Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Овчарица топлото-студеното,всичко за водоема
Модератор: sapuna
Re: Овчарица топлото-студеното,всичко за водоема
Колеги, какво е положението на стената? Толупи излизат ли?
- boceto84
- вече хвърля и на тежко
Аз искам да питам,излиза ли бяла риба на стената?Никога не съм ходил и имам желание да помятам малко силикони,но не знам дали си заслужава.Ще има ли вероятност да се излъже и друг хищник, щука сом или др.
А що се отнася до толстолопите,мой колега ходи там преди около 2 седмици.Рибите са били около стената,големи и много.За 24ч имат само 2 удара.Единият е 28кг ,а др. 18кг.На какво са всели нямам представа.
А що се отнася до толстолопите,мой колега ходи там преди около 2 седмици.Рибите са били около стената,големи и много.За 24ч имат само 2 удара.Единият е 28кг ,а др. 18кг.На какво са всели нямам представа.
https://www.facebook.com/pages/Handmade ... 8341715246" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
здравейте искам да попитам наистина ли е забранен в момента
Нека някой запознат да каже дали има забрана. Мисля събота да пробвам да мина по неизчистените пътища да видим на стената излиза ли нещо.
Така, понеже никой не сподели, реших сам да проверя. Риболова е забранен на Овчарица (освен за господин ВЪрхара, който видяхме да си хваща бели рибки). Забраната е без краен срок до второ нареждане. Всичко е заради глупавите птици, щото били болнави и хващали грип. Да се надяваме, че скоро ще се излекуват и отново ше можем да си ловим на топлото. Това е.
-
- новобранец
Ще помоля някой ако има някакви контакти за яз. Овчарица да пише, че не ми се блъскат 350км. и накрая да трябва да се прибирам без да ловя 

Шефа ми е приятел у фейса. 

Риболовци.
Колеги, някой знае ли до кога е забранен риболова на топлото?
Стига сте питали-ходете да си правите кефа,от Днес е с Положителни температури.
Моя приятел са ловили Бели Риби,и канален сом.
Пълно е с народ за уикенда,не лъжете хората у форума.
Моя приятел са ловили Бели Риби,и канален сом.
Пълно е с народ за уикенда,не лъжете хората у форума.

Риболовци.
Информация от събота. На стената се ловят каналета, платики и по някоя едра каракуда. Следобеда излезнаха 3 толупа - двата около 20 кг и един мъник към 5. Водата до ръба на моста. Може и да прелива вече. всички риби са на близка дистанция. Разпъвахме с лодка пред садките но няма пипане. Само пеликани там. Всичко се ловеше на хранилка на дъно. Имаше хора на поляните. Казаха, че земята е замръзнала и не се закъсва. Но и няма помен от риба там. Това е от мен. Наслука на всички.
-
- новобранец
Здравейте колеги! Имаме желание с един другар да се пробваме на 2-ри или 3-ти скендер. Какви са условията? Как можем да запазим? Някакъв телефон за връзка има ли?
Колега,ако не познаваш собственика няма шанс за скендерите! За такива като нас само на стената и ръкава
Сега до колкото чувам излизат толупи на стената, така че не му мисли.То и на скендерите няма гаранция че ще хванеш!

Сега до колкото чувам излизат толупи на стената, така че не му мисли.То и на скендерите няма гаранция че ще хванеш!

-
- новобранец
По форумите, гледам, пише че има 50лв такса, пък да е само за свои хора ми е странно
Как да го кажа ...................... въпреки таксата ,ако не познаваш когото трябва - няма как да припариш там...............Sobieski_fan написа:По форумите, гледам, пише че има 50лв такса, пък да е само за свои хора ми е странно

Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
Привет колеги! Можели някой да ми помогне относно яз.Овчарица-а именно като стигна там кои места са позволени,на кои се заплаща и колко $, кой взима парите .благодаря предваритвлно