Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Къца- кълве воблери BG
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- къца - кълве
- сериозен играч
Re: Къца- кълве воблери BG
Тук хейтърите няма да ти противоречат, защото знаят, каква вълна ще отприщят.reelbigfish написа:днес тествах три евтини и анонимни сръбски воблера без опаковка (пластмаса със съчма, цена 6,80).. резултатът беше плачевен. и трите имаха нужда от настройка - само един успях да вкарам в пътя. с воблерите на къци никога не съм имал подобни занимавки.. споделям го понеже имаше сравнения в друга тема

- m65
- вече хвърля и на тежко
Когато халката за закачане не е на носа на воблера е изключително трудно да се регулира поведението му.reelbigfish написа:днес тествах три евтини и анонимни сръбски воблера без опаковка (пластмаса със съчма, цена 6,80).. резултатът беше плачевен. и трите имаха нужда от настройка - само един успях да вкарам в пътя. с воблерите на къци никога не съм имал подобни занимавки.. споделям го понеже имаше сравнения в друга тема
"Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо." К. Иричек
- reelbigfish
- новобранец
точно че е на носа.. този дребния стана горе долу. купих го щот нямам толкова ситни. другите два плуват като зашеметениm65 написа:Когато халката за закачане не е на носа на воблера е изключително трудно да се регулира поведението му.reelbigfish написа:днес тествах три евтини и анонимни сръбски воблера без опаковка (пластмаса със съчма, цена 6,80).. резултатът беше плачевен. и трите имаха нужда от настройка - само един успях да вкарам в пътя. с воблерите на къци никога не съм имал подобни занимавки.. споделям го понеже имаше сравнения в друга тема

...както и да е. не за тази тема все пак
- къца - кълве
- сериозен играч
[quote="reelbigfish"][quote="m65"]
точно че е на носа.. този дребния стана горе долу. купих го щот нямам толкова ситни. другите два плуват като зашеметени

Не обичам, толкова малки воблери. Не съм пробвал да напрвя нещо подобно, но мисля, че много трудно ще се хване добра игра.
точно че е на носа.. този дребния стана горе долу. купих го щот нямам толкова ситни. другите два плуват като зашеметени

Не обичам, толкова малки воблери. Не съм пробвал да напрвя нещо подобно, но мисля, че много трудно ще се хване добра игра.
- reelbigfish
- новобранец
игра има, но не държи добре на течение
- Martin Mihailov
- учете се от него
Тоя воблер никога неможеш да го накараш да играе как требва.Това е така наречения кранк.Идва от немската дума за болен кранк.Тека е проектиран че имитира болна рибка а не като другите да има собствена игра.На текива воблери се ловат наи големите риби стига да знаеш кьде и кога даго исползваш.reelbigfish написа:игра има, но не държи добре на течение
- empar
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Кранковете са воблери със собствена игра. Сред най-простите за употреба.Martin Mihailov написа:Тоя воблер никога неможеш да го накараш да играе как требва.Това е така наречения кранк.Идва от немската дума за болен кранк.Тека е проектиран че имитира болна рибка а не като другите да има собствена игра.На текива воблери се ловат наи големите риби стига да знаеш кьде и кога даго исползваш.reelbigfish написа:игра има, но не държи добре на течение
ПРАВОПИСЪТ ТИ Е ПОКЪРТИТЕЛЕН!

пп. Сръбските воблери им махайте тея сплит-рингове от носа и с малко заигравка с клещите може и да ги докарате до праволинейно движение. Въртят ли се в течение, спасение няма! Като цяло за 6-7лв цена на дребно, т.е. някакви жълти стотинки реална себестойност, не знам какво очаквате.
'начиии толко' много кълвеше....хвърляш-вадиш, хвърляш-вадиш и по едно време толко' се разкълва, че немаш време да хвърлиш.....САМО ВАДИШ!!!
- Martin Mihailov
- учете се от него
Неми разправяи само за срьбски воблери и за кранкове защото с тех сьм отраснал тека дасе каже
Като махне ринга нищо неправи.Ето имам ги абсолютно сьщите и на тех имам много яки риби.

