Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от toci23 »

bai mile1 написа: Тоциии,пиши бе ,че даже и за тролинг да е :D Той Ицака е с византийска жилка ,и мнителност,ама му минава поне :D
Чета ви редовно :D и много се смея,Ицака му е изветрел мозъка от кльонкане :D и ся чака генерала да му
светне лампата и да фане голем :wink: Ама прокобата тегне над него- :wink: даже и Гълабов неможе да я развали..... :lol:
Последно промяна от toci23 на Пон Мар 20, 2017 8:38 am, променено общо 1 път.
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

Troli Rapala написа:!Дано сколасам да се пробвам на твоя гьол,все пак е по перспективен от Цонево! !
Тролка-ама тука яко грешиш..... :drinkers:
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

Troli Rapala написа:Тоци и Диман са пас на това раздаване! :drinkers:
И тука грешиш Троли,връщай се, че изоставаш с инфото.Все още всевишния (шефа) ми позволява да съм постоянно на вода :D не мога да си позволя да пропусна раздаване :D просто съм на друга маса :rolleyes: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

toci23 написа:
Troli Rapala написа:Тоци и Диман са пас на това раздаване! :drinkers:
И тука грешиш Троли,връщай се, че изоставаш с инфото.
Супер,колкото повече и силни играчи има около теб,толкова по-добър ставаш.Аз завися от Френския сонар,каквото каже-това е. :roll:
Аватар
Jimi Hendrix
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Jimi Hendrix »

toci23 написа:Все още всевишния (шефа) ми позволява да съм постоянно на вода :D не мога да си позволя да пропусна раздаване :D
Тоци разбрах та, че си яко нахъсан :wink: Още ми пращат факсове от Сатурн ! :shock: :wink: :lol: Ма седни малко пОчини бре ! :wink: Сядаш, ръгаш една-две огнени води, влизаш, мяташ един у лодката и излизаш докат не тий изветряла водътъ от чашата :shock: :wink: :lol: За да работи китката треа тренировки на брега за бицепс с чаша или буркань / за напреднали / :lol: :lol: Праят са по много повторения в серия ! :lol: :lol: :wink:
" Джими Хендрикс с кльонка " :!:
Troli Rapala
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Jimi Hendrix написа: / за напреднали / :lol: :lol: Праят са по много повторения в серия ! :lol: :lol: :wink:
Коуега,това не са ли тактики за шОт-ове с Текила и Абсент? :shock: За Гоуем тактиката е друга,ракийка на малки мазни глътки с шопска салата и мляскане под мустак! :mrgreen: :drinkers: А за десерт 2-ва метра бира или сом,кво даде Шефа? :roll:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

toci23 написа:
yco написа:Тоци, включи се де...ей, не ти се сърдя ич, ама бях малко накипяк... :lol: , сръднята ми Мина веч, като кошута Мина... :wink:
И аз не ти се сърдя ич,ама съм казал-голям сом да не фанеш,докато не ми се извиниш :fishing4: :lol:
Аз да ти се извиня, така ли?. :lol: :lol: ..Алооо, да не сте изперкали тотално във Варна от турското земетресение... :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Какво да направим ся, на джимито му забраниха да пише тука, щото издаде старо-византийските геми, които се оказаха без никаква стойност и покритие.. :wink: .., от един таен плодов. форум..... :lol: ..и той се уплаши, нящо чиляка и спря да пише тука, ...що бе човек се плашиш, нали беше торанага..сам... :lol: ..а сега си ербап, ама не си сам... :wink: прогледна явно и накрая пак при хазаина, но он отново строг И справедлив, за разлика от грузина. :lol: дето ..Грузин, грозить, граза. :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Ей Тоци :D а добре завърнал се :D .Сега за извинението имам идея да е под формата на голяма стъклена дамаджана пълна с .......само да не е с абсент :lol: :lol: :lol: И да са консумира на брега на язовира,кой ще се реши допълнително.Тролката горкия с таз Франция хептен изостава с новините :lol: :lol: ама ТИ ша му помогнеш с инфо :wink: и още нещо.Даже ако иска да на събере на Жребеца,щото ако дойди тука и са капотира пак ша са оправдай с с непознат язовир :lol: :lol: :lol: .Джимито да дойде и той ако иска ама да е без легена :lol: :lol: :lol: да го видим на живо :lol: :lol: Генерала ако има желание да дойде ама само,като съдия,щото ако реши да играе,аз са отказвам :D :lol: :lol: :lol:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Да те питам аз, като чужденец, какво е означават трите думи ....Грузин, грозить, граза.. :lol: и дай ми членуването на думата граза, по падежом в ед. и мн.число ?......на грузински :lol: :lol: :lol:
Аватар
Jimi Hendrix
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Jimi Hendrix »

