Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от yco »

Кажи Диман къде изчезна, че можем да научим някой нов дип за сом от него.... :lol: , то откакто му сецнаха Тича,не се обажда веч, ама ми е итересте ти как ходиш там, като е забранено :wink: , да не работиш в КОС Шумен... :mrgreen: :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Тая бутиковата..а.. :wink: , УЛ дето го замесих, тъй да знаеш, че ще я използва да лови стръв за кльонк, ама го срам да си каже.. :wink: ..И аз щях да взимам някакво прътле малко УлЙче.. :lol: .., ама то на мухарка със стръв не ще, че и на влачене на мухарка не ще...ей 20-30 метра след лодката бял червей се рее на кука 16 и не го ще. Та Троли е прав, че стръвта е на дъното и пак не иска да я вземе.. :evil: ..Губя по 2-3 часа за 3-4 рибки. Ако икономисам това време чрез едно малко УлЙче..... :lol: .с 2-3 сома, ще съм впериод.....до обяд, ...щото след обед пак огладнявам... :lol:
И аз съм за монофила, ама поне 0,12, къде Ртроли... :lol: .. влиза грубо с 0,16-18....., дори имам едно руло от Окума за 2 лева от Кауфланд.. :lol: ., няма късане, като вързах един Джак Даниелс за него от същата партида на Кауфхалето. :lol: ...хмъ-хъ..държи яко... :wink: , пък и ние се борим с риби до 200-300 грама макс, дори мисля да си взема 0,08, че ме сърбят УЛ-ръцете... :axe: :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Диман го помня от карпа ама лично не го познавам,иначе си ходим по Тича,търговишките им стоят караваните и си ходим на гости даже,не съм в коса ,ама не ибаваме,щото нещата с глобите са малко афиф,2016 на 2ри януари написаха акт на един от наще ама в съда падна та да са е...т по гъ...а всичките пе....си дето пишат актове,аз колкот пъти вляза все мрежи закачам то не е 1 или 2а пъти взеха да ма бъзикат че троля за мрежи щот ги знам къде са то и малко истина има щот пораснах на язовира имахме вила някога на Ловец и си познавам хората ама сега с тъз забрана ептен са разпасаха гаджалите,и през деня пущат и не са крият абе ужас и какво излезе изписаха им очите,а наще извадиха,има нещо гнило тука ама ша излезе рано или късно истината кой има интерес и защо забрани гъола,то тъпата министърка даскалица абер няма ма подписала абе та....к като всичко в тая държава :mrgreen:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

yco написа:Кажи Диман къде изчезна, че можем да научим някой нов дип за сом от него.... :lol: , то откакто му сецнаха Тича,не се обажда веч, ама ми е итересте ти как ходиш там, като е забранено :wink: , да не работиш в КОС Шумен... :mrgreen: :lol:
Аз кат ти казвам,че всички риболовци с лодки и каяци сме незаконни в тая държава,ти не верваш!Само не знам в кой филм играем,в "Гадни копилита" или в "Тъпи копелета"? :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

yco написа:На Камилата сега падат камилски лавини... :lol:
Те лавините в кльонкането са поне до 1–ви Юни,та не дей да скимтиш от сега,бая чекане те чека! :mrgreen: А чичо ти Троли,че отвори сергията още от 1–ви Април,та сметай колко си назад с материало! :mrgreen: :drinkers:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Че те законите се пишат от малоумници за да защитават определени интереси,на определени (хора)бе Тролка.Как така джанъм Аз дето си плащам билета ,данъците,глобите и всичко ,и кат отида за риба ако хвана маломерка я пущам за да влезе в мрежите на браковците излизам виновен според тоз закон?Отивам за риба да си почина,да науча децата си да обичат природата,да я пазят за да я имат и според ЗАКОНА съм виновен?А мангала дето пуща мрежи ибава мамата на язовира дето е правен с пари взети от родителите ми,продава риба без да го ибе за нищо,не е виновен според същия тоя ЗАКОН?А кажи ми ти според теб аз дет са опитвам да съм съвестен и да науча децата си да бъдат свестни граждани на таз (Държава) излизам нарушител на ЗАКОНА а бай мангал никой не го закача и нищо не плаща само вади пари от ДЪРЖАВНИЯ водоем и утре като не останат и жаби за хващане какво ще обясня на внуците си?ЗАКОНА деца така каза.Ебати законите ебати държавата!?
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
sara2
новобранец
новобранец

