Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

ЯЗ КРАПЕЦ-ЛОВЕШКО ОТДАДЕН ПОД АРЕНДА
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: ЯЗ КРАПЕЦ-ЛОВЕШКО ОТДАДЕН ПОД АРЕНДА
Ако някой има някакви предложения или съвети за това, какво очаква да се подобри за бъдеще, ще помоля да сподели тук или лично съобщение.
Поздрави!
М. Рашков
Първо, поздравления за начинанието, и успех! Второ, ще си позволя да препоръчам (в случай, че сами не сте го съобразили) да зарибите и с определени количества бяла риба и щука, които да се грижат за санитацията на шарановите риби по естествен път. Сом - в никакъв случай!

-
- вече хвърля и на тежко
Г-н Рашков,това означава ли че можем сега да ходим да си пробваме късмета на дупка,безплатно?Рашков написа:До средата/края на март /преди да пуснем първата "нова" риба/ ще е безплатно.
Трябва да се ремонтира основно сградния фонд. Ще започнем поставяне на навеси, пейки и маси за
удобство, да организираме сметосъбирането.
После ще обявим цените, като надявам се да останат риболовците доволни от тях
Д-р Флекс написа:Ако някой има някакви предложения или съвети за това, какво очаква да се подобри за бъдеще, ще помоля да сподели тук или лично съобщение.
Поздрави!
М. Рашков
Първо, поздравления за начинанието, и успех! Второ, ще си позволя да препоръчам (в случай, че сами не сте го съобразили) да зарибите и с определени количества бяла риба и щука, които да се грижат за санитацията на шарановите риби по естествен път. Сом - в никакъв случай!
Това ще се случи и е в програмата, която сме изработили и ще следваме, почти веднага след първото зарибяване.
Сом - в никакъв случай!

rokooo76 написа:Г-н Рашков,това означава ли че можем сега да ходим да си пробваме късмета на дупка,безплатно?Рашков написа:До средата/края на март /преди да пуснем първата "нова" риба/ ще е безплатно.
Трябва да се ремонтира основно сградния фонд. Ще започнем поставяне на навеси, пейки и маси за
удобство, да организираме сметосъбирането.
После ще обявим цените, като надявам се да останат риболовците доволни от тях
Ще се радвам да имате късмет с улова на дупка!
Правилно сте ме разбрали за заплащането

- bobo_33333
- кандидат преподавател
Не е до късмета,пробвахме вече 3/4 пъти капо,риба няма,лед 25см и отгореrokooo76 написа: Г-н Рашков,това означава ли че можем сега да ходим да си пробваме късмета на дупка,безплатно?
Аз там съм пораснал...
bobo_33333 написа:Не е до късмета,пробвахме вече 3/4 пъти капо,риба няма,лед 25см и отгореrokooo76 написа: Г-н Рашков,това означава ли че можем сега да ходим да си пробваме късмета на дупка,безплатно?
Има колега Ваш изкарал два сома 8кг и 3кг. Може да е слух, но е от преди седмица.
Пробвайте пак и успех!
- bobo_33333
- кандидат преподавател
-
- вече хвърля и на тежко
Надяваме се да не е повече от 4-5 лева таксата на ден, за да е достъпна за всички, особено, ако идват по отдалеко има и транспортнир разходи
Дано да е останала някоя риба, защото след стария арендатор язовирът беше отарашен от местните юнаци, колко пъти съм ги виждал миналото лято лично аз да вадят мрежи от язовира, но от ИАРА казваха, че нямат ресурси и са безсилни. Иначе адмирации за добрите намерения да облагородите брега, за боклуците не е нужен коментар по целия бряг е голяма мизерия, особено около района на устието и Преломския ръкав. Ще може ли да се лови по време на забраната и дали ще може да се лови в района на устието и по канала, който пълни язовира? Това са ми въпросите.
П.П. Случайно някой да знае каква ще е съдбата на малкия язовир, който се намира в дясно то главния път посока Севлиево? Миналото лято беше източен до дъно, сега е пълен до горе, дали е оцеляла някаква риба и дали ще бъде свободен за риболов. Поздрави!

