Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Къца- кълве воблери BG
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Re: Къца- кълве воблери BG
Пиши му на лични.
- къца - кълве
- сериозен играч
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА !
Желая ЗДРАВЕ на всички !
Обещавам да работя много и да ви доставя много радост с ,, къца-кълве '' през 2017 година !
Желая ЗДРАВЕ на всички !
Обещавам да работя много и да ви доставя много радост с ,, къца-кълве '' през 2017 година !
За много години Къци.
Жив и здрав,и много успешен.
Жив и здрав,и много успешен.

Риболовци.
- stefan4etoo
- сериозен играч
За много години Къци,жив и здрав ти цялото семейство.И от работа да не се оттътваш,за да сме доволни и ние 

- къца - кълве
- сериозен играч

- empar
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Опааааа...малката жабка внася топлина и летни спомени в душата ми. С удоволствие ще я пробвам, щом стане готова!
'начиии толко' много кълвеше....хвърляш-вадиш, хвърляш-вадиш и по едно време толко' се разкълва, че немаш време да хвърлиш.....САМО ВАДИШ!!!
Здравей, Къца ! За много години на теб и колегите , бъди жив и здрав и ние покрай тебе. Скоро не съм влизал в темата, но виждам , че има приятни новини , кажи докъде стигна с новите модели. С различните си размери и дълбочина на газене тия нови играчки , според мен пак ще станат хита на сезона. Работи здраво та да имаш количества, че пролетта ще дойде и тогава ще ни се отвори доста работа. Вече съм си нарочил новите ,, фаворити,, и нямам търпение да ги пусна по дълбоките и девствени вирове.
- къца - кълве
- сериозен играч
Работя по 12-15 часа всеки ден. Сглобявам и подготвям за боя. Зад тези две думи се крие много ръчна работа.Чакам времето да омекне, за да мога да изляза в гаража да боядисвам. Аз ловя само с "къца-кълве" , но като чета какво пишат хората излиза, че "къца-кълве" са по-добри от скъпите модели. Според мен, това се дължи на ниската цена. Ти си ми казвал,че си губил седем воблера на един излет, ако бяха от скъпитеPol Geti написа:Здравей, Къца ! За много години на теб и колегите , бъди жив и здрав и ние покрай тебе. Скоро не съм влизал в темата, но виждам , че има приятни новини , кажи докъде стигна с новите модели. С различните си размери и дълбочина на газене тия нови играчки , според мен пак ще станат хита на сезона. Работи здраво та да имаш количества, че пролетта ще дойде и тогава ще ни се отвори доста работа. Вече съм си нарочил новите ,, фаворити,, и нямам търпение да ги пусна по дълбоките и девствени вирове.

Къца, от плюсовете на твоите воблери цената не е определяща. Който не се е захванал да лови с воблери, той не е оставил поне 1 000 лв за примамки. Това, което ги прави уникални е играта и въздействието върху кленовете. Особено четворките, които май и на теб са любими.къца - кълве написа: Аз ловя само с "къца-кълве" , но като чета какво пишат хората излиза, че "къца-кълве" са по-добри от скъпите модели. Според мен, това се дължи на ниската цена. Ти си ми казвал,че си губил седем воблера на един излет, ако бяха от скъпите.Поради тази причина хвърляте моите воблери смело до опасни места, а рибата е точно там. Ти не си единствения, който е купил над сто воблера и тази тенденция се засилва, затова продължавам да бачкам.
- къца - кълве
- сериозен играч
Мисля, че е рано да пиша мемоари, но ще се опитам да ви запозная с моята история. През 2007 година бях командирован в Мездра. Работата ми беше през нощта. През свободното време се събирахме в един гараж, направен на барче. Двама от компанията имаха магазин за риболовни принадлежности. Често ходех в магазина и си говорехме за риболов. Един ден поисках от двамата нещо за кефал. Почти едновременно ми препоръчаха жабка.Като разбрах цената съжалих, че попитах, но я взех от неудобство. През лятото хванах много риба с нея. Лопатката и падна и това беше първата ми работа по воблер. Както се случва обикновено, загубих жабката. Оказа се, че е на фокус. Закупих пет броя. Тогава влязоха бръмбарите в главата ми. Направих гипсов калъп и разтопих пластмаса от бидон, като сложих вътре гилза от флоберка и съчма. Така не стана, но бръмбарите работеха. Започнах да ги правя от смула. Тези жабки са направени по невероятно труден начин. Спомням си, че правех 32 ръчни операции. Смулисвах шест пъти восъчен модел, след това разтапях восъка и т.н. Можете да си представите, какви нерви трябват за подобно нещо, но то не стана от първия път. Имах над хиляда неуспешни опита, докато стана това.С тези жабки постигнах отлична игра и резултати, но смулата беше чуплива, като стъкло. Така се отказах от този вариант и започнах с пластмасата. Как да кажа, че жабката не ми е любима.mrenka написа:къца - кълве написа:
Къца, от плюсовете на твоите воблери цената не е определяща. Който не се е захванал да лови с воблери, той не е оставил поне 1 000 лв за примамки. Това, което ги прави уникални е играта и въздействието върху кленовете. Особено четворките, които май и на теб са любими.

къца - кълве написа: Как да кажа, че жабката не ми е любима.Рибката е много добра и ми е любима.

Залагай на рибката и ще стигнеш далеч

- къца - кълве
- сериозен играч
Четох малко в сръбската тема. Ние сме чуждопоклонници. Наши производители слагат сръбски имена на продуктите си. В нашите кръчми пеят сръбски песни. Не казвам, че сръбските продукти и песни са лоши, но някой да е чул българска песен в сръбска кръчма, или да е видял български воблер в сръбски магазин. Аз можех да именувам този шампион "грозно пате"и щях да спечеля повече, но тази купа щеше да е сръбска, а това нямаше да ми хареса." Грозно"щеше да подхожда повече на "къца-кълве".mrenka написа:къца - кълве написа: Как да кажа, че жабката не ми е любима.Рибката е много добра и ми е любима.
Залагай на рибката и ще стигнеш далеч

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
На 100% има изключениякъца - кълве написа:...някой да е чул българска песен в сръбска кръчма, или да е видял български воблер в сръбски магазин...

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- къца - кълве
- сериозен играч
Павел Иванов написа:На 100% има изключениякъца - кълве написа:...някой да е чул българска песен в сръбска кръчма, или да е видял български воблер в сръбски магазин...Е примерно аз съм едно от тях
Дори в Сърбия не стъпвам в кръчми където се разнася сръбска чалга , а в такива където пускат сръбски рок . Там много често се случва да пуснат български рок групи , съответно по първа точка печеля тъй да се каже
По втората , познавам двама образи които пращат редовно своя продукция по сръбско , по магазините им не съм заглеждал дали продават наши воблери .

- къца - кълве
- сериозен играч