Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от Troli Rapala »

Добре сте си,все така да ви е! :drinkers: Ще празнувам без сом с филийка,масло и 100грама пушена сьомга.:drinkers:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Franko написа:Ицо,показвай снимки и хич дан ти пука.Оня сом е точно толкова,колкото съм казал.Ти си продължавай да гадаеш!
Ванката е малко по-нисък от мен,това за сведение,а найлона си го режа на колкото ми е кеф :) :)
Ами не е 2,35м бе Франко, а сега погледни си ботушите и ти, имам такива три вида и все са по къси от 30 сантима, ха сега си ги мери и ти, както ти казах, че е под 2 м, може да е с един сантим да е, ама е под два метра все пак бе Фране-Лика .... :wink: :lol:
Мери му и тиквата на Ванката-Готвача и я нанеси, дори в перспектива и пак голяма колкото на сома.... :lol: , освен ако не е макроцефал-не сома де... :lol: :lol: :lol: ,

абе...., де си видял човек с тиква 30 сантосцефалос.... :lol:

Изображение
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от KRASSI »

Сопри се бе Ицо !
Стегай се и оди другата седмица да фугираш :fishing1:
Човек се ражда само с име и то дарено!
Живее в илюзия от мечти сред близки хора,
умира сам в реалноста !
Оставя добрите си дела за да го помнят,
отнася лошите със себе си отвъд !!!!!
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

ти пък ,как да са спре? то по скоро слънцето ша спре да се върти, отколкото тои
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

KRASSI написа:Сопри се бе Ицо !
Стегай се и оди другата седмица да фугираш :fishing1:
:)
Нали сега е зима и освен да си мерим ботушите от 5 лева.. :lol: .., какво да праим, катъ.... не ходим за бела.... :roll:
Ние с Ванката не сме като Рибата та да си купуваме по 40 сантя термо ботуш по 70 лева..., а по 28 снтима и тва е.. :wink: :wink: .и то за два броя :shock: ... :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

bai mile1 написа:ти пък ,как да са спре? то по скоро слънцето ша спре да се върти, отколкото тои
И на теб няма да ти обръщам за сега, .... ама никакво внимание. :lol: ..ама поне пет години подред ако не си го поискаш по-рано. :lol:
Другаде знаем, къде се изявяваш - ферщеен? :wink: , ......та ходи си по правият път и не се занимавай с мене... :wink:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

yco написа:
bai mile1 написа:ти пък ,как да са спре? то по скоро слънцето ша спре да се върти, отколкото тои
И на теб няма да ти обръщам за сега, .... ама никакво внимание. :lol: ..ама поне пет години подред ако не си го поискаш по-рано. :lol:
Другаде знаем, къде се изявяваш - ферщеен? :wink: , ......та ходи си по правият път и не се занимавай с мене... :wink:
Не бе не ща да ми обръщаш внимание просто ма кефиш като гледам какви изкривявания ти е нанесло ВВУ Г.ДИМИТРОВ Шумен,даскала по стрелково оръжие,и военщината като цяло иначе си мажи пръта със сензодин не ми пречиш capishi? :D
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Ицо,прати му старите кубинки на бай Миле да ти ги лъсне,че там е най-добър Сомаджийския кашик.Че то с лъскане на ефрейторски пагони,не се расте в йерархията. :drinkers: Трябва да си свободен и смел по характер.За това овцете и телетата не могат да успеят в сомолова.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

