Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Кажете ми някое готино яэовирче покрай Варна !!!
Модератор: sapuna
Кажете ми някое готино яэовирче покрай Варна !!!
Кажете ми хора къде някъде около Варна мога да си направя кефа за шаран,а? Ако някой каже някое готино язовирче ще му буда много благодарен,а за черпането ще се разберем! :Д :Д
- Fishing_Fan
- разбира нещата
- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
за николаевка
на николаевка не отиваите в никакъв случаи само ви взимат парите
а риба няма
а риба няма

- yanev
- научил се да хвърля
Re: за николаевка
не е вярно,риба има но всеки може да я хващакамен написа:на николаевка не отиваите в никакъв случаи само ви взимат парите
а риба няма

- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
scorpion написа:не е вярно,риба има но всеки може да я хващакамен написа:на николаевка не отиваите в никакъв случаи само ви взимат парите
а риба няма
Не се смятам за голям професеоналист , но съм бил свидетел как за 24ч никои не е вадил нишо. И то на два излета. А миналата година не беще така. Ако има някаква таина , споделия. Предварително бладодаря

- yanev
- научил се да хвърля
вярно е братлекамен написа:scorpion написа:не е вярно,риба има но всеки може да я хващакамен написа:на николаевка не отиваите в никакъв случаи само ви взимат парите
а риба няма
Не се смятам за голям професеоналист , но съм бил свидетел как за 24ч никои не е вадил нишо. И то на два излета. А миналата година не беще така. Ако има някаква таина , споделия. Предварително бладодаря
наистина е трудна работа.тая година имам 2-3 капота там
просто искам да ти кажа че там определено има риба.миналата година беше доста по-добре