Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Модератор: dantho.mihov
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Нашия си харесал тия коли.
Те пазарна цена в Германия.
http://www.ebay.de/itm/Bmw-E46-320-i-TU ... SwtfhYp1Dx
Горе долу
Те пазарна цена в Германия.
Горе долу
Риболовци.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър

Люсииииииииииииииииии, СПОРТ ДЕПО - ЛЮЛИН около теб ли е?
SPORT DEPOT Люлин
ж.к. Люлин, бул. "Джавахарлал Неру" 6, City Center Lyulin (над ресторант Happy)
Е?
И разбрааме ли се за 6 бутилки фурминт за 30 камъка?
SPORT DEPOT Люлин
Е?
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кире не живея в Люлин,но знам магазина
Близо е до нас.
Сега пия бира,пред блока знаеш къде
Показвал съм ти под ореха на 20 гр и слънчево време
Днес ми беше топло по тениска.
Вино бутилирано има в супермаркета,
Като дойдеш си купи,колкото искаш
Не са се изтепали за тоя фурминт.
Никой не го купува при нас.
Близо е до нас.
Сега пия бира,пред блока знаеш къде
Показвал съм ти под ореха на 20 гр и слънчево време
Днес ми беше топло по тениска.
Вино бутилирано има в супермаркета,
Като дойдеш си купи,колкото искаш
Не са се изтепали за тоя фурминт.
Никой не го купува при нас.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Риболовци.
- Martin Mihailov
- учете се от него

Болиго Люси за твоя магазинGODzillata написа:Люсииииииииииииииииии, СПОРТ ДЕПО - ЛЮЛИН около теб ли е?
SPORT DEPOT Люлин
Е?![]()
Абе ако Боднем в хепито,съм му личен
Шофьор,много добра кухня има точно
В тоя обект проверено.
Една манджичка е около10-15 лв.
Порцията.
Шофьор,много добра кухня има точно
В тоя обект проверено.
Една манджичка е около10-15 лв.
Порцията.
Риболовци.
- stoiann80
- научил се да хвърля

От известно време напират некви щения в мене да се запозная с материята на спинингЪ. Началото поставих преди година, като си заприходих известна бройка от воблерите на един познат във форума колега (от северозапада). + няколко мепсчета ( да са барна някакси).
Та днес, година по-късно си взех и пръчицата Shimano Vengeance 2,70. Немам грам идея читава ли е за ахмак, като мене, ама ще замоля капацитетите в този риболов да фърлат един жокер и каква макаричка да взема.
Имам една "Катана" . Става ли като за начало?
Та днес, година по-късно си взех и пръчицата Shimano Vengeance 2,70. Немам грам идея читава ли е за ахмак, като мене, ама ще замоля капацитетите в този риболов да фърлат един жокер и каква макаричка да взема.
Имам една "Катана" . Става ли като за начало?
Memento mori
- Павел Иванов

Това ли е въдицата - http://www.ebay.at/itm/Shimano-VENGEANC ... SwKfVXEgjs ? Иначе като за начало почти всичко като макара става . Като я гледам иначе таз гега най би и паснал един Заубер 3000 , ама тва по-натам . Към щуката ли си се загледал основно ?
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- stoiann80
- научил се да хвърля

Баш това е гегата. По принцип ме влече щуката, ама напоследък около София е редък вид. А иначе съм се ориентирал, като за начало да почна отнякъде, пък с времето ще проявявам претенции и щения относно видовете. Като за начало мисля да пообхождам реките около града да посвикна.
А..........така съм тръгнал с въпросите...... За влакънцето, би ли ме побутнал Уекинко
А..........така съм тръгнал с въпросите...... За влакънцето, би ли ме побутнал Уекинко
Memento mori
- Павел Иванов

Ако наблягаш основно на реките около града , тази гега по-скоро би те отказала от спининга . Вземи си някой непретенциозен монофил като за начало , примерно Фокус - 0.18 / 0.20 или Филстарският Lazer Fortex 30 - 0.185 / 0.203 и си свиркай 
Павел Иванов
Павел Иванов
- stoiann80
- научил се да хвърля

Много благодаря за побутването. Ще се окомплектовам, пък ще видим какво ще се получи. Инача на местенцето, където ходя за щука, спининг а е обречен (според мен де) поради изключително гъстия треволяк
Memento mori
- Павел Иванов

То щукарските гьолчета около Софето са "милиони" , аслъ кът пъстървовите реки , та това , че си си взел щукарска гегичка си е съвсем в реда на нещата 
Павел Иванов
Павел Иванов
- трапера
- сериозен играч

