Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Бракониерите....
Модератор: bobopeli
-
- ще става разбирач
Re: Бракониерите....
Гледам много писане, много нещо.Ще с позволя да кажа следното и това ще е последния път когато споменавам думит България и българи.Трябва да мине доста време за да се нормализира ситоацията в България.Дори и след това България ще бъде място изпълнено с мъка и страдание, както и с безбрежна простота и невежество, това са думи казани за друга криза в бг , след 1 вата световна война от един буден Българин, точно си прилягат и сега.Вие живеете на Бълканите , това е място на вечен ужас в Европа,поне докато има Бедни и богати и сиренето се купува с пари
.Вие нямате Бъдеще за един нормален живот, в България остават най силните духум и близки с власта хора
,много от тях блестят с безбрежна п/та.
.Остават също и начетени с познания цигани,турци и българи с остър недостиг на въображение и други умствени способности
.Та скоро ще се заформи и поредния военен конфликт, Бъдещето изглежда доста светло
.Нима си мислите че хора като мен могат да оцелеят в Вашата държава?,това не е възможно.Никой от моите роднини и познати не желаеше да напуска родината, но това беше единственото решение,нас ни прогониха в продължение на век,други семейства само за 5 год.Положението ви не е никак розово,оставате без хора,имате само гласоподаватели
,които не си плащат тока и говорят Български така както аз говоря Suomea.
.Та моля без упреци защо реших да живеа в друга държава и защо моите деца и внуци няма да говорят бг език, въпро са е защо така се случва и ще продължава да се случва още много дълго време.Помислете си добре какво ще правите за в бъдеще.На тези от вас с положение в БГ бих казал да дават възможност за изява както и власт на по можещи и талантливи хора, и да не испитват злоба и завист към тях,трябват ви много такива хора за да оцелеете.Другото е ясно ,ходете на риба,бъдете здрави и щастливи, доколкото е възможно,пийте си ракийката и се надявайте да съм бил пиян докато съм писал това
.

- krokibg
- учете се от него
Е,сега вече прекали,а ти харесвах хумора
Сега ни искара и прости
То бива човек да си мисли че като е навън и вече от друга класа,ама теб направо те е ударила грандоманията.Лапландец,виж сега,и твойте хора когато са ги подгонили от тук са били цървули,но благодарение на това че бързо бягат,намествайки се във друга държава са дали възможност на следващото поколение да постигне нещо по добро за себе си и техните деца.Само обаче,не забравяй че сме носили едни и същи цървули,даже мисля че са били и един и същи номер.Айде със здраве и гледай да си слагаш по-често ушанката че като ти чета поста,се убедих сам,че ти е замръзнал сигорно мозъка,та да знаеш че ти е простено.То е от времето и температурите във Лапландия,да знайш

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- ще става разбирач
Дори и след това България ще бъде място изпълнено с мъка и страдание, както и с безбрежна простота и невежество,Krokibg написа:Е,сега вече прекали,а ти харесвах хумораСега ни искара и прости
То бива човек да си мисли че като е навън и вече от друга класа,ама теб направо те е ударила грандоманията.Лапландец,виж сега,и твойте хора когато са ги подгонили от тук са били цървули,но благодарение на това че бързо бягат,намествайки се във друга държава са дали възможност на следващото поколение да постигне нещо по добро за себе си и техните деца.Само обаче,не забравяй че сме носили едни и същи цървули,даже мисля че са били и един и същи номер.Айде със здраве и гледай да си слагаш по-често ушанката че като ти чета поста,се убедих сам,че ти е замръзнал сигорно мозъка,та да знаеш че ти е простено.То е от времето и температурите във Лапландия,да знайш
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

-
- ще става разбирач
Хе хе,колега от Лапландия,уникално мислене и възгледи имаш.Само се моля ,дано в страната на дядо Коледа всичко е наред,че току виж при някоя криза пак трябва да бягаш някъде.Поздрав от простите българи!
Stand and fight
-
- учете се от него
ТОЯ ПЕДАЛ , НЯМА ЛИ КОЙ ДА ГО БАННЕ!!!!!laplandeca написа:Гледам много писане, много нещо.Ще с позволя да кажа следното и това ще е последния път когато споменавам думит България и българи.Трябва да мине доста време за да се нормализира ситоацията в България.Дори и след това България ще бъде място изпълнено с мъка и страдание, както и с безбрежна простота и невежество, това са думи казани за друга криза в бг , след 1 вата световна война от един буден Българин, точно си прилягат и сега.Вие живеете на Бълканите , това е място на вечен ужас в Европа,поне докато има Бедни и богати и сиренето се купува с пари.Вие нямате Бъдеще за един нормален живот, в България остават най силните духум и близки с власта хора
![]()
.Остават също и начетени с познания цигани,турци и българи с остър недостиг на въображение и други умствени способности
.Та скоро ще се заформи и поредния военен конфликт, Бъдещето изглежда доста светло
.Нима си мислите че хора като мен могат да оцелеят в Вашата държава?,това не е възможно.Никой от моите роднини и познати не желаеше да напуска родината, но това беше единственото решение,нас ни прогониха в продължение на век,други семейства само за 5 год.Положението ви не е никак розово,оставате без хора,имате само гласоподаватели
.Та моля без упреци защо реших да живеа в друга държава и защо моите деца и внуци няма да говорят бг език, въпро са е защо така се случва и ще продължава да се случва още много дълго време.Помислете си добре какво ще правите за в бъдеще.На тези от вас с положение в БГ бих казал да дават възможност за изява както и власт на по можещи и талантливи хора, и да не испитват злоба и завист към тях,трябват ви много такива хора за да оцелеете.Другото е ясно ,ходете на риба,бъдете здрави и щастливи, доколкото е възможно,пийте си ракийката и се надявайте да съм бил пиян докато съм писал това
.
-
- учете се от него
IDA написа:ТОЯ ПЕДАЛ , НЯМА ЛИ КОЙ ДА ГО БАННЕ!!!!!laplandeca написа:Гледам много писане, много нещо.Ще с позволя да кажа следното и това ще е последния път когато споменавам думит България и българи.Трябва да мине доста време за да се нормализира ситоацията в България.Дори и след това България ще бъде място изпълнено с мъка и страдание, както и с безбрежна простота и невежество, това са думи казани за друга криза в бг , след 1 вата световна война от един буден Българин, точно си прилягат и сега.Вие живеете на Бълканите , това е място на вечен ужас в Европа,поне докато има Бедни и богати и сиренето се купува с пари.Вие нямате Бъдеще за един нормален живот, в България остават най силните духум и близки с власта хора
![]()
.
laplandeca написа:Гледам много писане, много нещо.Ще с позволя да кажа следното и това ще е последния път когато споменавам думит България и българи.Трябва да мине доста време за да се нормализира ситоацията в България.Дори и след това България ще бъде място изпълнено с мъка и страдание, както и с безбрежна простота и невежество, това са думи казани за друга криза в бг , след 1 вата световна война от един буден Българин, точно си прилягат и сега.Вие живеете на Бълканите , това е място на вечен ужас в Европа,поне докато има Бедни и богати и сиренето се купува с пари.Вие нямате Бъдеще за един нормален живот, в България остават най силните духум и близки с власта хора
![]()
.
НЯМАШ МЯСТО В ТОЯ ФОРУМ, А И НЕ ЗНАМ В КОЙ БЪЛГАРСКИ

