Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Тунджа край Стара Загора
Модератор: Paublo_Eskobar
Тунджа край Стара Загора
Колеги, смятам по празниците да открия сезона по река Тунджа в района на Шаново, Зимница, Дъбово обл Стара Загора. Някой ако има информация как върви рибата моля да сподели. Поздрави и на слука
По-голям шаран от рибаря няма...
- garfield_90
- ще става разбирач
Re: Тунджа край Стара Загора
До миналата седмица колеги бяха казали че има още лед а за риба никой нищо
Имам 2 излета в този район.Леда се е стопил където минах,но риба няма.Силикони,блесни,воблери-пробвах много примамки.На жива рибка също няма нищо.
Днес бях на Ягода и колеги се хвалеха, че се разиграл уклеят.
Веднага тъпканица на присевната на мястото, където кълве уклей. Останах си в моето кьоше и нищо не хванах дори пуснах змиорките за стръв на свобода. Явно пак не случих на място...
Веднага тъпканица на присевната на мястото, където кълве уклей. Останах си в моето кьоше и нищо не хванах дори пуснах змиорките за стръв на свобода. Явно пак не случих на място...
Колега,къде беше застанал?
Друг път имал ли си резултат на змиорки там?
Друг път имал ли си резултат на змиорки там?
Бях вляво от съоръженията за вадене на пясък.
По-миналата година се хващаха прилични костури и малки сулки на змийорки. Миналата година нямам нито 1 хванат хищник нито на спининг нито на жива стръв а не е като да не съм ходил там на риболов. Свикнал съм с разхвърляните боклуци покрай местата за риболов но не ми се иска да свикна и с нехващането на риба там...
По-миналата година се хващаха прилични костури и малки сулки на змийорки. Миналата година нямам нито 1 хванат хищник нито на спининг нито на жива стръв а не е като да не съм ходил там на риболов. Свикнал съм с разхвърляните боклуци покрай местата за риболов но не ми се иска да свикна и с нехващането на риба там...
- garfield_90
- ще става разбирач
Здравейте колеги. Искам да питам някой ходил ли е да види какво е положението на пресевните на с.Шаново. Четох че са забранени тази година, ама те май и преди ги забраняваха и пак си беше пълно с хора и не е имало проблем?