Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от bai mile1 »

Тоз верно ли твоя :wink: Да ни вадиш фотоси от генералския архив леопардино ей :lol:И квай такваз заоблена таз снимка :lol: :lol: :lol: :lol: да изпъква по вече :lol: :lol: :lol:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Аватар
Jimi Hendrix
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Jimi Hendrix »

Искам само да напиша, че съм ви отговорил на всички, но не ми излизат постовете веднага. Може да съм прос, ма не съм бурсук ! Уважавам добрите хора ! Сега са излезли тия от снощи.Вижте назад пожалуйста1 Отива м да спукам още един леген с " Бруталния Джими " :shock: Дотук са два ма нещата вървят нагоре :shock: Скоро ще има галапредставление :shock:
Санте ! :drinkers: :drinkers:
" Джими Хендрикс с кльонка " :!:
Troli Rapala
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Ехе,...тука кипи живот... :D
Бай Миле, на тия вудо-гащи държат ли им поне ластиците... :D? , щото на Троли ги видяхме... :wink:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Jimi Hendrix написа:
bai mile1 написа: Джимито вчера прописа и всичките майни ша му помагат :lol:
Аз вчера прописах ма още съм под карантина :shock: Не ми излизат веднага постовете без проверка. Сигур ще трябват поне 10 :roll: Тва и по други форуми го има, например по тия за ядрена физика :shock: :lol:
Няя са плашкати ! Ша пиша ! :wink: :lol:
Джими, свали си маската и ще ти излизат мненията три дена напред, още преди да си ги написал.. :lol: :lol: :lol:
Баба ти Олга от Волга... :lol: , що не те научи на някой пугачовски мурафет, е може и картина за кавьорче, заглавието е - Бурлаки дърпает сом... :lol: :lol: :lol:

Изображение
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

А на мен това ми е ортака в лодката...Джими, как си?.. :mrgreen: :lol:

Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

A тука го свири Джимарата в оригинал... :wink: , а не джимито... :lol: , има ли разлика в честота, ритъм..? :roll:

Естествено, че има, дори без да разбирам от музика.
Личо е бил на времето единствения музикант, който разпознава 1/4 тон и то без музикално образование.
Сега всеки втори музикант, сигурно се прави, че различават 1/4 риба-тон... :lol: :lol:
Аватар
Jimi Hendrix
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Jimi Hendrix »

yco написа: Джими, свали си маската и ще ти излизат мненията три дена напред, още преди да си ги написал.. :lol: :lol: :lol:
Баба ти Олга от Волга...
Привет Хазяин /Хозяинн/ ! :shock: :mrgreen: Аз маската съм я свалил, ма таз снимка ми е спомен от психодиспансера :shock: Ама се радвам, че ми пишеш ! Викам си, тоз сА уплаши от " Бруталния" и сгъна куйрука :shock: :lol: :mrgreen: Пък баба ми Олга не я барай, тя е българска царкиня ! От там им е тръгнала държавата на братушките ! :shock: Оспорваш ли ? ЩА отворя на хистору, ако мА отвориш на квок ! Ай наздраве, санте или квот ти прай кефа ! :drinkers:
Troli Rapala
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

yco написа:Ехе,...тука кипи живот... :D
Бай Миле, на тия вудо-гащи държат ли им поне ластиците... :D? , щото на Троли ги видяхме... :wink:
Исак,това са специални гащи с генералска разцветка :lol: :lol: Отдолу съм без прашки , щото да не се излагам като Троли :lol:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Мартин Райнов
новобранец
новобранец

Мнение от Мартин Райнов »

Бат Мильо, Тез гащи нидей ги показва поичи! Пуследния път кога ги обу на бивака, шес месеца капо ма удари.
ПС: Кулеги, и дан съм голословен ша ви задам един въпрос - на Тича аджеба таранкатъ ил костуря ще ми донесе удар на сом.
ПС2: Цялу лято, че и есента башкъ обикалям на Гусин Генерала залива, ама сонаря само каишки ми показва. Къдя лий на 112-ката ешката са питам аз?!
Аватар
Jimi Hendrix
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Jimi Hendrix »

Мартин Райнов написа:Бат Мильо, Тез гащи нидей ги показва поичи! Пуследния път кога ги обу на бивака, шес месеца капо ма удари.
ПС: Кулеги, и дан съм голословен ша ви задам един въпрос - на Тича аджеба таранкатъ ил костуря ще ми донесе удар на сом.
ПС2: Цялу лято, че и есента башкъ обикалям на Гусин Генерала залива, ама сонаря само каишки ми показва. Къдя лий на 112-ката ешката са питам аз?!
Разбрах та ! :shock: Ма туй дет питаш, и на мен мий интересну :roll: Там каракуда / таранкатъ / дава ли ? :roll:
Troli Rapala
Аватар
brandon76
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от brandon76 »

На даракчията у фризера :roll:
Аватар
Jimi Hendrix
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Jimi Hendrix »

yco написа:А на мен това ми е ортака в лодката...Джими, как си?.. :mrgreen: :lol:
Добре съм, ма ортака ти малко лабав ! :shock: :wink: Вземи ма за ортак и ще ти свиря на уше, пък ти ще викаш сомове :D
Troli Rapala
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Виждаш ли,Марто,цяла България ни знай дереджето на язовира,те и за това не идват тук(на даракчията у фризера :( )
Марк Твен
Аватар
Jimi Hendrix
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Jimi Hendrix »

Заснел съм премиерата и приемам всякакви критики ! Ама ще я кача като ме пуснат от изолатора за да съм сигурен , че ще я видите. :roll:
Сега все едно говоря със себе си като едно време, а пък се чувствам по-добре ! Даже не виждам Джизъс, като отворя гардероба ! :shock: :wink:
Troli Rapala
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от KRASSI »

Не се чувствайте специални - на всеки язовир си има ПОНЕ по един Даракчия .... че и повече :wink:
Човек се ражда само с име и то дарено!
Живее в илюзия от мечти сред близки хора,
умира сам в реалноста !
Оставя добрите си дела за да го помнят,
отнася лошите със себе си отвъд !!!!!
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”