Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от yco »

Айдееее.....пампора потегли... :lol: , май ще поскъпва бензина и за 6 човека биля... :lol: , лошото е, че няма да ни угрее и нас мушмуроците измамници с 200 клепнали лъва на калпак за долен рушвет за снимка... :wink: , дето играе цар долар, нещата са доста бистри, като гръцка мастика с Грнобанска вода..... :lol:

Краси, да вземеш да пратиш поне една снимка с някоя гълама рибъ... :lol: , а пък Франко ще ни смени главите със фото шопа.... :wink: :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

KRASSI написа: Стискай палци че бегам ....ше видиш Антонело ..... Мело :fishing9:
Бе стискам аз,не само палци а и зъби да стигнем до там,че без мен нема съ оправиш.Ако ме вземеш,ще ти дам да ми подържиш макарите. :mrgreen: Големи са ми,ша ти аресат! :mrgreen: Левата е Точна,а десната Финна-Нормална.За Акурат и Ахаб говоря. :wink: Ако не,чекам клип или снимки.Не бързай,на теб ти върви на 30-то число с рибите,а сега имаме само 28.Туната ще е под 112кила по мои космически изчисления. :roll: Компютър бърка,Троли не бърка. :mrgreen:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Ех,ах,Дончо-БАНбончо,как можа на дърти години за резил да станеш и такъв Голям БАНан да хапнеш? :shock: Нищо де,минало-заминало.Ся внимавай КАТ кльонкаш да не си изтървеш сапуня,че кой знаи кви Легенди,че родиш? :mrgreen: :wink: :drinkers:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Кажи ся Троли, още ли спорят за ултравиолетовия цвят, дето виждал сома... :lol: .., ама едни фермани по две педи. Не ме притесняват простите хора, а другите, които няма какво да кажат и гледат умопомрачително в UV-точката... :lol:

Сега да ви образовам, като малко по-умен от тия пишещите глупости на корем. :wink:

1. Има UV-лъчи, но няма UV-цвят, щото цвета е във видимия спектър, а UV-лъчите са невидими.

2. Не се е родило още живо гръбначно същество, което да вижда UV-лъчи.

3. Рентгенови лъчи са малко по доле от deep UV-лъчите и тях ли ги вижда?.. :lol:

4-та точка - няма такава точка... :lol: ...., като не знаете, поне питайте, някой по-интелигентен от вас, за да ви налее малко мозък наготово, та защо свети воблера, че и го виждате биля... :lol: , да не сте UV сомове, като се облъчи с UV лампа. :wink:

Ферщеен зи бите. :wink: , ..
Скакалци скачат от скалите, а сомове ги чакат в дълбените,
Доза битте, дозабите... :mrgreen: , :lol:
Ама да се чете само на български .. :lol: :lol: това е сомска пиеса изиграна точно с две UV действия... :lol:
Последно промяна от yco на Сря Фев 01, 2017 8:32 pm, променено общо 1 път.
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

,има и ултравиолетов спектър ,който минава и в кална вода,ама човек не го скива :lol: а пък к :D как го скива сома само Tролката знай,Тролка то и смирнофа не тий помогнал много ама kaт гледам и виното не ти помага :lol: за бананове точно ТИ пък викам дан говориш а :lol: :lol: :lol: :lol: Ицакис клъонка какъв цвят вълна излъчва според теб ? :lol: :lol: :lol: Тролката е ясен ЗЕЛЕНА с отенък на черна дупка :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

bai mile1 написа:..... Ицакис клъонка какъв цвят вълна излъчва според теб ? :
Грубо франкофонска и с..... много лек ямболски оттенък..... :lol:
За ярешка или ягнешка вълна говорим..., че е бая различно, да знаеш.. :roll:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Сега Янича май замисля, някой оригинален лаф, ама ще го изпреваря.....с лафа ..дай кривака.... :lol:
ха да видим колко секунди е разликата.... :lol:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Може пък и Майнофонска да е :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: иначе,кат си прав прав си :lol: :lol: :lol: :lol:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Хванах го в момента, ама се отказа да захапе каракудата, като Троли Божолето двата литра на френски... :lol:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Ало-ало,тук е Съпротивата!Спите ли мили войничета? :mrgreen: Троли трета година е на война и оцеля в тежки битки.А вие кво,дори до Голяма битка не можете да се докоснете и си играете още в детската градина до 6кила. :shock: Докога? :mrgreen: Строй се,преброй се ще има на есен и от сега дупе да ви е яко от бъзици,ако се издънките отново. :wink:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

:wink:

Тъй, като Краси отива на Запад, на Запад...., има една песен на Висоцки такава..., та и аз като наивен немски фелдфебел, ще гоним Изтока пак..... :mrgreen:

Та тоЙ ми каза, къде са златните сомски залежи.... :mrgreen: ... :axe: ....,Интересно, що не ги каза на Франко, ама на мени само, сигурно щото ониот си ги знае и няма нужда.. :lol: . и дупе да ви е яко тая година, живот и здраве да има..де. :wink: :D

bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

!Спите ли мили войничета? :D Не Тролка ,не спим ама много лед по водата :lol: :lol: чакам да са стопи и почвам репортажите :D .Ицак,някой координат в МБ 1;25000 :lol: :lol: по спомени от картографията на онез места,няма ли да ти са откъснат от сърцето :lol: :lol: :lol: ако трябва и адютант ша ти стана да наливам ичкий ,божоле и да режа мезе на кораба ми,предлагам ти капитанския пост доброволно :lol: :lol: :lol: ти ша караш аз ша наблюдавам местата и празните чаши,да са винаги пълни :D
Марк Твен
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

За теб специално да знаеш, мащаба ще е 1:1, :mrgreen: ....така и аз ще съм по-спокоен, че не ми наливаш разрядка в майнщаб 1:35 К... :lol: :lol:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Знаех си че ша са разберем :D само да са стопи тоя пусти лед,на колеги ментета не наливам :wink: :fishing12:
Марк Твен
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Дръж го без кислород... :twisted: ей, ако не знаеш питай, та да не се окисли божолето, ако се окисли, ша го пращаме на франсето, то он не разбира, нит подбира... :lol: :lol:
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”