bai mile1 написа:като цяло иначе си мажи пръта със сензодин не ми пречиш capishi?
Като цяло темата е на страница 238 и ти не и пречиш,колкото и да опитваш.Много се опитаха да я смачкат,но Ицо е безсмъртен-факт.Сензодина си го пази,помага когато има страх от голяма риба.Точната химическа съставка,която е необходима в този риболов не е сензодин,а адреналин. :wink: :drinkers: Компропа,Мосю? :mrgreen: :drinkers:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Troli Rapala написа:
bai mile1 написа:като цяло иначе си мажи пръта със сензодин не ми пречиш capishi?
Като цяло темата е на страница 238 и ти не и пречиш,колкото и да опитваш.Много се опитаха да я смачкат,но Ицо е безсмъртен-факт.Сензодина си го пази,помага когато има страх от голяма риба.Точната химическа съставка,която е необходима в този риболов не е сензодин,а адреналин. :wink: :drinkers: Компропа,Мосю? :mrgreen: :drinkers:
Гн кандидат преподавателю,защо имам усещането ,че ако си направите тест за интелигентност ще излезе отрицателен,Вие замисляли сте по този въпрос?Не е признак на голям ум, прекалената мнителност,която влагате в постовите ми ,търсейки под вола теле,написал съм ясно че автора на темата ме кефи и не ми пречи по никакъв начин,сложил съм и емотикон с усмивка с което подчертавам че нямам лоши мисли,иначе бих сложил друг вид емотикон.Закачката ми бе към автора,за неговото остро перо и непримиримата му воля ,която личи в словесните двубои, които води,дори понякога и с въображаеми противници,както в моя случай,аз не съм противник, нито зъл враг,който иска да унищожи някой или нещо, най малко автора на тази забавна тема.Благодаря за разбирането.
С уважение Бай Миле
Марк Твен
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от KRASSI »

Малко потропахме ма на Рибата402 му замръзваха сополките по тая пуста "Камилска долина" :fishing10: :lol: :lol:
Изображение
В палатката беше много по-силен :drinkers: :D
Изображение

Ма квото и да ми говорите за четири дни камила не видяхме !!!!!!!! :lol:
Човек се ражда само с име и то дарено!
Живее в илюзия от мечти сред близки хора,
умира сам в реалноста !
Оставя добрите си дела за да го помнят,
отнася лошите със себе си отвъд !!!!!
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Мале, мале... :shock: , ама вий наистина сте кльонкали по това време, като гледам сланясалата въдица- вица за сланясалото колче знаете ли го?.... :lol: , тръпки ме побиват..луди хора... :wink: :D

Имах едно старо стихотворение, това е част от него за поздрав! :D

Така в забвение вървеше вечерта,
що есета смляхме, що черпня,
що бяло вино, мента и мастика, щавене на кожи и удари с мотика..
На втори пост е позадрямал часовия, но изсекна бира и заспа,
..а Светльо Рибата в сухата уста с филия, сънува тритонна шарпана.... :lol: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

bai mile1 написа: Гн кандидат преподавателю,защо имам усещането ,че ако си направите тест за интелигентност ще излезе отрицателен,търсейки под вола теле
Телетата не ги търся,а ги избягвам.Въпросът не е колко съм отрицателно интелигентен,а кои са телетата и защо са такива?Кое те прави теле?Невъзможността да разсъждаваш самостоятелно и да взимаш собствени решения по даден проблем.На пример купуването на Цедрос по препоръка на главното теле.Следва продажба и купуване на Ъгли-тролинг,защото главното теле вече е с Ъглита.Предвиждам продажбата и замяната им с каквото ти препоръчат,а не Какво ще ти трябва реално,ако искаш да се развиваш в риболова.Та толкова за телешкия манталитет.У спех с пролетните сомове,които тъпака Троли ги разгада преди много години,докато сърфираше между джигитите тип Красив или тип Риба402! :D :drinkers: За кльонкането няма да си говорим явно,защото не знаеш от коя страна да гу-гу фаниш. :mrgreen: Троли е кат -Голем сом,изнервя на Мах боязливите! :fishing11:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Troli Rapala написа: ....... Троли е кат -Голем сом,изнервя на Мах боязливите! :fishing11:
Ей, ей, ей, като Голем сом ........ :D
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Аз АВ боязливо не познавам,те смело поправят СО и АМЧ дори и в полеви условия :wink:
Марк Твен
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”