Питане за ремарке

Избор на палатка и нейното разполагане на избраното място.

Модератор: Ачо ♣

gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Питане за ремарке

Мнение от gogolisec »

И аз не зная как точно да формулирам въпроса, ама става въпрос за такова ремарке, дето после след разпъване става като палатка и за пребиваване в него. Не е за мен, а за един приятел, а той не разбира и грам от интернет. Видял го по някакви обяви не знам къде и не може точно да ми обясни. Наподобява (според мен) тентата, която се опъва отстрани на караваните и служи за завет, сянка и за разпъване на масите с изглед към водоема и въдиците. Ако някой е виждал нещо подобно нека сподели! :wink: Аз рових в Мобилето, но намерих това:

http://mobile.bg/photos/b/big/b1203424740947973_1.pic

Но предполагам, че не е това!
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка :D "
snegk
и господ не е толокова добър

Re: Питане за ремарке

Мнение от snegk »

Мисля,че затова искаш да питаш.
Изображение
http://www.mobile.bg/
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
koko bau
новобранец
новобранец

Мнение от koko bau »

Колега,погледни в ЕКИПИРОВКА имам такава тема
РЕМАРКЕ-ПАЛАТКА.
Обаче нещо няма развитие от доста време
сигурно не се ползват масово тия неща.
gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от gogolisec »

Благодарско и на двамата за инфото :smt023 - явно има такова нещо, но като чета "+" и "-" и то от препатили колеги, ще се опитам и аз да го разубедя да не си взема такова ремарке! Колега koko bau, а това последното имш ли представа за какви пари е и от къде да се намери - мисля,че е компромисен вариант заради "Е" категорията?
pivkoto
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от pivkoto »

абе аз имам такова и засега съм доволен,най вече че мога да го дърпам по всякакви терени а на вятър е доста устойчиво когато е опънато добре разбира се
Изображение
gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от gogolisec »

Пивкото, ако съдя по датите на снимките в галерията си го купил съвсем наскоро (ако не се лъжа). Би ли споделил от къде и за какви пари става на въпрос? Иначе изглежда запазено. Желая дълги години безпроблемно лагеруване с него!
snegk

Мнение от snegk »

gogolisec написа:Пивкото, ако съдя по датите на снимките в галерията си го купил съвсем наскоро (ако не се лъжа). Би ли споделил от къде и за какви пари става на въпрос? Иначе изглежда запазено. Желая дълги години безпроблемно лагеруване с него!
Брат дал съм ти линк към мобилето.Там отиваш в каравани и маркираш да търси по цена,първо излизат най евтените и ремаркетата са някаде там.Струват от 1000лв.нагоре читавите.
gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от gogolisec »

snegk написа: Брат дал съм ти линк към мобилето.Там отиваш в каравани и маркираш да търси по цена,първо излизат най евтените и ремаркетата са някаде там.Струват от 1000лв.нагоре читавите.
Аз зная къде е мобилето, но търсих само при ремаркетата, иначе щях да попадна сигурно и на твоя пример т. е. при караваните, а колегата е пресен, пресен и за това го попитах. Друго си е да получиш информация от колега, който го има вече!
П.П. А бе ти не спиш ли нощем - гледам, че постовете ти са все по малките часове :lol: :|
snegk

Мнение от snegk »

Печатам мангизи :lol:
pivkoto
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от pivkoto »

аз това съм го купил от германия за 400евро но докато го регистрирам в бг стигна 1000лв.но пък си е много запазено 95г.
Изображение
pivkoto
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от pivkoto »

абе да ти кажа от тия ремаркета най добри са триганото ама те като са над 97-98г. стигат до 1000-2000 евро .иначе може да се намери за 500 евро доста читаво ремарке.има и за по 150 евро ама не радват много окото избледнели са плата е изтънял и няма да ти харесат.апак в българиая аз не сам виждал по язовирите такова
Изображение
Аватар
pe6o
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pe6o »

Айде и аз да се включа в темата.
Имам такова ремарке и мога да кажа,че са доста удобни.Лесно се разпъват и не искат чак толкова място.Лесно е за маневриране и ще влезе навсякъде. Спиш нависоко и дори да вали нямаш никакви опасения за багажа и за себе си от дъжда.Има място и за друг багаж в него,освен собствения си без който не може. Това са плюсовете.......
А минусите са като при всяка друга палатка.....остарява брезента и започва да пуска вода. Задължително трябва да я прибираш суха защото изгнива бързо ако се прибере влажна. Не съм я пробвал на много силен вятър и незнам как ще се държи.
При мен минусите са с един повече,защото я купих без документи и не мога да я регистрирам.Сега я ползвам само за близки разстояния и се моля да не стане беля. Дори съм намислил да я продавам и ако има някой ,който мисли че може да извади връзки и да я регистрира,може да се договорим на изгодна......за него цена. Ето и малко снимки на ремаркето.......на първите снимки не е опънато като хората,защото я разпънах само колкото да я видя и да я купя.Иначе се опъва отвсякъде и става стабилна
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=30522
Аватар
gogo.ko
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogo.ko »

Колеги,ремаркетата са наистина добри ,дори и да остарее много плата или брезента ,пак можеш да си го смениш на разумна цена.Аз лично имам каравана и сам много доволен, но това е въпрос на лично мнение и парички.За 1500 лв в БГ можеш да купиш хубаво ремарке,а в германия и холандия що годе прелична каравана.
penchoveca
новобранец
новобранец

Мнение от penchoveca »

Здравейте колеги!
Аз имам такова ремарке.Моето е "Ифа"от 1987г.В момента не знам как да кача снимки,но ако ми дадеш email ,ще ти изпратя.
От 4г. излизам с него и съм много доволен.Тежи около 500кг.,тегля го със Citroen ВХ-16 и почти не се усеща,минава навсякъде където мога да мина с ВХ-а.Разгъва се по-лесно от палатка.Конструкцията е от метални рейки които са телескопични.Направено е с амортисьор на теглича има и ръчна спирачка.Капака му става на спалня,и порой ни е валял с децата и пак сме били сухи.Долната част е с пейки и маса и също става на спалня за децата.Има мивка и шкафче ,даже и метална каса за "пищова".Ако е добре опъната е устойчива на доста силни ветрове.Върху нея може да носиш до 300кг.-например лодката.Със навеса за колата,покривам общо 8 пъти площа-му в сгънато положение.
Абе за мен е разкош..,е зимата не мога да го ползвам,но отранна пролет до късна есен -няма проблем!
Цената е от 800-1500 лв, данъкът е 5лв.,иска застраховка и преглед на 2г.Държа си го в гаража през зимата.
Е....хладилник ми е дъното на язовира и банята....пак.С акумулатори и с агрегат решаваме другите проблеми.
Така че АЗ СЪМ- ЗА! :lol: :wink:
sokol
новобранец
новобранец

Мнение от sokol »

Наскоро плащах данък на ремарке-15лв.Няма 5лв.Беше преди време.
Публикувай отговор

Обратно към “Палатка и Каравана”