Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на кльонк
naRiba.com

Форум

Разкази за сома от Камилската долина
Модератор: bobopeli
Re: Разкази за сома от Камилската долина
Е Тролка чак до 10ет кила стигнах,за водката няма проблем поканата важи
ама ти си знайш,от моя страна проблем няма
И не ма кълни за 2те кила щото ти и таквоз не си виждал последните години юрдек такъв френски,ади да не си вадим рибите от странство че ша ти прилошей

Последно промяна от bai mile1 на Пон Яну 16, 2017 10:33 pm, променено общо 1 път.
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Марк Твен
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Е,след 1000часа на вода е нормално да стигнеш и малко по-нагоре без уиски и водка!Въпросът е през следващите 50години до къде ще стигнеш,щот ако е до 20кила не ми се струва разумно!Нещо математиката не излиза за да стигнеш 100-те!bai mile1 написа:Е Тролка чак до 10ет кила стигнах,

ама аз съм новобранка без претенции бе
ама ти какво си направил по вече от мен че са отваряш?

Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Марк Твен
А пък щото много ти знай балалайката,пак казвам ела на Тича да та видя,колко си отворен?Ама няма да караш след мене
Масрафа е от мене МАЙСТОРЕ
,АКО ТИ СТИСКА МОЖЕ И НЕЩО ПО СЕРИОЗНО ДА ЗАЛОЖИШ

Марк Твен
Марк Твен
-
- учете се от него
- Обратна връзка:

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
А,защо си тръгнал тогава да се сравняваш с мен,преди да се сравниш с твоя Гуру?Май ще се окаже,че си набил Гуру-то в тролинга и аз съм следващото ти ниво?bai mile1 написа: ама ти какво си направил по вече от мен че са отваряш?![]()

Ей Тролка много ма кефиш чесно,то затуй и си пишем де, ама стига с тия сугистични писания,то е ясно че си юрдек,хвани нещо в таз Франция бе
пък даже и на спининг да е
ей императора на форумите си
,за залога нищо не каза,и за Тича
,то за туй майсторите ходят на ивито ,щото са добри ама там дето дава 

Марк Твен
Марк Твен
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
На Тича ше дойда само с охрана на най-високо ниво-Кра"сивия" Генерал!bai mile1 написа:пак казвам ела на Тича да та видя,колко си отворен?

Стига са кри зад по добрите сложи си дупето на масата
Марк Твен
Марк Твен
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Бай Миле!-Лъвът е Царя на животните.
Троли!-А лъвът може ли да плува?
Бай Миле?-Не,не обича водата.Там има крокодили.
Троли!-Лъва ловува ли в джунглата?
Бай Миле!-Не,в саваната предпочита криейки се в изсъхналите жълти треви и не го прави той,а женските!
Троли!-В тъмното ли лови лъва?
Бай Миле!-Предимно през деня ловят женските и ако не успеят,тогава използват очите си през нощта,но женските!Не "Царя"
Троли!-Лъвът ловува ли сам?
Бай Миле!-Не,женските лъвици ловуват вместо него и той сяда на готово,на масата!
И така,ако се заровим в лъвските качества излиза,че е цар защото някой друг му върши черната работа!Обаче той не може да оцелее сам и без прайда умира от глад!Та царуването му си има цена.Но има едно друго животно,което всъщност е скрития Властелин на животните,който плува,яде крокодили,ловува сам и ловува при всякакви условия в тъмно и светло е..........?Кой Властва в същност на сушата?
Троли!-А лъвът може ли да плува?
Бай Миле?-Не,не обича водата.Там има крокодили.
Троли!-Лъва ловува ли в джунглата?
Бай Миле!-Не,в саваната предпочита криейки се в изсъхналите жълти треви и не го прави той,а женските!
Троли!-В тъмното ли лови лъва?
Бай Миле!-Предимно през деня ловят женските и ако не успеят,тогава използват очите си през нощта,но женските!Не "Царя"
Троли!-Лъвът ловува ли сам?
Бай Миле!-Не,женските лъвици ловуват вместо него и той сяда на готово,на масата!
И така,ако се заровим в лъвските качества излиза,че е цар защото някой друг му върши черната работа!Обаче той не може да оцелее сам и без прайда умира от глад!Та царуването му си има цена.Но има едно друго животно,което всъщност е скрития Властелин на животните,който плува,яде крокодили,ловува сам и ловува при всякакви условия в тъмно и светло е..........?Кой Властва в същност на сушата?

Тролка не ми казвай,че си хиена
Марк Твен
Марк Твен
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Не си в позиция да задаваш цели!Още ти е много нисък чина и не знам как си позволяваш да говориш така в Сомската секта!Ако не спазваш йерархията по старшинство,Дисципа в Шумен ще отвори Вратите си отново!bai mile1 написа:Стига са кри зад по добрите сложи си дупето на масата

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Да във Бизнеса ми викаха така!bai mile1 написа:Тролка не ми казвай,че си хиена

Тролка леопард не си....

Марк Твен
Марк Твен
В каква позиция съм не знам в иерархията ама ти хвърлям ръкавицата за Тича да та видя колко си голям,Гн не знам какъв си че и в казарма не си ходил ,за чинове няма да говорим щото пак щи са доплачи...

Марк Твен
Марк Твен