Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Бутикови макари за спининг!
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Re: Бутикови макари за спининг!
В класовете УЛ и Л , Дайва и фирмите за които произвежда и туингова като Мегабасс , Апиа и пр. е без конкуренция . Като гледам обаче какво търсиш то по-скоро иде реч за ЛРФ , който като цяло е по-близо до сладководният МЛ отколкото до УЛ . В МЛ класа вече и Шимано имат много добри макари а вече в класа Н и нагоре , конкуренцията е голяма . Относно драга и на двете фирми от средният клас нагоре е свръх прецизен и "мазен" но той като цяло не е резус а част от факторите които ни предлага качествената макара като комплекс .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
Да бе да. И те за тва се намират под път и над път по Северозапада. Щото са без конкуренция. В цената.Павел Иванов написа:В класовете УЛ и Л , Дайва и фирмите за които произвежда и туингова като Мегабасс , Апиа и пр. е без конкуренция .
Кво са си едни 200 доларес горница над базовата евтинийка.
Опознавателната цел в тоя клас изисква парици като за средностатистически фирмен автопарк и то без екземпляри от класа на Гоуф 2, червен, широка лайсна с целия джам и двата фара.
На начинаещите успех и много филии с мас и червен пипер.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Ако се загледаш за какво е темата , с почуда ще установиш , че още от самото начало нямаш работа в нея . 200 долара е цената на резервната шпула на макарата за която пита Сашо , това какво ги вълнува в северозапада извъобще не е актуално баш в тая тема .
Радвам се , че ме разбра
Радвам се , че ме разбра

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
Надценяваш ме!Павел Иванов написа:Ако се загледаш за какво е темата , с почуда ще установиш , че още от самото начало нямаш работа в нея . 200 долара е цената на резервната шпула на макарата за която пита Сашо , това какво ги вълнува в северозапада извъобще не е актуално баш в тая тема .
Радвам се , че ме разбра
Аз не съм такъв титан в сферата на макарите. И верно, бързичко ме изрита от темата.
А колко много се бях приготвил да пиша за едни от най-широко разпространените макари......
Еми отвори си тема,и пиши там 

Риболовци.
Няма пък!lusienn написа:Еми отвори си тема,и пиши там
То така всеки знае. Друго си е да окъкаш някъде

Може да се разбираш с Павката,
Ама той има гумичка,и раздава банани.

Риболовци.
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ако нема Банани Аз съм насрещаlusienn написа:Добре,щом така си решил,
Може да се разбираш с Павката,
Ама той има гумичка,и раздава банани.

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
А ми тези,които отдавна не са яли циганска баница,кво да правят?d.dim написа:На начинаещите успех и много филии с мас и червен пипер.

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Под "Бутикови" имах предвид рядко срещани или скъпи,което често е едно и също,но не винаги!d.dim написа:А колко много се бях приготвил да пиша за едни от най-широко разпространените макари......

Ама си и ти..... провокатор!Troli Rapala написа:А ми тези,които отдавна не са яли циганска баница,кво да правят?d.dim написа:На начинаещите успех и много филии с мас и червен пипер.Кажи,де!
Не прочете ли по-горе, че в тази пиеса няма място за.... кой да е.
Така че дори и като автор на темата правата ти са....
И ако не слушкаш, ще дойде Лидокаин. Който ще ти напомни, че може да се оплаче на....
Който пък може да ти напълни г@з@ с банани.
Ма то, нищо ново в новата година!
Колега d.dim явно искаш да се окъкаш...Засега само пръцкаш,ама гледай да не пръднеш по-мокро,че резила си остава.
Остави ги хората да си пишат по темата. Ква работа имаш да се ебаваш?
Остави ги хората да си пишат по темата. Ква работа имаш да се ебаваш?
Колега Бобо. Проницателен си. Признавам.
Но и не разбрах нуждата и смисъла на споделеното от теб.
И най-вече относно писането и ебаването.
Ако прочетеш темата от началото, няма как да не останеш с впечатление, че освен питащия има само двама колеги които пряко отговарят. Единия цитира общодостъпни данни, с което, ама по никакъв начин не обогатява представите нито на питащия нито на аудиторията. Другия, определено запознат с марката според мен, леко измести посоката към произведенията с бранда на Мегабас, със спорни тунинг елементи в този клас, и парадиращи за допълнително олекотяване и на без това една от най-леките за тези характеристики макара. Да, факт е, че и S-класата на Мерцедес се тунингова, но тук специално резултата е леко спорен.
При така потръгналата дискусия, и то в отсъствието на реално запознати с детайлите потребители, то нормално на човек да му се допръцка. Та така колега Бобо. Пръцкането ми надали би засегнало чак до там колегите та да имат нужда от твоята защита. А за ебаването.... грешиш. Това си е изцяло твоя интерпретация и не приемам такова определение.
И сега, за да не изпаднеш и ти в миризлива ситуация, сподели твоето мнение по темата.
Но и не разбрах нуждата и смисъла на споделеното от теб.
И най-вече относно писането и ебаването.
Ако прочетеш темата от началото, няма как да не останеш с впечатление, че освен питащия има само двама колеги които пряко отговарят. Единия цитира общодостъпни данни, с което, ама по никакъв начин не обогатява представите нито на питащия нито на аудиторията. Другия, определено запознат с марката според мен, леко измести посоката към произведенията с бранда на Мегабас, със спорни тунинг елементи в този клас, и парадиращи за допълнително олекотяване и на без това една от най-леките за тези характеристики макара. Да, факт е, че и S-класата на Мерцедес се тунингова, но тук специално резултата е леко спорен.
При така потръгналата дискусия, и то в отсъствието на реално запознати с детайлите потребители, то нормално на човек да му се допръцка. Та така колега Бобо. Пръцкането ми надали би засегнало чак до там колегите та да имат нужда от твоята защита. А за ебаването.... грешиш. Това си е изцяло твоя интерпретация и не приемам такова определение.
И сега, за да не изпаднеш и ти в миризлива ситуация, сподели твоето мнение по темата.
Аха,на тебе определено ти е скучно,
И си търсиш тема.
Казах ти отвори си,и си Ти.
И си търсиш тема.
Казах ти отвори си,и си Ти.

Риболовци.
Истина е,че населението на северозападна България наистина е в много тежко финансово и материално състояние,НО това не е повод хората от други населени райони да не купуват или като цяло да не търгуват със скъпи стоки.Голфа има шарнир за 8 лева.За едната шпула на упоменатата макара ще ти трябва завод за производство на шарнири. Аз ловя с макари в много нисък ценови диапазон(150-300 лв.),но това не ме задължава да викам колко е кисело гроздето. Ако темата не ти харесва - изобщо не е задължително да го казваш на някого.Дори един човек да е писал-файда е. До някаква степен си прав,че в голямата си част форумите се превръщат в обикновена говорилня,ама ако на теб не ти е полезна дадена тема,имаш пълното право да отвориш някоя такава с голям полезен потенциал за цялата аудитория.
Поздрави!
Поздрави!