Мнение от sara2 »

bai mile1 написа:Че те законите се пишат от малоумници за да защитават определени интереси,на определени (хора)бе Тролка.Как така джанъм Аз дето си плащам билета ,данъците,глобите и всичко ,и кат отида за риба ако хвана маломерка я пущам за да влезе в мрежите на браковците излизам виновен според тоз закон?Отивам за риба да си почина,да науча децата си да обичат природата,да я пазят за да я имат и според ЗАКОНА съм виновен?А мангала дето пуща мрежи ибава мамата на язовира дето е правен с пари взети от родителите ми,продава риба без да го ибе за нищо,не е виновен според същия тоя ЗАКОН?А кажи ми ти според теб аз дет са опитвам да съм съвестен и да науча децата си да бъдат свестни граждани на таз (Държава) излизам нарушител на ЗАКОНА а бай мангал никой не го закача и нищо не плаща само вади пари от ДЪРЖАВНИЯ водоем и утре като не останат и жаби за хващане какво ще обясня на внуците си?ЗАКОНА деца така каза.Ебати законите ебати държавата!?
Те децата знаят по-добре от нас какво да направят, а и го правят. Просто оставят крадливите политици и мангали на спокойствие да си крадат и отиват на терминала, като им показват един среден пръст. Крадците сами ще се самоунищожат, но за жалост и Държавата ни. :oops: :oops: :oops:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Те и децата като заминат ептен ша я упрайме,и аз живях 11 години на вънка ,що са върнах не ма питай,че е за смях ама не виждам разлика от преди да замина и сега.Прибрах са и на 2ия ден бях с изваден билет и на язовира абе носталгия и романтизъм ко да прайш има и таквиз хамави кат мене.В.И,Ленин определя революционото положение така*масите не искат да бъдат управлявани по старому ,а управляващите не могат да управляват по новому* Аз не виждам нещо да се е променило за по добро ,говоря за обикновения човек, инак оня арменец Хампарцунян каза че България се развива добре от как го няма бай Тошо,но благата са в ръцете на една шепа хора и не са рзпределени .Как аджеба да са разпределят,като то и армия не остана.Кат беше бай Добри Джуров имаше 3и армии а сега кво е?Не могат напълни един стадион що ли?Първо ебаха мамата на армията ама то беше за да влезем в НАТО и кво ни даде туй НАТО?В една държава дето полицията и е по голяма от армията има нещо дето не както трябва според мен.Утре ако реши случайно Ер Доган да тръгне на север ,кой аджеба ша го спре?Ама що и да тръгва то рано или късно ша са присъйденим към него щото меееестното население ша изчезне ама нали една шепа хора ша избягат в Швейцария,също както И.Буров на времето ама историята е голямяма шегаджийка а?Ади стига толкоз че да има и за друг път.
Марк Твен
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от KRASSI »

Ооо.. с тая политика може да врътвем още 200 страници преди да се е стопил снега :lol: :lol: :lol: :lol:
Човек се ражда само с име и то дарено!
Живее в илюзия от мечти сред близки хора,
умира сам в реалноста !
Оставя добрите си дела за да го помнят,
отнася лошите със себе си отвъд !!!!!
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Гн Генерал, той баш снега е виновен за разклащането на психичното ми здраве,щот от 3и седмици не съм стъпвал на гъола,а пък кат си представя как шетат туземците в момента с мрежите(ако не е замръзнал де) изпадам в крайности.Иначе за протокола не членувм в никакви партии и организации,с изключение на сдружението за яз.Тича и борбата,която водим с местното ВиК за забраната на язовира,тоз месец ще има и дело,да видим какво ще се случи,той Миро е по навътре в нещата.Иначе стоя зад горенаписаното и не ангажирам никого с него,просто това е моята гледна точка :fishing2:
Марк Твен
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от KRASSI »

За толко дни безрибие от скука да имаше поне едно правителство та да го свалим ....ма у тая шибана държава и тва няма да му еб......ма та :lol: :lol:
Хойте тропайте барем мен да свалите поне времето е удачно :lol: :lol: :lol:
умира сам в реалноста !
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Гн Генерал защо такава агресивност?Вие така и така сте решили да ни напуснете кво ви пука за правителството?Харесва ми чувството ви за хумор, то и за това е може би пишете точно тук :wink: :fishing6:
Марк Твен
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

KRASSI написа:За толко дни безрибие от скука да имаше поне едно правителство та да го свалим ....ма у тая шибана държава и тва няма да му еб......ма та :lol: :lol:
Хойте тропайте барем мен да свалите поне времето е удачно :lol: :lol: :lol:
Ами ако на бай ти Миле му почервенее задника от виното или нещо друго,що па не! :D Аз за това не бързам да ставам Генерал,че после боли! :mrgreen: Бе всеки Генерал един ден става ОЗ,няма драма просто е така!За това бих станал направо Император,но нема на кво! :roll: :cry: :drinkers: Тича е заета и Забранена,Пясъчник е разпечатан по Генералски,Камилски дол се държи на синджир,та отивам си на моя гьол там още нема Генерали мое и да ме огрее! :roll:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

А бе Тролка,де видя да имам генералски претенции?Казах по на горе че и на 99кг ша кандисам :D .Ама в момента не става щото не мога стигна до язовира,пък и хладно-15 в момента,той генерала за туй на праща сега да тропаме щото е сербез,ама лятото нищо не казва :lol: ,ходи си на Ивито и лови мълчаливо,по миналата година и на Тича идва ама нъц,старите места не са това което бяха,защо ли? :fishing2: Ама иначе и политик ма изкара :D
Марк Твен
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от KRASSI »

Ходя по Ивито щот малко по спокойно заради валатите явно.
Иначе за Тича получавам постоянно инфо за нивото в сантиметри от Томахавката 8) .
Ма ся и двамата ни влече морския и тука много много .... дет се вика хоп-троп на почивка :lol: :lol:
умира сам в реалноста !
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”