П.П. Случайно някой да знае каква ще е съдбата на малкия язовир, който се намира в дясно то главния път посока Севлиево? Миналото лято беше източен до дъно, сега е пълен до горе, дали е оцеляла някаква риба и дали ще бъде свободен за риболов. Поздрави!
- bobo_33333
- кандидат преподавател
-
- вече хвърля и на тежко
bobo_33333 написа:Нещо се чува за 6лв на калпак
Много са 6 лв! За този голям язовир - колкото и зарибител да с епусне ще се пръсне из целия язовир, не е като на някой малък платен гьол, къдтео си плащаш и си ловиш прилични риби. Освен това пак си стоя на мнението ор предния ми пост, че язовирът е зверски изтърбушен от бракониерите миналата година. Не говоря само за ценните видове като шаран и бяла риба, по-едри каракуди и кленове също са попадали в мрежите по информация на човек от селото, който е виждал какво продават бракониерите. Ще си плащаме такса да ловим предимно плевелна риба (дребна до средна каракуда, бабушки, уклеи, костурчета и царици). Дано да не съм прав, разбира се. Според мен ще си заслужава преди и по време на забраната да се ходи там (стига да може да се лови около устието и по канала). Защото при предния арендатор имаше разправии откъде започва язовира и до къде е канала, защото по едно време се опитваше да взема пари и на хора ловящи по канала при положение, че само язовирът е бил под аренда.
Ако се по-изчисти гьола и се позавърти някоя риба( и костурите ми стигатbobo_33333 написа:Нещо се чува за 6лв на калпак

Добре е

...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
Някой има ли инфо за язовира?Лови ли се нещо вече? 

-
- научил се да хвърля
Колеги, току що се връщам от Крапец. За цял ден се хванаха 21 броя Бабушки с размер - длан и по-малки.
Лових откъм Малиново, като сутринта бях на канала, а след това се преместих в залива.
Времето беше прекрасно и се получи една хубава почивка. Уви, ако имаше и още малко рибки, нямаше да е лошо.
Монтажа беше на фиксирана плувка 0,8гр.
Това е от мен.
Лових откъм Малиново, като сутринта бях на канала, а след това се преместих в залива.
Времето беше прекрасно и се получи една хубава почивка. Уви, ако имаше и още малко рибки, нямаше да е лошо.
Монтажа беше на фиксирана плувка 0,8гр.
Това е от мен.
-
- вече хвърля и на тежко
И аз вчера ходих, на канала. Пълно с народ, рибата започна д акълве чак след 13.00 ч. От сутринта от развиделяване бях там, голям студ, че даже палихме огън, но риба - йок. Чак като се стопли към обяд - 8 уклея и 30-40 бабушки до 16.30 ч. Незнайно защо но язовирът се източва и спада много.
ivan_tsochev написа:И аз вчера ходих, на канала. Пълно с народ, рибата започна д акълве чак след 13.00 ч. От сутринта от развиделяване бях там, голям студ, че даже палихме огън, но риба - йок. Чак като се стопли към обяд - 8 уклея и 30-40 бабушки до 16.30 ч. Незнайно защо но язовирът се източва и спада много.
Здравейте!
Язовира не се източва. Не знам от къде съдите и защо давате грешна информация?!?
След разтопяването на леда нивото се е покачило с 12 см.
Имам договорено с Напоителни системи, нивото да е постоянно + - 10 см в това положение.
Първата "нова" риба ще бъде пусната в първата седмица на април. Поръчали сме младите шаранчета, бял и черен амур.
Моля за повече търпение от страна на рибарите и за постоянство

Хубав ден за вас и вашите половинки!