
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Дойдох,хванах и се прибрах
Остави,не си заслужава. Правиш им показно и то с изкуствена примамка. От това по честен риболов,няма.
Когато няма риба.......не кълве!
- Vesko1
- сериозен играч
Чудех се как тая тема се задържа толкоз време без някой да се из-ака в нея ....но ето че се спазиха традициите.Та затова ще четете само за уклеи,таранки...и някой костур и клен за цвет.Don4o_62 написа:.... и колегата със звучното дето е писал под теб а после е мислелBob Nudd написа:
Да ме прощавате, но освен как се нарушава закона друго не можете да научите.пък ако имаше чалъм и една риба на главата да си сложи за снимка
щеше да получи нервен срив пред монитора
та си останахме с 4 - те който си бяха в норма понеже бяхме двама

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- Bob Nudd
- ще става разбирач
Като из-акате всичко дето хващате и на костур и клен няма да се радвате за цвят.Vesko1 написа:Чудех се как тая тема се задържа толкоз време без някой да се из-ака в нея ....но ето че се спазиха традициите.Та затова ще четете само за уклеи,таранки...и някой костур и клен за цвет.Don4o_62 написа:.... и колегата със звучното дето е писал под теб а после е мислелBob Nudd написа:
Да ме прощавате, но освен как се нарушава закона друго не можете да научите.пък ако имаше чалъм и една риба на главата да си сложи за снимка
щеше да получи нервен срив пред монитора
та си останахме с 4 - те който си бяха в норма понеже бяхме двама
Коце © написа:"Секс с манекенка" няма да донесе такъв кеф брат!![]()
![]()
- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Напоследък всички теми, които се пусакт в този раздел са абсолютно кухи. Във всяка тема се говори за ядене, пиене, лъскане на его и хвалби какви големи майстори сме. Водоеми и места се крият, тактики, монтажи, захранки и всякаква друга полезна информация се крие, а се пишат някакви общи приказки. Така, че предпочитам да чета тема за уклеи, но грамотно и смисленно поднесена отколкото да разглеждам снимки с проснати на поляна риби.Vesko1 написа:Don4o_62 написа: Чудех се как тая тема се задържа толкоз време без някой да се из-ака в нея ....но ето че се спазиха традициите.Та затова ще четете само за уклеи,таранки...и някой костур и клен за цвет.
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

- Don4o_62
- учете се от него
Кърджалийските колеги вече ще показват само уклей,10 - на бели църви и 2 шепи захранка
Веско повече няма да затормозяваш колегите с големи риби
Дунавски....преди полянка няма ли друга снимка на която има подробности
,или я подмина бързайки към полянката като пътен знак
поне виж какъв цвят ми е Флуорото
,и кажи на всеослушание да видим имаш ли знания 
Дунавски,забравих да пиша какъв цвят ми са чорапите,но ще ти издам една тайна...обувам ги на босо
че това има голямо значение за един качествен риболов
Повече подробности от това за риболов на джиг от брега,здраве му кажи

Дунавски....преди полянка няма ли друга снимка на която има подробности

Дунавски,забравих да пиша какъв цвят ми са чорапите,но ще ти издам една тайна...обувам ги на босо

Повече подробности от това за риболов на джиг от брега,здраве му кажи

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- Vesko1
- сериозен играч
Бай Дончо...никакво затормозяване с йедри повече....че и без това моите приятели половината ми се сърдят ,че издавам местата и тактиките...Следващия рапорт-...от понтона на Мишо Саря(глухия)...Уклеи..чаушани-квото са фани...Don4o_62 написа:Кърджалийските колеги вече ще показват само уклей,10 - на бели църви и 2 шепи захранкаВеско повече няма да затормозяваш колегите с големи риби
![]()

"Завистта вреди на сърцето повече от цигарите! "пр. д-р Чирков.......Който е майстор има право да се похвали,както е случая с Бат Дончо,а който е завистник ..си остава такъв вовеки веков.Гледам в темата ти за английските шарани няма много "похвали и оплаквания "...сам си ги пишеш,сам си ги четеш и си се кефиш.Па гледам и правописа си занемарил по ингилизко.Стегни се малко,българче си още!dunavski написа: Напоследък всички теми, които се пусакт в този раздел са абсолютно кухи. Във всяка тема се говори за ядене, пиене, лъскане на его и хвалби какви големи майстори сме. .

- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Веско незнам защо всеки път си правиш някакви самозаключения, че завиждам или мразя някого. Упорите отказвате да разберете, че изразяване на лична позиция, която е функцията на този така наречен форум не те прави завистник или нещо друго. Когато пускам теми тука не очаквам някой да ме хвали, аз не ходя на риба зада бъда похвален, който иска може да чете и да хвали и само да ти кажа, че истинските майстори не се самохвалят каквото и да означава да си майстор по риболов, но няма да влизам в излишни полемики за пореден път.Vesko1 написа:"Завистта вреди на сърцето повече от цигарите! "пр. д-р Чирков.......Който е майстор има право да се похвали,както е случая с Бат Дончо,а който е завистник ..си остава такъв вовеки веков.Гледам в темата ти за английските шарани няма много "похвали и оплаквания "...сам си ги пишеш,сам си ги четеш и си се кефиш.Па гледам и правописа си занемарил по ингилизко.Стегни се малко,българче си още!
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

- Vesko1
- сериозен играч
ИСТИНСКИТЕ МАЙСТОРИ наистина не се хвалят,те само си съобщават улова...тях другите ги хвалят.Относно твоите полемики ми прави впечатление,че изразяваш мнение само и единствено когато има някакъв повод за критика,..не съм видял да похвалиш колегата му в първия рапорт,като беше хванал само една бяла и я държеше в ръката човека....НО станаха 4 риби..и завистта ти веднага пропя.Типично хейтърско поведение,непровокирано с нищо.Нито си бил там,нито знаеш колко риболовци са уловили тези 4 риби...но плюнките веднага почват.Щото няма клипче с релийз на 4-те бели...Толкова си ми ясен,ти който кормиш пъстървите да им видиш съдържанието в стомаха....че чак се отвращавам от такива псевдо природолюбители като теб.Ай със здраве..dunavski написа:че истинските майстори не се самохвалят каквото и да означава да си майстор по риболов, но няма да влизам в излишни полемики за пореден път.

- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Вескооооо Веско на какво точно трябва да завиждам ......... на четирите бели риби ли? Защо ме караш да се смея? На последния ми излет за бели риби хванах около десеттина за един следобед. На какво точно трябва да завиждам? А и не съм длъжен да гадя колко човека са били за риба.Vesko1 написа: ИСТИНСКИТЕ МАЙСТОРИ наистина не се хвалят,те само си съобщават улова...тях другите ги хвалят.Относно твоите полемики ми прави впечатление,че изразяваш мнение само и единствено когато има някакъв повод за критика,..не съм видял да похвалиш колегата му в първия рапорт,като беше хванал само една бяла и я държеше в ръката човека....НО станаха 4 риби..и завистта ти веднага пропя.Типично хейтърско поведение,непровокирано с нищо.Нито си бил там,нито знаеш колко риболовци са уловили тези 4 риби...но плюнките веднага почват.Щото няма клипче с релийз на 4-те бели...Толкова си ми ясен,ти който кормиш пъстървите да им видиш съдържанието в стомаха....че чак се отвращавам от такива псевдо природолюбители като теб.Ай със здраве..
Аз пиша когато смятам, че нещо не наред според мен и си изразявам своята гледна точка иначе в тази тема нямах никакви намерения да пиша, но един твой пост ме провокира и реших да се изкажа и аз. Не писах зада критикувам колегата.
Иначе за пъстървите както каза ти нито си бил там нито знаеш какво се е случило. То ние бяхме десет човека за риба и един друг ги изкорми не бях аз

- Don4o_62
- учете се от него
айде стига вече кой кво фанал,показал,кормил и т.н., отдавна всичко е казано и дъфкано откъм риболов,преди нямаше такъми имаше риба,сега е обратното,пазара е наводнен със всичко и стана мерене на пишки кой какви въдици имал,макари и ала бала глупости,но рибата намаля,но исках да покажа,че пак се лови ако уцелиш място,примамки и тактики и всеки може да го направи, да се хваля...за какво като от 4 - ти клас съм почнал да ходя за риба и съм минал всички перипетий от - до и вече ми е безинтересно,бати ви Дончо може да ги хваща,но има по хващачи от него дето хващат по 5 - 6 кг. бели риби там,но се крият като партизани,камо ли да се снимат,ха ха
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- pacho109
- сериозен играч
Гай Дончо Цезар!!!

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/