Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
Златев
разбира нещата
разбира нещата

Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Мнение от Златев »

Така е, да. Преди да се родя е имало подоен опит, после през далечната 94-95-та, ако не ме лъже паметта, язовирът беше спаднал до една локвичка в средата на дерето и седя така дълго време. И пак остана щука.
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
Аватар
kikk4o
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kikk4o »

Dobo написа:Бях прочел някъде,че тази година трябва да пуснат Здравец,но какви ще са условията и кога ще се открие някой да има представа?
Така казаха миналата година, но все още е забранен риболова дори и на щука.
Doncho69
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Doncho69 »

Колеги днес питах кога ще го отварят и ми отговориха че евентуално от първи юни.А дали ще пускат от първи май за щука още не се знае както и какъв ще е регламента.Когато се уточни всичко ще ми се обадят и аз ще пусна инфо.
Наслука на всички!
Аватар
Златев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Златев »

Благодаря, Doncho69! Ще очакваме включване!
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
emko0o0o
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от emko0o0o »

Doncho69 написа:Колеги днес питах кога ще го отварят и ми отговориха че евентуално от първи юни.А дали ще пускат от първи май за щука още не се знае както и какъв ще е регламента.Когато се уточни всичко ще ми се обадят и аз ще пусна инфо.
Наслука на всички!
Благодаря за инфото колега ;)
SRUBSKOTO
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от SRUBSKOTO »

декември минах през здравец беше затворена вратата и двама пускаха мрежи на стената не знам точно коя риба чистят ,но май е всичката ,,беше преди никулден''
Аватар
kikk4o
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kikk4o »

Това е кофти инфо особено за любителите на спининга. По това време на годината няма какво друго да са вадили освен щуката, която и без това беше намаляла драстично като бройки и размер. :(
Аватар
Fishing_Fan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Fishing_Fan »

kikk4o написа:Това е кофти инфо особено за любителите на спининга. По това време на годината няма какво друго да са вадили освен щуката, която и без това беше намаляла драстично като бройки и размер. :(
Щуката е много издръжлива и ще оцелее в такива условия , ще там справка за яз. Шумен,при предпоследните наемататели(някъде преди 13-14 години) ,тъкмо почна да се развъжда и бройките бяха до 700 гр. и на арендатора му изтичаше договора,започна едно огромно източване на язовир Шумен ,обиране на риба по всякакви всевъзможни начини,търмъчене от селяндури,после отново се напълни,1-2 години без аренда,се развъди само с дребосъци(щуклета писалки ,костурчета,червеноперки и уклейчета) и така е оцелявала и досега
Мъро
новобранец
новобранец

Мнение от Мъро »

Fishing_Fan написа:
kikk4o написа:Това е кофти инфо особено за любителите на спининга. По това време на годината няма какво друго да са вадили освен щуката, която и без това беше намаляла драстично като бройки и размер. :(
Щуката е много издръжлива и ще оцелее в такива условия , ще там справка за яз. Шумен,при предпоследните наемататели(някъде преди 13-14 години) ,тъкмо почна да се развъжда и бройките бяха до 700 гр. и на арендатора му изтичаше договора,започна едно огромно източване на язовир Шумен ,обиране на риба по всякакви всевъзможни начини,търмъчене от селяндури,после отново се напълни,1-2 години без аренда,се развъди само с дребосъци(щуклета писалки ,костурчета,червеноперки и уклейчета) и така е оцелявала и досега
Бе тя оцелява ама в момента е много рядка, пълно е с тападжии който прибират всичко което закачат. За намаляването на пупулацията и до пренасят и напоителни системи, точат язовира точно когато рибата хвърля хайвер.
valio5
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от valio5 »

Помощ!Забравих си кепа вчера на Девненска река в района на жп.моста под помпената станция.Моля ако някой го е намерил да ми го върне защото ми е подарък и скъп спомен.Пишете на лични.Ще съм много благодарен
Doncho69
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Doncho69 »

Колега ще е чудо да се появи но желая ти успех.
Аватар
Fishing_Fan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Fishing_Fan »

Майка им ...... ,дано да няма поражения по рибата http://shumen.topnovini.bg/node/752292
Аватар
kikk4o
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kikk4o »

Fishing_Fan написа:Майка им ...... ,дано да няма поражения по рибата http://shumen.topnovini.bg/node/752292
Дано няма поражения.
Аватар
Aver
новобранец
новобранец

Мнение от Aver »

Колеги, може ли малко информация къде ходите на река Девня, от кой път и т.н., за да се разходя :) Благодаря!
M6R DO GROP :fishing6:
emko0o0o
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от emko0o0o »

Doncho69 написа:Колега за сега на развъдниците Елешница бива.Иначе по реките Камчия,Девненка и Провадийка си дава доволно рибка.А ако те интересува нещо по конкретно питай ще ти кажа ако знам.
Колега тея развъдници да не са на комплекс Рибарника
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”