laplandeca написа:Дори и след това България ще бъде място изпълнено с мъка и страдание, както и с безбрежна простота и невежество,
ПЕДАЛ !!!!!!!!!!!!!!!
- krokibg
- учете се от него
Модераторите,я заключете тази тема че ще се вледенят и нашите мозъци покрай неговия
Тоя пич ни изненада .Свари ни неподготвени

Приятелю , видя ли какви хора има на тоя свят ???????Krokibg написа:Модераторите,я заключете тази тема че ще се вледенят и нашите мозъци покрай неговия![]()
![]()
Тоя пич ни изненада .Свари ни неподготвени
![]()
![]()
- krokibg
- учете се от него
Митев,аз от известно време взех да наблягам на майтапа,защото е по-здравословно.Гледам да не си слагам нищо на сърце за да поживея малко по-дълго
Има ги всякакви да го еба..остави ги да си пишат глупости
То е ясно,че никой от нас не мисли да бяга и да си зареже семейство и приятели.Има хора,на който им викат саможивници
Те си мислят само за задниците и никога няма да се трогнат от нищо.Бягя,заебава всичко зад себеси и после започва да си търси оправдание за това което е направил.Нашия приятел,е обиден на някоя от системите/то една ли беше/и всички са му черни.остави го,никога няма да си признае,че дори и да го поздравяват на улицата братчедите на дядо
Коледа,той никога няма да стане джуже във неговия завод а ще е гостенин на тяхната маса.Факт,който неможе да оспори
П.С Лапландец,престани да ни плюеш,че цял ден несмогвам да се обърша от тебе

Коледа,той никога няма да стане джуже във неговия завод а ще е гостенин на тяхната маса.Факт,който неможе да оспори

П.С Лапландец,престани да ни плюеш,че цял ден несмогвам да се обърша от тебе

-
- учете се от него
Ако до сутринта този пич не е отлюспен завинаги от Форума , аз сам ще се отлюспя!!!!
п.п. Пич , гледай да не се срешнем някога , някъде- ще запаля парното с теб и след два часа ще имаме топла вода за домакински нужди.
Бачо ти !
п.п. Пич , гледай да не се срешнем някога , някъде- ще запаля парното с теб и след два часа ще имаме топла вода за домакински нужди.
Бачо ти !
- krokibg
- учете се от него
IDA,тия минусови температури и алкохола водят до изключване на главния бушан.Уж е доктор ли,къв е,дано се позамисли какви ги приказва за собственния си народ

Напълно прав сиKrokibg написа:Митев,аз от известно време взех да наблягам на майтапа,защото е по-здравословно.Гледам да не си слагам нищо на сърце за да поживея малко по-дългоИма ги всякакви да го еба..остави ги да си пишат глупости
То е ясно,че никой от нас не мисли да бяга и да си зареже семейство и приятели.Има хора,на който им викат саможивници
Те си мислят само за задниците и никога няма да се трогнат от нищо.Бягя,заебава всичко зад себеси и после започва да си търси оправдание за това което е направил.Нашия приятел,е обиден на някоя от системите/то една ли беше/и всички са му черни.остави го,никога няма да си признае,че дори и да го поздравяват на улицата братчедите на дядо
Коледа,той никога няма да стане джуже във неговия завод а ще е гостенин на тяхната маса.Факт,който неможе да оспори![]()
![]()
![]()
П.С Лапландец,престани да ни плюеш,че цял ден несмогвам да се обърша от тебе![]()
![]()
![]()

- krokibg
- учете се от него
Айде лека,че трябва да си изпера хавлията за утре да е чиста и суха
Знам ли какво ще му хрумне утре на личния зъболекар на Дядо Коледа