Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Колеги Помогнете
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Колеги Помогнете
Миналата година един приятел си счупи върха на мача си,( Филстар лайт мач). която се води евтина марка. Обадих се на филстар за да попитам дали имат резервна 3-та снадка. Оказа се, че имат и ми изпратиха. Но за формакс не можах да намеря.
Животът е кратък, изкуството — вечно.........
-
- Модератор
Има един вариант за проблема ти. Ще ти излезе малко по-скъпо, но все пак е решение.meto123 написа: ... Но за формакс не можах да намеря.
Мога да ти дам телефона на колега в Бургас, който ще ти изработи ново връхче.
Изпращаш му счупения връх, за да свали оригиналните водачи и да измери другите му параметри.
Двете доставки от офис до офис ще ти оскъпят връхчето с 8 лева.
Другия вариант е да изчакаш към м. март, когато магазините започват да зареждат за новия сезон. И пак няма гаранция, че някой ще внесе подходящия връх.
Помисли и ако се решиш да те свържа с майстора, ми пиши на ЛС.
То имаше и един колега дето дълго време му седя обавята тук че продавал резервни върхове за фидер уж имал много , обадих му се
казах му кво търся....... - Добре ще проверя утре кво имам налично и ще се свържа с вас и тва беше..... несериозна работа според мен.
Но пак ти казвам гледай обяви в нета из формите и т.н. и все ще изпадне нещо.
Бих ти препоръчал да зеъннеш на 0887 50 50 46 красимир се казва човека и е от карлово, преди ми свърши добра работа на мен
и каза че имал доста резервни части за фидери и и други пръчки но звъни и си питах най добре
казах му кво търся....... - Добре ще проверя утре кво имам налично и ще се свържа с вас и тва беше..... несериозна работа според мен.
Но пак ти казвам гледай обяви в нета из формите и т.н. и все ще изпадне нещо.
Бих ти препоръчал да зеъннеш на 0887 50 50 46 красимир се казва човека и е от карлово, преди ми свърши добра работа на мен
и каза че имал доста резервни части за фидери и и други пръчки но звъни и си питах най добре
Ще му звънна колега и ще го питам
Животът е кратък, изкуството — вечно.........