Тръгна ли яката каракуда по Брягово

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

SONY
учете се от него
учете се от него

Тръгна ли яката каракуда по Брягово

Мнение от SONY »

Колеги тези дни ще се ходи някаде по язовир.Имам колебания обаче , кои точно да бъде.Смятам да е или Сушица или Брягово.Незнам дали на Брягово не му е ранко още , но като се сета какви чудовищни каракуди скубахме там направо си ме сърби да отида в тая посока :roll: Таксата миналата година беше 5 лв.Нека ако някой е бил да сподели ( все някой съфорумец ще е ходил , язовира се посещава от доста хора ). Благодаря
TICA FAN
colmic
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Re: Тръгна ли яката каракуда по Брягово

Мнение от colmic »

SONY написа:Колеги тези дни ще се ходи някаде по язовир.Имам колебания обаче , кои точно да бъде.Смятам да е или Сушица или Брягово.Незнам дали на Брягово не му е ранко още , но като се сета какви чудовищни каракуди скубахме там направо си ме сърби да отида в тая посока :roll: Таксата миналата година беше 5 лв.Нека ако някой е бил да сподели ( все някой съфорумец ще е ходил , язовира се посещава от доста хора ). Благодаря
таксата е 10лв и допреди 5-6 дена нямаше кълване.на сушица е дребна но излиза , има и хубав кефал :D утре ако отскоча до сушица ще пиша в темата
gambusko
новобранец
новобранец

Re: Тръгна ли яката каракуда по Брягово

Мнение от gambusko »

колега на брягово не ходи ами ако си от пловдив пробваи на платения на маноле 5лв квото си хване6 брат ми миналата година края на март улови 6арко 5кг дава и каракуда ама средна големина мислим да ходим в събота или неделя 6те видим . 6те пи6а като се върнем дано времето отговаря само
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”