Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Къца- кълве воблери BG
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- къца - кълве
- сериозен играч
Re: Къца- кълве воблери BG
Не мога да не се съобразя с вашите желания, така ще развивам продукцията в правилна посока. Тук съм показал, как става. За жабката трябва пръстенче и на двете тройки, за да избегнем закачването на краката. Малкия воблер, от три сантиметра е оборудван с кука № 10m65 написа:А бихте ли ми казали какво ще спечели, като цяло, продукцията на Кръстьо ако не се казват проблемите?mrenka написа:Воблерите на Къци имат минуси и за тях вече е писано в темата. Халките и куките понякога се предават при риби над кило и половина, така че нищо не пречи да се сменят. С моите отличници така съм процедирал. Предната кука на четворката често се заплита в лопатката, но такава е формата. Досега не съм имал случай да се заплитат двете тройки дори и с оригинални Къца куки.
При всички положения това са дребни дертове, незабележими на фона на представянето на воблера. Къца, да не се повтарям, голем си
Имам, както вече споменах, наблюдение от 9 рибки и 3 жабки. заплитането на тройките е при всички упоменати бройки, и са твърде чести, и като такива оказват влияние на представянето на воблерите. Защото един заплетен воблер не върши никаква работа, а това заплитане някой път е в поредица от 7-8 последователни замятания.
Ако риболовецът сам може да избегне - отстрани някакъв проблем със стръвта, защо да не може този проблем да се отстрани на ниво производител?
Всичко това е само Г Р А Д И В Н А критика, и като такава може да окаже само положително влияние в бъдещото развитие на тези воблери.
Иначе Вие дори и да си потрошите главата в пода, от поклони, не мисля че ще спомогнете с развитието, в правилна посока, на продукцията на Кръстьо.

- m65
- вече хвърля и на тежко
Адмирации, за това което правиш, за усъвършенствуване на продукцията си.
Надявам се това да намали проблема.
Когато са готови новите модели сподели, за да си купя и от тях, и смятай че отново ще направя абсолютно безпристрастен тест. И това ще е независимо дали ще платя 4 воблера и ще ги получа с безплатен транспорт, или ще си купя един и ще си платя и транспорта.
Успех.
Надявам се това да намали проблема.
Когато са готови новите модели сподели, за да си купя и от тях, и смятай че отново ще направя абсолютно безпристрастен тест. И това ще е независимо дали ще платя 4 воблера и ще ги получа с безплатен транспорт, или ще си купя един и ще си платя и транспорта.
Успех.
"Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо." К. Иричек
- къца - кълве
- сериозен играч
Това няма да намали проблема, а ще го отстрани. Днес настройвах и мога да ви кажа, че шампиона ще има голяма конкуренция в лицето на новите модели. Не мога да ги покажа, защото бяха поръчка, но съвсем скоро ще има свободни. Като стана въпрос за подаръци, ще ви кажа. Аз подарявам на началници, хора, които ме хвалят, критикуват и хейтъри. Последните най заслужават, защото благодарение на тях и глухия цар разбра за "къца-кълве"m65 написа: Надявам се това да намали проблема.
Успех.

Тройката спокойно може да мине и само със задна кука. Имам един в кутията и цяло лято се каних да го изпробвам по тоя начин. Ама от феята не ми остана време за експерименти 

- reelbigfish
- новобранец
според мен това с шлауха изобщо не е нужно. закачките в лопатката не са по-чести от тези при маркови воблери... примерно при понтон21 хипноуз
- къца - кълве
- сериозен играч
Да, но аз искам да съм по - добър от тях.reelbigfish написа:според мен това с шлауха изобщо не е нужно. закачките в лопатката не са по-чести от тези при маркови воблери... примерно при понтон21 хипноуз
- m65
- вече хвърля и на тежко
Това ми хареса. Именно това движи прогреса, защото ако нещо днес е най-добро, утре вече няма да е.къца - кълве написа: Да, но аз искам да съм по - добър от тях.
Ако наистина е решен проблема със заплитането на тройките, и това не намалява ефективността на воблера, и неговата игра, спокойно можеш да патентоваш това приспособление, да го нарека.
"Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо." К. Иричек
- къца - кълве
- сериозен играч
Ако се върнете от първа страница до сто и дванадесета, ще разберете, че не съм ви подвеждал никъде. Ако го направя веднаж, край с мен. Воблера от три сантиметра ще бъде оборудван с една кука № 10, а останалите са супер с това приспособление. На мен ми стига това, вие да знаете, че "къца-кълве" се подобрява постоянно.m65 написа:къца - кълве написа:
Ако наистина е решен проблема със заплитането на тройките, и това не намалява ефективността на воблера, и неговата игра, спокойно можеш да патентоваш това приспособление, да го нарека.
- къца - кълве
- сериозен играч
Препоръчах ти от всичките, но станаха много така, че избирай.Павел Иванов написа:Къци , по спомени още летото ти споменах да ми запазиш два не боядисани баш е в тоя вид ама май и двамата сме забравилиТа кът подсети , запази два както споменах , само един лак им тури отгоре и без очи . На следващият ЧъбФест ще си ги взема и респективно полея за късмет с високоградусова магическа течност

Вече знам защо едни екземпляри от шампиона плуват на двадесет сантиметра, а други преминават един метър. Запазвам го в тайна, защото ми коства много безсънни нощи.

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Много , много , колко да са много
Така и така си направил от всичките , пращай ги
На ЛС ще се доуточним .

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- къца - кълве
- сериозен играч
Натурални с брокат, леки и тежки, натурални без брокат, леки и тежки и станаха 20 броя. В такъв случай ще има бонуси, но ще трябва да покажеш пъстърва на някой от тия хулигани.Павел Иванов написа:Много , много , колко да са многоТака и така си направил от всичките , пращай ги
На ЛС ще се доуточним .
- къца - кълве
- сериозен играч

- SAMURAI 99
- новобранец
Браво Майсторе! Цветовата ти гама става все по-добра! Есента показах твоите воблери на двама приятели, начинаещи спинингисти... Те се снабдиха с няколко воблера "къца-кълве'' и веднага отидохме да ги пробват на вода... Резултата от теста : 2 щуки за един излет от около 2 часа и половина... Щуките си плуват обратно... но, воблерите веднага им станаха фаворити...
- къца - кълве
- сериозен играч
От последното мнение стана ясно, че,, къца-кълве ''са фаворити на трима. Според хейтърите хората, които получават безплатни воблери и ги хвалят са десетина. Не съм броил, но са много повече.
- reelbigfish
- новобранец
днес тествах три евтини и анонимни сръбски воблера без опаковка (пластмаса със съчма, цена 6,80).. резултатът беше плачевен. и трите имаха нужда от настройка - само един успях да вкарам в пътя. с воблерите на къци никога не съм имал подобни занимавки.. споделям го понеже имаше сравнения в друга тема