Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Риболовен билет и документи
naRiba.com

Форум

Риболовен билет за инвалиди-как и откъде се издава?
Модератор: sapuna
Риболовен билет за инвалиди-как и откъде се издава?
Аз имам риболовен билет,но от няколко години съм инвалид.Знае ли някой може ли в София да си сменя билета с такъв за инвалид?Или там където е издаден предишния?
А и колко струва самия билет за инвалиди?
Благодаря ако някой ми отговори!!!
А и колко струва самия билет за инвалиди?
Благодаря ако някой ми отговори!!!
GRTS ви желае много щастие!
- Fishing_Fan
- разбира нещата
Re: Риболовен билет за инвалиди-как и откъде се издава?
билета за инвалиди е безплатен срещу копие от освидетелстото от ТЕЛК ,носиш си личната карта ,2 снимки и копието от ТЕЛК
-
- вече хвърля и на тежко
Риболовният билет няма да се издава вече за календарната година, а ще важи за 1, 6 или 12 месеца от датата на издаването си, съобщи шефът на Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури. Срокът на старите удостоверения изтича днес и въдичарите вече започват да ги презаверяват. Ако закупят билета чак на 20 февруари примерно, той ще важи до 20 февруари 2009 г.
Таксите за любителски риболов се запазват без промяна. За годината таксата ще е 25 лева, а 6 - месечната - 15 лева. Риболовен билет за един месец ще е 8 лв., а седмичният - 4 лв. Безплатни остават билетите за инвалиди и за пенсионери - при мъжете над 65 години, а за жените - над 60 - годишна възраст.
Таксите за любителски риболов се запазват без промяна. За годината таксата ще е 25 лева, а 6 - месечната - 15 лева. Риболовен билет за един месец ще е 8 лв., а седмичният - 4 лв. Безплатни остават билетите за инвалиди и за пенсионери - при мъжете над 65 години, а за жените - над 60 - годишна възраст.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Аз съм пенсионер-инвалид по болест.Билетът ми за риболов е напълно безплатен.Трябва само \както писа колегата по-горе\ лична карта, решението от ТЕЛК и една снимка, понеже билетите се изготвят с компютър иснимките се принтират заедно с билета 

БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ!
добър ден,
аз съм на ......
инвалид съм и искам да си извадя риболовен билет до тук разбрах какво ми трябва но никаде не беше споменато има ли процентно изискване за инвалидност и ако ДА в какви граници варира
аз съм на ......
инвалид съм и искам да си извадя риболовен билет до тук разбрах какво ми трябва но никаде не беше споменато има ли процентно изискване за инвалидност и ако ДА в какви граници варира
- stiv1961
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Аз също съм с ТЕЛК-ово решение.Ако имаш билет от миналата година,нищо не плащаш.Носиш само решението-просто ти сканират нов билет,даже и снимка не трябва.
благодаря много за отговора
значи няма изискване за процент, а само решение.
значи няма изискване за процент, а само решение.

- Моряка
- кандидат преподавател
Телк ,копие на същия и лична карта.Без една стотинка става.
Дори и с най-нисък процент да си.

А сега де? 

- майтор милана
- новобранец
http://www.vidrax-fishing.com/b/view.php?id=8 това е онлайн билет за лицаа с овреждания