Моля да изкажете вашето мнение

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
MiTKo_Fisher
разбира нещата
разбира нещата

Re: Моля да изкажете вашето мнение

Мнение от MiTKo_Fisher »

Мерси колега .чак без кука несъм но на туплийка ДА на яз.Баниска.Единственно ме притеснява че много тонко врахче има Мача :lol: а котато бях малък си навивах кордата на кутии от цигари и на Шише от Лимонада. Май трабво да пуснем една тема с какви принадлежности ловяхте преди 16.20 години - и какви риби вадехте !!! :wink:
Не тръгвай с голяма кошница за гъби
Аватар
Виктор71
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Виктор71 »

добра идея обмисли заглавието и деистваи
Бъдете здрави за риболов
Аватар
майсторчето страхил
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от майсторчето страхил »

Върха че е тънък нее недостатък,ти няма да ловиш на дъно.В същия момент при корда м-у 0.16-0.25 преди върха да се счупи тя ще се скъса.Останалото е компромис м-у аванса на макарата и дебелината на влакното.Разбирасе трябва да си я пазиш,щото дори да е по дебел върха като стъпи някой отгоре......
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗИзображение
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

MiTKo_Fisher написа:Мерси колега .чак без кука несъм но на туплийка ДА на яз.Баниска.Единственно ме притеснява че много тонко врахче има Мача :lol: а котато бях малък си навивах кордата на кутии от цигари и на Шише от Лимонада. Май трабво да пуснем една тема с какви принадлежности ловяхте преди 16.20 години - и какви риби вадехте !!! :wink:
Ми пробвай го и тогава пиши, какво ти е мнението! Темата за сега се поизчерпа, или не е още :roll:
Изображение
Аватар
майсторчето страхил
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от майсторчето страхил »

Нее лошо да се пусне една такава носталгична тема за времето когато имаше риба ,а нямаше такива модерни пръчки.Не че искам да се върне това време ами по младите да знаят от обща култура,просто информативно.
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗИзображение
Аватар
MiTKo_Fisher
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MiTKo_Fisher »

А в кой раздел да я пустна. А ако иска някои друг да я пусни проблем никакъв :wink:
Аватар
Виктор71
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Виктор71 »

раздел разни и я пусни ти понеже ти си автора
Бъдете здрави за риболов
Аватар
MiTKo_Fisher
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MiTKo_Fisher »

Пусната е темата :D
mabusin1968
новобранец
новобранец

Мнение от mabusin1968 »

Моля,някой който има информация за мач,модел SYNTEC на BROWNING -три секции-20 гр. и дължина 4.20 м.да сподели мнение.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Купувай!Добър е мача.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dunavski »

и сега каво разбрахте ли се сега кой с кого и кога се е състезавал и какви риби е ловил тогава може да е имало големи риби но вече нама и кога в България 95-98 година е имало мач риболов не всеки риболов с макара и плувка е мач и относно такъмите всеки си има некви симпатии една пръчка за един може да е добра а за друг лоша тъй че това е индивидуален избор за всеки кой квото си харесва това да си взима абе мъже сте на толкова години а пък мрънкяте като мялки деца :mrgreen: :mrgreen:
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation
Изображение
MapuaH
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MapuaH »

dunavski написа:и сега каво разбрахте ли се сега кой с кого и кога се е състезавал и какви риби е ловил тогава може да е имало големи риби но вече нама и кога в България 95-98 година е имало мач риболов не всеки риболов с макара и плувка е мач и относно такъмите всеки си има некви симпатии една пръчка за един може да е добра а за друг лоша тъй че това е индивидуален избор за всеки кой квото си харесва това да си взима абе мъже сте на толкова години а пък мрънкяте като мялки деца :mrgreen: :mrgreen:

Евала колега :) Такъв правопис на бях срещал. Нито една запетайка, точка или каквото и да било :) Заболя ме главта докато хвана смисъла :) Не се обиждай, просто ми стана смешно :)

Сори за офф-а !!!
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Ми то , сигурно да не заема много място :D Даже може да е и още по-сбито:
dunavski написа:исегакаворазбрахтелисесегакойскогоикогасеесъстезаваликаквирибиеловилтогаваможедаеималоголемирибиновеченамаикогавБългария9598годинаеималомачриболовневсекириболовсмакараиплувкаемачиотноснотакъмитевсекисииманеквисимпатииеднапръчказаединможедаедобраазадруглошатъйчетоваеиндивидуаленизборзавсекикойквотосихаресватовадасзимаабемъжестенатолковагодиниапъкмрънкятекатомялкидеца

8) 8) :D
Изображение
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Дунавски,язък за аватара ти,любима моя марка,още един провокативен отговор и си на боклука,абсолютно сериозен съм.Като си толкова вещ,след затопляне и си в Ст.Загора,може да си врътнем едно турнирче за да разбереш,че нищо не знаеш,въпреки,че четеш много :wink:Внимавай как ще пишеш.И разясняването е от почти една година ,явно,че си зеленичък.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dunavski »

Ами просто ми стана смешно как всеки се бие по гърдите и се прави на голям разбирач. Аз не казвам , че разбирам много от мач риболов не се правя и на майстор защото не съм такъв. Бутник мисля , че е не уместно нито да ме хвърлиш у боклука , защотото форума е за това всеки да си изказва свободно мнението и предизвикателството ти също е не уместно защото нито съм с твоето обурудване нито с твоя опит
И съм забелязял , че почти всички теми започват с някакво питане и завършват по почти същия начин като тази защо ли .......
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на мач”