Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от Troli Rapala »

KRASSI написа:
yco написа:
KRASSI написа:Да тук съм но смятам да мигрирам и да изчезна безкрайно :lol: :lol: :lol: :lol:
....... :drinkers:
Дано си заслужава.. :roll: , до 40 г. може, ама след 50 г, миграцията си е отвесен вектор... :wink:
Ако си с чувал кинти на гърба е най-приятното и най-сполучливото нещо :lol: :lol: :lol:
Само трябва да ги уредя ....както вече казах :lol: :lol: :lol: :lol:
Опаа,тоя е засекъл на сонара фалшивите евро на дъното на язовира и ша става водолаз!Срещу 30процента ти давам моята лодка преоборудвана на подводница и без това не мога да и взема 100 хилки!За Франция и Куба имаш забрана за риболов щот Либрите са ти в повече за Либерте и Либре,та се ориентирай към Монголия и Северна Корея,девствени дестинации за телешки риболов! :wink: Лек път,бих добавил 100евро към дисагите ти,само да не си взимаш късметлийските такъми и некой друг да се оттели наготово!Ако случайно успееш в Пном–Пен,да знаиш че идвам! :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

yco написа:Но при 400-500 грама тежест и 500 грама удър от 2 кила сомче, нещата изглаждат инак.. :wink:

Сега ако попитате, за какво ти е тая тояга тогава - 400 грамовата, е там е заровено прасето.....печеното.. :lol: :mrgreen: , ами 200-400 грамова стръв, няма какво да я удържи.

Ха сега Троли да сложи 400 драма кефал, ако не вярвате го пробвайте, как се вади, като 40 кила сом....
Никога не бих сложил 400 грама кефал за стръв,защото не искам да ми удрят лакоми сомчета по 2–6 кила и за това редовно ми удрят риби от 20–40 плюс един Старчо,защото ЗНАМ какво предпочитат!Та не ви остава никакъв шанс за успех,ако не почнете с тактиките и теориите на Троли ще си мечтаете с десетки години да ви удари нещо достойно и да ви вкара във Битка!При толкова много риболовци и малко сомове немате друг избор иначе ще използвате оловото само като ръчна спирачка за спиране на стръвта! :mrgreen: :drinkers: Сизифовци! :mrgreen:Он поне бута цел живот камик неколко тона по баиро,а вие кво?–некви си 200–400грама олово!Оловото само за куршуми става,за друго не можеш да разчиташ на него,кекаво и меко е кат вас! :D :drinkers:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

:D
sara2 написа:Какво разбирате вие от кльонкането? Троли е върха на сладоледа в тази дисциплина, но само в теорията. Вие си ги ловкате, а той само на теория, че и в последно време на тролинг, само че от чужбина. :lol: :lol: :lol:
Тц,абер нямаш тий, за тролинга на Троли,не от чужбина оттук няма спомени завалията откога не ФАТАЛ, :lol: ама инак знай много за пролетните инормансиииииииииии :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

bai mile1 написа::lol: Тролка ,що ми са струва ,че уекинко нервно ми отговаряш?Шлъокавицата дето съм я навил е прясна таз годишна не е 50 а е 60градуса,тез червени емотикони за какво ги ползваш? :D
Сори за емотикона,от виното не съм съобразил какво значи!Виж обаче как познах,че си с поне 50либри претеняк!Та обясни ми защо ти е,като на въдицата ти пише 12–25либри линия,а Слемър 360 е за 8либри линия?Къде ти е хармонията на такъма?Изобщо нема хармония,защото изобщо нищо не си съобразил от препоръчаното и е станало манджа! :wink: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