Абе искам да ми изглеждат така водомерите:
Монтирал съм една камара от тоя тип, та в къщи ли няма да си сложа такива. Изглеждат много прибрани и изчистени.
Преди малко ми се обади майка ми- бях и поставил задача да пита инкасаторката дали ги признават тия.
Та питала тя в неделя. Казали и -" ..Ми не знаааам, питай във ВИК"
Отива наща във водното на касите, там да попита. Казали и да пита в сервиза или в метрологията.
От сервиза и казали, че по принцип щом се монтират в Гелмания няма причина да не може и в България, но не били сигурни. Звъннала и в метрологията и говорила с шефа. Но той горкия въобще нямал представа за какво му говори, по-добре да звъннела във ВИК-то или още по-добре да питала инкасаторката.
Ебати и омагьосаният кръг. Никой нищо не знае, от нищо не разбира, от нищо няма представа. Ни чул, ни видял. Бахти гламундерите.
На циферблата има един символ "СЕ" - уред от одобрен тип и с европейски сертификат....
Сега не става въпрос за евтините български водомери. Просто не искам такива с холендри и да оставям ревизионни вратички. В момента даже са ми немски и си работят без грешка, но просто искам да са за вграждане и банята ми да изглежда като тая ми в Мюнхен.
Гледам пак коментирате въдици
Влизам събота в ЛИДъЛ и по едно време буля ми ръкомаха и ми сочи нещо на регалите. Отивам да скивам- почнали да изкарват летни нища- плажни рогозки, къси гащи, рибарски комплекти както и само макарички. Видях една отворена кутия и викам да врътна да видя квой туй нещо, дет прилича на онуй нещо. МАкаричка от сорта на 2000-2500, 5 лагера вкл.стоплагер, алуминиува шпула, плавен аванс (доколтото може да се прецени от връткане с два пръста), стегната и без луфтове. Само за 17 -18 ойро, колкото струват две и половина кутии цигари. Със сигурност би изкарала повече от едно лято. Беше изтипосана под марката "Crivit"-под това лого ЛИДЛ си поръчват разни неща при разни производители.
Някои китайчета са получили бая голяма поръчка, щото и комлектите (телескопче, макара, плувки, корда, изк.примамки), пликчетата с куки, воблерите, блесните и силиконите бяха с това лого.
Преди малко ми се обади майка ми- бях и поставил задача да пита инкасаторката дали ги признават тия.
Та питала тя в неделя. Казали и -" ..Ми не знаааам, питай във ВИК"
Отива наща във водното на касите, там да попита. Казали и да пита в сервиза или в метрологията.
От сервиза и казали, че по принцип щом се монтират в Гелмания няма причина да не може и в България, но не били сигурни. Звъннала и в метрологията и говорила с шефа. Но той горкия въобще нямал представа за какво му говори, по-добре да звъннела във ВИК-то или още по-добре да питала инкасаторката.
Ебати и омагьосаният кръг. Никой нищо не знае, от нищо не разбира, от нищо няма представа. Ни чул, ни видял. Бахти гламундерите.
На циферблата има един символ "СЕ" - уред от одобрен тип и с европейски сертификат....
Сега не става въпрос за евтините български водомери. Просто не искам такива с холендри и да оставям ревизионни вратички. В момента даже са ми немски и си работят без грешка, но просто искам да са за вграждане и банята ми да изглежда като тая ми в Мюнхен.
Гледам пак коментирате въдици
Влизам събота в ЛИДъЛ и по едно време буля ми ръкомаха и ми сочи нещо на регалите. Отивам да скивам- почнали да изкарват летни нища- плажни рогозки, къси гащи, рибарски комплекти както и само макарички. Видях една отворена кутия и викам да врътна да видя квой туй нещо, дет прилича на онуй нещо. МАкаричка от сорта на 2000-2500, 5 лагера вкл.стоплагер, алуминиува шпула, плавен аванс (доколтото може да се прецени от връткане с два пръста), стегната и без луфтове. Само за 17 -18 ойро, колкото струват две и половина кутии цигари. Със сигурност би изкарала повече от едно лято. Беше изтипосана под марката "Crivit"-под това лого ЛИДЛ си поръчват разни неща при разни производители.
Някои китайчета са получили бая голяма поръчка, щото и комлектите (телескопче, макара, плувки, корда, изк.примамки), пликчетата с куки, воблерите, блесните и силиконите бяха с това лого.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
- stoiann80
- научил се да хвърля

Нали
Абе ще видим какво ще излезе от началните ми напъни 
Memento mori
- трапера
- сериозен играч

Ееее Дончо ти направо ме преби с лопатата веDon4o_62 написа:...но дърводелец и чешмеджия само от псувни разбират
лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
- Красимир Атанасов
- учете се от него

Всичко знаят,но Байно продава водомери и не иска да му се мъти водата!трапера написа:Никой нищо не знае, от нищо не разбира, от нищо няма представа. Ни чул, ни видял..