Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
-
- разбира нещата
Re: Инфо за р. Струма!
Никой, не пуска кокала.щом има скобари за някои хора и лагер ще направят, стига да може всичко да се излови и изяде, да живее България.
Пък и оставете малко риба, трябва и аз лятото да се разпиша.

-
- ще става разбирач
Здравейте, до Благоевград следобед се раздвижиха скобарите , не съм се приближавал да видя на каква стръв. Рибите излизат в дебелите бързеи, предвид ниското ниво и бистрата вода.
-
- новобранец
Вчера се разходих до Железница и бях изненадан, железарите бяха повече от ловещите на стръв. До мен един сладур от Перник спокойно си ловеше скобари на тройка. Учудващо на тройката му кълвяха скобарчета по педарка и рядко някой по голям. На бързея се бяха наредили група ромчета, които напълниха живарника без да слагат стръв на куката.
Въпрос - Реката бистра ли е в момента 

Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
- Martin Mihailov
- учете се от него
от вчераpampasa написа:Въпрос - Реката бистра ли е в момента
Мерси и на двамата - в Сряда , мисля да отскоча до реката - след това ще драсна два реда / какво се случва/
Поздрави

Поздрави
- fishingman
- вече хвърля и на тежко
Вчера след обяда се разходих до Невестино, имаше доста колеги но рибата не кълве. Питах местните и те разочаровани и споделиха, че това е от доста време. Реката зеленикава с добро ниво. Вечерта като почна да се мръква се разиграха скобари но пръснати по цялата река. Колеги споделиха, че риби които са хванати при Бобошево вече са пъпчасали по главите. Това от мен НАСЛУКА!!!
При нас / в София / вали доста силен сняг в момента - ще съм благодарен ако Вторник -Сряда , някой драсне два реда относно цвета и нивото на реката. 

- Martin Mihailov
- учете се от него
Подсети ме един ден по рано направо снимка да качимpampasa написа:При нас / в София / вали доста силен сняг в момента - ще съм благодарен ако Вторник -Сряда , някой драсне два реда относно цвета и нивото на реката.

Днес на Бяло поле-реката е сравнително бистра. Нивото е нормално за сезона,една идея по-ниско от петък-миналата седмица. На моста извадиха по некоя риба, но като цяло риболов няма.Чух че на Крупник ловят ама,като знам там местата са ограничени,трябва да отидеш в 4.00pampasa написа:При нас / в София / вали доста силен сняг в момента - ще съм благодарен ако Вторник -Сряда , някой драсне два реда относно цвета и нивото на реката.

Ходих днес в района на Благоевград , като резултат - едно рибе / около 1.5 кг. / - през деня беше доста топло за сезона , водата беше сравнително бистра / и ледено студена / 

Никой нищо не пише ,поне Аз да дам инфо - днес ме прилъгаха , да отидем около обяд на Струма / след Благоевград /
Без каквато и да е захранка , хванах 9 рибета със средно тегло 2 кг.
- живарник така или иначе не нося и ги пусках на момента - това обаче не се отнасяше за останалата сган около мен.
Снимах рибите на "Колегата" до мен - 5 рибета - около 8 кг.

Няма да повторя.................там !

Без каквато и да е захранка , хванах 9 рибета със средно тегло 2 кг.

Снимах рибите на "Колегата" до мен - 5 рибета - около 8 кг.

Няма да повторя.................там !
А-а-а, ще повториш, не се притеснявай, трябва малко да ти загрубее кожата и си шест.
Мрените появяват ли се вече ? Защото на една софийска река се появиха и ми е интересно едно сравнение