bai mile1 написа::D
sara2 написа:Какво разбирате вие от кльонкането? Троли е върха на сладоледа в тази дисциплина, но само в теорията. Вие си ги ловкате, а той само на теория, че и в последно време на тролинг, само че от чужбина. :lol: :lol: :lol:
Тц,абер нямаш тий, за тролинга на Троли,не от чужбина оттук няма спомени завалията откога не ФАТАЛ, :lol: ама инак знай много за пролетните инормансиииииииииии :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аз не се оплаквам от към риби в РБ!Хванате повече големи риби от мен и сте вие!Ако сте по–напред в материало,веднага правим път! :wink: Ако сте по–големи теоретици от Троли,аре казвайте ква е вашата теория и да ви видя,иначе само да ми се пулите не води до нищо! :mrgreen: И една дума да не напиша,това което съм написал е истината! 8) България е малка,нищо не може да се скрие! :mrgreen:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Тролка нали си чувал за Анщайн ,той завалията кат тебе е останал неразбран ни от Хитлер ни от никой негов съвременник,като им е говорил за черните дупки :shock: ей тъй са са блящили идиотите от онуй време,но какво става после?След години се оказваа че е прав,ама късно :lol: .Та правейки съпоставка между него и тебе стигам до извода че ти си надскочил времето си :shock: щото аз не мога да та разбера ама кой съм аз ,че да имам абер от туй дет хортуваш? :shock: та ща замоля да ми простиш туй мое невежество, :lol: :drinkers: може би след години ще успея ама едва ли,туй уладжийство не мога да го приема и тва е :? Но Тролка това е съдбата на гений ,като тебе приживе никой не ги разбира(да си жив и здрав).просто това е жестоката реалност ама ти я приеми,така ще живееш по лесно на тази планета :lol: :lol: :D ,за емотиконите няма проблем не ти се сърдя :D :fishing12:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Айнщайн няма нищо общо,а по-скоро Аристотел с причинно-следствената връзка,която е основата на логиката.И по-конкретно хващането на голям сом е в следствие на наши определени действия,демек за всичко си има отговор.За това ровя.
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

ЧЕСТИТО РОЖДЕСТЕВО ХРИСТОВО
На всички,четящи и пишещитук.
На всички Христовци,да са живи и здрави,
нека да имат пръти корави,удари здрави и сомови голЯми.
А на колегите плаващи с лодки,пожелавам дълги разходки,
със закачени риби голЯми,ядящи воблери ,като разпрани.
Въдици здрави с точните либри,дърпащи яко рибите силни.
Черните бясове вънка за снимка,кратка усмивка и пак в уфимка.
Нека така да завърши играта,че всички да имат успех във водата.
Кураж в сърцата,усмивки големи и спомени вечни от риби(по) големи.
А пък на Троли вечната контра,риПка голяма с тънката сопа,
само незная, как ще я вади с таз тояжка щой за кефали. :D
На Генерала да има сполука,и в чужбина пак да ги спука.
Телето тука нека остане,за да покаже,че пак продължава,
да хваща риби въпреки всичко,учейки масите лека полека,
да си избират воблери точни.
Върхи накрая нека да каже,рибата(402) на Жребчево къдей да покаже.
И в заключение изкам да кажа,че всички сме сродни души на земята,
с тая риба влязла в главата,нека да има мир по водата :D
Марк Твен
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от KRASSI »

Честита коледа на всички , честит имен ден на именниците .
Желая на всички ви много здраве, щастие, късмет и кинти .
Специално за Тралката МНОГО здраве на цялото семейство и всичко са е наред та да си идва скоро и да го пердаша на негов терен . :D
Човек се ражда само с име и то дарено!
Живее в илюзия от мечти сред близки хора,
умира сам в реалноста !
Оставя добрите си дела за да го помнят,
отнася лошите със себе си отвъд !!!!!
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

ЧЕСТИТО РОЖДЕСТЕВО ХРИСТОВО!

Как трябва да се снима сом, лично от Грозинеца... :D , специално за Краси да го гледа и да подготвен и да не се снима на челна стойка, като мен... :lol: , ако ходи в тоя отбор.. :roll: :mrgreen: :lol:

при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от KRASSI »

Охоо на тия пози аз съм го учил и още една ма "Он не большой как меня и не может забрать его" :D :fishing6:
Изображение
Изображение
Тролката да мисли как ще го качва тва в лодката по правилата :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
умира сам в реалноста !
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Това е май малкият-стотачката....хмъъъ, отсреща по полуострова го познах.... :roll:
Нямам думи, ....гледам , гледам и се чудя, какви са тия извънземни габарити, като знам, че си 2 метра висок :roll: .
За да изглеждаме така, трябва Франко да ми е качен на раменете... :lol: ,.... иначе на килограми го бием добичето.. :mrgreen: .., дори само аз.... :lol:
Ама какво се занимаваш с псевдо фантазиите на Троли, няма случай в който, ако рибата ти е по-голяма от лодката да я вкараш в нея, по-вероятно става обратното... :mrgreen: :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от KRASSI »

Ъъй ти па Франко ....него мож от задника на сома да изкараш , той си е кинта и двайсе :lol: :lol: :lol:
умира сам в реалноста !
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Това ако е на Тролката лодката, така се случва с 300 кила риба... :wink: :lol:
ако е по-гляма...пак така... :lol: :lol:

Кофти работа, когато такъма ти е по-як от лодката... :lol: :lol: :lol:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Краси, да се пробвам и аз, като Троли да фъргам боб... :lol: . , та стотачката предполагам е била закачена отдясно с двете куки на връзката между горната и долната джука? :roll:
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”