Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Пъстърви с воблери Антакс
Модератор: sapuna
Пъстърви с воблери Антакс
Хм, сутринта жената се събужда в 5 часа и я чувам, че шумулка нещо. За риба ли отиваш,ма? Не, в агенцията по вписванията, ама я изведи кучето ако обичаш....Така ми започна деня, ама само след час с Дани Крилов, Емо Капото и Веско Дългия хвърчахме към река Чербиска Кривчица. Щяхме да лови пъстърва през седмицата, напук на всички закони и секви тъпънарщини, забраняващи пъстървовия риболов от понеделник до петък.
И така, оативаме, обаче Кривчица едно че бистра и второ че ниска. Ми ся? Лупнах една риба на блесна, ама се вижда, че не е това начинът. Бъркам си в кутията и намирам един сръбски ворбел Антркс, армаган от Ниш от един авер. Потъващ, само като за Чербиска Кривчица. Сложих го и бързо беше заловена ей тая убавица:

След тва на Антакса се фанаха още две от тоя тип, ама ги върнах обратно, щото на Кривчица нормата е 30 санта. След тва клъвна и тази муцка, 32 санта се оказа след премерванвето:

Завърших излета с общо пет риби, четири от които на сръбския ворбел. Много добра примамка, рядко може да се види такъв воблер, който играе по най-привлекателния за пъстървите начин. В край на излета същата примамка беше атакувана от пъстърва с размери, които ще спестя, тъй като ще кажете, че лъжа. Ще се опитам да я хвнана и тогава ще разберете повече. Поздрави и наслука на всички!
И така, оативаме, обаче Кривчица едно че бистра и второ че ниска. Ми ся? Лупнах една риба на блесна, ама се вижда, че не е това начинът. Бъркам си в кутията и намирам един сръбски ворбел Антркс, армаган от Ниш от един авер. Потъващ, само като за Чербиска Кривчица. Сложих го и бързо беше заловена ей тая убавица:

След тва на Антакса се фанаха още две от тоя тип, ама ги върнах обратно, щото на Кривчица нормата е 30 санта. След тва клъвна и тази муцка, 32 санта се оказа след премерванвето:

Завърших излета с общо пет риби, четири от които на сръбския ворбел. Много добра примамка, рядко може да се види такъв воблер, който играе по най-привлекателния за пъстървите начин. В край на излета същата примамка беше атакувана от пъстърва с размери, които ще спестя, тъй като ще кажете, че лъжа. Ще се опитам да я хвнана и тогава ще разберете повече. Поздрави и наслука на всички!
- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Пъстърви с воблери Антакс
Много хубави рибки ... Аз още нямам пастървова рибка тази година ....
Все такива успехи ти пожелавам
Все такива успехи ти пожелавам

Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
И от мен браво Бат Стан!
Добре Бат Стан любопитно ми е с това твое пускане кага ще събереш риба за един тиган
На който му върви в риболова не му върви в любовта
Бат Стан имам питане как се казва този воблер Антакс или ворбел Антркс или може би Антракс?
ANTAX се казва, донесоха ми го от Ниш. Във вторник освен че улови четири риби и примами една от митичните балканки, се закачи около 20 пъти в най-различни препятствия по дъното, но все успявах да го откача за щастие. Абе страхотна примамка, а как играе по дъното не си е работа. Ще видя да ми донесат още от Ниш.dimi написа:Бат Стан имам питане как се казва този воблер Антакс или ворбел Антркс или може би Антракс?
Ок и на външен вид изглежда доста привлекателна примамка много риби още с нея!
Поздрави!

Поздрави!
- cani
- вече хвърля и на тежко
поздравления

Хубави риби имаш в галерията. Този кефал къде си го извадил, ако не е тайна?cani написа:поздравления![]()