Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Моля за Съвет
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- научил се да хвърля
Моля за Съвет
Колеги кои са най споучливите протеинови топчета.И кои са най удачни бързо разтворими или бавно разтворими . Благодаря предварително
- vobler4o
- вече хвърля и на тежко
Re: Моля за Съвет
Навсякъде е различно.Зависи от сезона и от водоема на който ловиш.
Тайната на успеха се крие в това - човек да не се страхува да експериментира!!
-
- разбира нещата
Разтворими топчета се ползват тогава когато искаш да уцелиш " ваксата " Какво имам в предвид ! Отиваш на гьол на който не знаеш на какви аромати се лови , не знаеш с рибно брашно ли без рибно ли ,бърфуут микс ли и тн. каква е задачката на разтворимите : ако не уцелиш горе посочените фактори сменяш стръвта но старата на която не е кълвяло може да отблъсква рибите , и тука е пиниза ,топчетата се разтварят , плевелите ги изяждат , теченията ги отнасят и имаш чисто петно за следващата стръв без да се притесняваш от предишното захранване . Общо взето е това за разтворимите , а на варените( бавно разтворими ) целта им е да хванат голямата риба . А кои са по-добри ! Ами избора е твой , зависи какви са ти целите.
Успех !
Успех !
-
- научил се да хвърля
А като производител да препоръчвате някой
-
- разбира нещата
Български !
-
- научил се да хвърля
И кои са те 

-
- разбира нещата
Ами доста са 

-
- научил се да хвърля
Добре , ще споделиш някое име хахаха 

-
- разбира нещата
Ами на прима виста ....... Diman , Slavi253 , Христо карп , Бърфин лайн ......... питай гуглето де , то знае всичко !
-
- научил се да хвърля
Оки благодаря колега
Тва са пълни глупости българиските топчета не са никак лоши, има уцелени доста сполучливи аромати,
но като цяло резултатите са им доста посредствени.
Старбайтс, динамит байт, солар, анаконда,мейнлайн, империал байтс,CCmore и много други марки са се доказали и няма компромис в качеството при тях.
Продуктите на христо карп и топчета и дипове и всичко са толкова останали назад в времето че там
нещата са да останеш без думи просто, не са това което бяха преди години.
От българските топчета за сега барфин са най актуални като аромати и масив байтс на ян мар
но като цяло резултатите са им доста посредствени.
Старбайтс, динамит байт, солар, анаконда,мейнлайн, империал байтс,CCmore и много други марки са се доказали и няма компромис в качеството при тях.
Продуктите на христо карп и топчета и дипове и всичко са толкова останали назад в времето че там
нещата са да останеш без думи просто, не са това което бяха преди години.
От българските топчета за сега барфин са най актуални като аромати и масив байтс на ян мар
-
- разбира нещата
Казваш, че говоря глупости ли Славчо! ?
Твоите наблюдения над чуждестранните марки най-вероятно са от платените, там и на суха горница ще хванеш риба
Твоите наблюдения над чуждестранните марки най-вероятно са от платените, там и на суха горница ще хванеш риба

- Chromeo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Slavi_82 написа:Старбайтс, динамит байт, солар, анаконда,мейнлайн, империал байтс,CCmore и много други марки са се доказали и няма компромис в качеството при тях.
Не знам дали изброяването на марки е конкретно или примерно, но ако е конкретно съм длъжен да попитам за Анаконда и Мейнлайн кога са се доказали в България, че аз съм пропуснал този момент ? Подчертавам, че се заяждам просто питам

По темата: С две ръце съм за българското производство. Доста добра продукция вадим и смятам, че подкрепата на родното производство, по никакъв начин няма да доведе до лоши резултати на водоема, а точно обратното.......личен опит

catch a fish or die trying !!!
И аз купувам от Българските производители но по рядко.... поседните 2-3 години ловя предимно наChromeo написа:Slavi_82 написа:Старбайтс, динамит байт, солар, анаконда,мейнлайн, империал байтс,CCmore и много други марки са се доказали и няма компромис в качеството при тях.
Не знам дали изброяването на марки е конкретно или примерно, но ако е конкретно съм длъжен да попитам за Анаконда и Мейнлайн кога са се доказали в България, че аз съм пропуснал този момент ? Подчертавам, че се заяждам просто питам
По темата: С две ръце съм за българското производство. Доста добра продукция вадим и смятам, че подкрепата на родното производство, по никакъв начин няма да доведе до лоши резултати на водоема, а точно обратното.......личен опит
фидер защото не ми остава време за по дълъг излет.
Ако питаш за менлайн ходи на Конска, Брезнишко техни топчета и ще се убедиш в качествата им
и не само там, конкретно тия 2 марки почти не се зареждат в бг затова и хората не ловят с техните продукти,
но в дадени водоеми ударите са 90% само на тях и после на всички останали производители