Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от bai mile1 »

Е Тролка чак до 10ет кила стигнах,за водката няма проблем поканата важи :D :lol: ама ти си знайш,от моя страна проблем няма :fishing2:И не ма кълни за 2те кила щото ти и таквоз не си виждал последните години юрдек такъв френски,ади да не си вадим рибите от странство че ша ти прилошей :fishing2: :D :lol:
Последно промяна от bai mile1 на Пон Яну 16, 2017 10:33 pm, променено общо 1 път.
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

bai mile1 написа:Е Тролка чак до 10ет кила стигнах,
Е,след 1000часа на вода е нормално да стигнеш и малко по-нагоре без уиски и водка!Въпросът е през следващите 50години до къде ще стигнеш,щот ако е до 20кила не ми се струва разумно!Нещо математиката не излиза за да стигнеш 100-те! :roll:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

ама аз съм новобранка без претенции бе :D ама ти какво си направил по вече от мен че са отваряш? :D :lol:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

А пък щото много ти знай балалайката,пак казвам ела на Тича да та видя,колко си отворен?Ама няма да караш след мене :lol: :D Масрафа е от мене МАЙСТОРЕ :lol: :lol: :lol: ,АКО ТИ СТИСКА МОЖЕ И НЕЩО ПО СЕРИОЗНО ДА ЗАЛОЖИШ :lol: :D :wink:
Марк Твен
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

:idea: АЗ,знам че нищо не знам,проблемът е че вие не знаете,че нищо не знаете! :idea: Или по-точно за да ме разберете ви пречи следното!Ако имаш грешни координати,няма как да уцелиш точно в целта!Ако задаваш грешен въпрос,няма как да получиш правилен отговор!И за това подходът на Сократ е гениален,да зададеш правилния въпрос за да може този който ти отговаря,да отговори точно в целта!Нека опитаме с въпроса от детската градина-Кой е Царя на животните?Чакам отговор,за да задам следващия който ще те отведе към целта! :wink:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

bai mile1 написа: ама ти какво си направил по вече от мен че са отваряш? :D :lol:
А,защо си тръгнал тогава да се сравняваш с мен,преди да се сравниш с твоя Гуру?Май ще се окаже,че си набил Гуру-то в тролинга и аз съм следващото ти ниво? :wink: :mrgreen: :drinkers: Нема лошо,немам против,нооооооооо не това е целта! :idea: Въпросът със сома винаги е личен,а не за сравнение със себеподобните! :drinkers: Победата над сома е целта,а не Троли! :D Грешни са ти координатите,та не Троли ти пречи,а грешната насоченост на оръжието!И да ме утепаш,проблемите ти със сома ще останат! :mrgreen: :drinkers:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Ей Тролка много ма кефиш чесно,то затуй и си пишем де, ама стига с тия сугистични писания,то е ясно че си юрдек,хвани нещо в таз Франция бе :D :lol: пък даже и на спининг да е :D ей императора на форумите си :D ,за залога нищо не каза,и за Тича :D ,то за туй майсторите ходят на ивито ,щото са добри ама там дето дава :D
Марк Твен
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

bai mile1 написа:пак казвам ела на Тича да та видя,колко си отворен?
На Тича ше дойда само с охрана на най-високо ниво-Кра"сивия" Генерал! :D :wink: :drinkers:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Стига са кри зад по добрите сложи си дупето на масата
Марк Твен
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Бай Миле!-Лъвът е Царя на животните.
Троли!-А лъвът може ли да плува?
Бай Миле?-Не,не обича водата.Там има крокодили.
Троли!-Лъва ловува ли в джунглата?
Бай Миле!-Не,в саваната предпочита криейки се в изсъхналите жълти треви и не го прави той,а женските!
Троли!-В тъмното ли лови лъва?
Бай Миле!-Предимно през деня ловят женските и ако не успеят,тогава използват очите си през нощта,но женските!Не "Царя"
Троли!-Лъвът ловува ли сам?
Бай Миле!-Не,женските лъвици ловуват вместо него и той сяда на готово,на масата!
И така,ако се заровим в лъвските качества излиза,че е цар защото някой друг му върши черната работа!Обаче той не може да оцелее сам и без прайда умира от глад!Та царуването му си има цена.Но има едно друго животно,което всъщност е скрития Властелин на животните,който плува,яде крокодили,ловува сам и ловува при всякакви условия в тъмно и светло е..........?Кой Властва в същност на сушата? :roll:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Тролка не ми казвай,че си хиена
Марк Твен
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

bai mile1 написа:Стига са кри зад по добрите сложи си дупето на масата
Не си в позиция да задаваш цели!Още ти е много нисък чина и не знам как си позволяваш да говориш така в Сомската секта!Ако не спазваш йерархията по старшинство,Дисципа в Шумен ще отвори Вратите си отново! :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

bai mile1 написа:Тролка не ми казвай,че си хиена
Да във Бизнеса ми викаха така! :mrgreen: Но те питах за реалното животно,а не за себе си! :wink: Кое животно е Властелина на сушата,според логиката? :drinkers:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Тролка леопард не си.... :lol: :D
Марк Твен
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

В каква позиция съм не знам в иерархията ама ти хвърлям ръкавицата за Тича да та видя колко си голям,Гн не знам какъв си че и в казарма не си ходил ,за чинове няма да говорим щото пак щи са доплачи... :D :lol:
Марк Твен
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”