- empar
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Странно, като си израснал със сръбски воблери, дали не можеше и с един учебник по Български да израстнеш.
'начиии толко' много кълвеше....хвърляш-вадиш, хвърляш-вадиш и по едно време толко' се разкълва, че немаш време да хвърлиш.....САМО ВАДИШ!!!
- Martin Mihailov
- учете се от него
С учебник риба несе лови

- m65
- вече хвърля и на тежко
Когато халката за закачане не е на носа на воблера е изключително трудно да се регулира поведението му, имах предвид следните видове воблери: А като следният вид воблери е относително лесно регулирането на поведението:reelbigfish написа:точно че е на носа.. този дребния стана горе долу. купих го щот нямам толкова ситни. другите два плуват като зашеметениm65 написа:Когато халката за закачане не е на носа на воблера е изключително трудно да се регулира поведението му.reelbigfish написа:днес тествах три евтини и анонимни сръбски воблера без опаковка (пластмаса със съчма, цена 6,80).. резултатът беше плачевен. и трите имаха нужда от настройка - само един успях да вкарам в пътя. с воблерите на къци никога не съм имал подобни занимавки.. споделям го понеже имаше сравнения в друга тема
...както и да е. не за тази тема все пак
"Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо." К. Иричек
- къца - кълве
- сериозен играч
За по - ниска цена получавате продукт, който бие най - известните марки. Не знам, как да ви го кажа. Мога да го докажа в състезание.empar написа:[quote="Въртят ли се в течение, спасение няма! Като цяло за 6-7лв цена на дребно, т.е. някакви жълти стотинки реална себестойност, не знам какво очаквате.
- empar
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Да Къца, обаче себестойността на твоите примамки не е жълти стотинки, за разлика от въпросните сръбски "бомбърки"! Просто при теб всичко идва директно от извора! Ако минаваха през безброй ненаяли се търгаши, нямаше да струват толкова!
Точно това е и другата причина, поради която много те уважавам! Показал си един голям среден пръст на пишман търговците, които гледат само печалбата и сам си разпространяваш продукцията!
пп.Има си и ловящи сръбски воблери. Нищо не е само черно или само бяло. Но точно зачекнтатите в темата не си струват парите, при положение, че си имаме КЪЦА-КЪЛВЕ!
пп2. Хейтърчета, започнете малко поне да уважавате труда на сънародниците си! Понеже стана въпрос за Сърбия и мога да ви уверя, че ако там някой тръгне да обижда, който и да било майстор на воблери, ще го бият и еб*т публично. От къде тоя национален нихилизъм при нас, не знам...
Точно това е и другата причина, поради която много те уважавам! Показал си един голям среден пръст на пишман търговците, които гледат само печалбата и сам си разпространяваш продукцията!
пп.Има си и ловящи сръбски воблери. Нищо не е само черно или само бяло. Но точно зачекнтатите в темата не си струват парите, при положение, че си имаме КЪЦА-КЪЛВЕ!
пп2. Хейтърчета, започнете малко поне да уважавате труда на сънародниците си! Понеже стана въпрос за Сърбия и мога да ви уверя, че ако там някой тръгне да обижда, който и да било майстор на воблери, ще го бият и еб*т публично. От къде тоя национален нихилизъм при нас, не знам...
- Martin Mihailov
- учете се от него
Точно зачекнатите си струват парите до последната стотинка.Незнам колегата откьде ги е купил но явно са некакво копие след като пише че са пластмасови.Моите са от слюда и по принцип истинските ги правят от слюда.Тука не опира вьпроса дали са срьбски или бьлгарски а защо неможе да ги накара да играят.
- къца - кълве
- сериозен играч
Това е голям комплимент за мен. Може би, трябва да съм благодарен на технологиите които ми дават възможност да контактувам директно с вас.empar написа:Да Къца, обаче себестойността на твоите примамки не е жълти стотинки, за разлика от въпросните сръбски "бомбърки"! Просто при теб всичко идва директно от извора! Ако минаваха през безброй ненаяли се търгаши, нямаше да струват толкова!
Но точно зачекнтатите в темата не си струват парите, при положение, че си имаме КЪЦА-КЪЛВЕ!