yco написа:джимито му забраниха да пише тука, .що бе човек се плашиш, нали беше торанага..сам... :lol: ..
:lol: :lol: :lol:
Хазяин май си прекалил с абсента :lol: :lol: :mrgreen: Следвай съветите на коуегата и ша са упрайш ! :wink:
Па може и некой кефал да ти натресе, да навириш мустакя по грузински :lol: :lol:
Я виж колко постове съм написал докат дебнеш манастирските ябълки кат глиган в люцерна :lol: :lol: :mrgreen:
Troli Rapala
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

bai mile1 написа:Тролката горкия с таз Франция хептен изостава с новините :lol: :lol: :lol: Генерала ако има желание да дойде ама само,като съдия,щото ако реши да играе,аз са отказвам :D :lol: :lol: :lol:
Опсаааа,тук ми замириса на кюфтета и кебапчета от предизборна манифестация! :shock: Красивия Генерал да не ти е купил билетче за автобуса от Шумен за Пловдив и да те води на шкембе-чорба в някоя скара-бира под Тепетата? :shock: Аз щях да ти дам бурканче с кисели краставички,бурканче с лютеница,20грама Абсент и нови камуфлажни гащи участвали в "Пустинна буря" за хубавия предизбоорен клип на Троли от Тича-Шуменска околия? :shock: Човек да не се изкашля,веднага бегаш! :mrgreen: :drinkers:
Аватар
Jimi Hendrix
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Jimi Hendrix »

bai mile1 написа:.Джимито да дойде и той ако иска ама да е без легена :lol: :lol: :lol:
Без лигеня никъде не одя, щот веки си седя на брега, лашкам керосина и си тропкам в него за кеф. :shock: :lol:
Пък вий са мъчете и бухайте вътре. :lol: Освен туй е удобен да си пускате сомчаата вътре, че некъде да зарибим :lol: :lol: :mrgreen:
Моите по принцип ги връзвам на въжета :shock: :lol: :lol: :mrgreen:
Troli Rapala
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Troli Rapala написа:
bai mile1 написа:Тролката горкия с таз Франция хептен изостава с новините :lol: :lol: :lol: Генерала ако има желание да дойде ама само,като съдия,щото ако реши да играе,аз са отказвам :D :lol: :lol: :lol:
Опсаааа,тук ми замириса на кюфтета и кебапчета от предизборна манифестация! :shock: Красивия Генерал да не ти е купил билетче за автобуса от Шумен за Пловдив и да те води на шкембе-чорба в някоя скара-бира под Тепетата? :shock: Аз щях да ти дам бурканче с кисели краставички,бурканче с лютеница,20грама Абсент и нови камуфлажни гащи участвали в "Пустинна буря" за хубавия предизбоорен клип на Троли от Тича-Шуменска околия? :shock: Човек да не се изкашля,веднага бегаш! :mrgreen: :drinkers:
:D :lol: :lol: Ша кашляш по леко :D :lol: :lol: :lol: :lol:Ква кампания :lol: :lol: :lol: той победителя е ясен :lol: :lol: :lol: от много години :lol: :lol: :lol:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Аватар
Jimi Hendrix
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Jimi Hendrix »

bai mile1 написа: победителя е ясен :lol: :lol: :lol: от много години :lol: :lol: :lol:
На него му дреме ма мултяята :D Дърпа си марлините и си пафка лулата :wink: :lol: Виждал съм го на снимка в риболовната енциклопедия на Мир Богоев. :lol: :wink: Бая висок и корав :wink: С голи ръце разчеква акулите и им вади марлините от устътъ :shock: :lol: Няма да са устай да му ги поапнат ! :lol: :wink:
Troli Rapala
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”