Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

яз.СУШИЦА
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
яз.СУШИЦА
пореден добар излет, за тази седмица на яз.сушица окло 6 кила каракуда,4 кефала по 500гр. имаше около 40-50 човека днес но интересно повичето изкараха по ниакои и друг чаушан и ништо друго. духаше доста виатар но иавно биах олучил миастото заштото непрекаснато ми калвеше.3 излета за тази седмица имам там и постепено броиката се овеличава парвиа ден 1.5кила. 2. 3кила . 3. 7-8кила.днес излезнаха и по прелични каракуди 400-500грама.но попринцип са по дребни.кам 17 часа излезна ураганен виатар и едвам сабрах такамите.
- Vaneto_99
- ще става разбирач
Re: яз.СУШИЦА
браво колега
другият път още повече да хванеш и с по-голями размери
а имаш ли снимки от този успешен излет

Наслука Колеги!!!
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
снимах сас телефона по обиад .посли ниамаше време за снимки защото ми фарчаха такамите налиаво на диасно едвам отидох до колата.много силно духаше. но ниама ништо особенно на тиах.
- edimi
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
на тоз язовир такси нек`ви плащат ли се ?
малиии, кеф, риба
(heidy) Някой твърдят, че българите не искат и не могат да работят. Точно обратното - българите искат и могат да не работят.
(heidy) Някой твърдят, че българите не искат и не могат да работят. Точно обратното - българите искат и могат да не работят.
Естествено че се плащат-5лв вход и 4лв кило шаран.Искам да попитам колегата дали не са понапълнили язовира,че есента го изпуснаха до половината и беше жива трагедия.Наслука.
-
- ще става разбирач
Браво добар риболов си направил продалжаваи в сащия дух УСПЕХ

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
понапалнил се е, нивото му е добро.
Абе не се е понапълнил,ама говорих с пазача,ше го напълнят в края на април.Между другото, бях там в събота и изкарах първото си за тая година шаранче-около 800гр.Наслука.
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
в сравнение от лиатото казвам че е по добре. и аз там открих сезона на шаранчетата.2 половинки изкарах сашто.но по важното е че има далбочина този язовир а това ми харесва.
- CrossFire
- разбира нещата
С маркер мерих пред кулата-11 метра.chestarfield написа:но по важното е че има далбочина този язовир а това ми харесва.
Извинявам се за оффффа

-
- новобранец
- Обратна връзка:
излизаш от Асеновград посока Кърджали,500 метра след второто село по пътя(Долнослав) в дясно.асфалтов път до стената,леко разбит 

-
- разбира нещата
Благодаря . Шаран обажда ли се ве4е?colmic написа:излизаш от Асеновград посока Кърджали,500 метра след второто село по пътя(Долнослав) в дясно.асфалтов път до стената,леко разбит

Ами нали за това говорим.Колкото за дълбочината,когато е пълен,до кулата е около18м.но тогава става интересно на устието,където миналата година дърпахме каракуди над килограм.Шарана отделно.Наслука.
-
- разбира нещата
Колега последен въпрос/ дано не ти досаждам вече/ каква е традиционна стръв за язовира и имали нещо специфично. Никога не съм ходил там но смятам в събота да го посетя.lz1igr написа:Ами нали за това говорим.Колкото за дълбочината,когато е пълен,до кулата е около18м.но тогава става интересно на устието,където миналата година дърпахме каракуди над килограм.Шарана отделно.Наслука.
ПП. Нямаше ли на този язовир някаква станция или вила на МВР?