Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
Аватар
Jimi Hendrix
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от Jimi Hendrix »

Troli Rapala написа:[ Но намека е,че цвета няма значение щом си седите вкъщи а не се размотавате по Камилски дол в тая жега! :shock: И на вас ви е "студена водата",като на други неудачници! :mrgreen: Жалко,че няма емотикони с оплезено езиче! :mrgreen:
Аз сезона го открих бре, по бай Милево време :wink: Даваха ма по тубето :wink: :D
https://www.youtube.com/watch?v=oxKSUvkjHrc
Ама на 6,2гр. нанайси :oops: Да обера още една две банки и са фъргам в киреча ! :wink:
" Джими Хендрикс с кльонка " :!:
Troli Rapala
Аватар
Jimi Hendrix
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Jimi Hendrix »

yco написа:
Щом е такава работата, кльонките отпадат от глобата, ама ракито да е по-серт... :lol:[/quote]
Кво ше кажеш за студена мастичка на мраморна маса :wink: :D
Troli Rapala
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Jimi Hendrix написа:Аз сезона го открих бре, по бай Милево време :wink: Даваха ма по тубето :wink: :D
https://www.youtube.com/watch?v=oxKSUvkjHrc
Ама на 6,2гр. нанайси :oops: Да обера още една две банки и са фъргам в киреча ! :wink:
Еее,Бравос!Сериозен си! :wink: На кожено яке си го докарал на Джимито,а ма главата ти е на Металика! :mrgreen: :shock: :drinkers: Ако те заапе некой поддивял сом,косата щи щръкне кат на Айнщайн! :mrgreen: :drinkers:
Мартин Райнов
новобранец
новобранец

Мнение от Мартин Райнов »

Бат Джими, не исках толкоз рано да та издавам, ама Бат Миле сън не го фаща вечи 10 деня, че и кръвното дигна билям. Викам си ша са бастиса тоз човек, пък ми е обещал да ма води на Ивайловградския, че и места за тропане да ми покаже.
ПС: Ако разрешите да са присламчим към вашия бивак лятото, пиенето ще е от нас - няколко дамаджани с шуменска кайсиева и Шуменско пиво за изтрезняване сабалям.
Аватар
Jimi Hendrix
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Jimi Hendrix »

Мартин Райнов написа:Бат Джими, не исках толкоз рано да та издавам, ама Бат Миле сън не го фаща вечи 10 деня, че и кръвното дигна билям.
Споко бре ! :wink: Таман мислех да прая пълни самопризнания :wink: :lol: :lol: Щото от 10 деня цвиля в къщи и въздух не ми остана :lol: :lol: :lol: Пак са обади гръдната жаба :lol: :lol: :lol: Пък Тролката винаги съм го Уважавал, щото е Пич и на никой на цепи басма :!: Нищо, че сме са апали :wink: Най мразех разни Пунди да ми ревът на лични, щото не смеят да му мъцнат :!: :evil: И изобщо, ако има нещо от предишния живот дет са вика да ма прощавате :!: Нещо са разчувствах, ай Санте :!: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
ПС. За другото шса разберем :wink:
Troli Rapala
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Той,бат ти Миля,отдавна да е Генерал на язовира си,ако ставаше само с знание на места Мартине :lol: :lol: :lol: Не да идват хора от Пловдив и хоп за сефте Генерал.Пак идват сержанти от Пловдив и хоп Генералски удар :lol: :lol: :lol: ама нали са сержанти и дърпат ей тъй :fishing9: хайдушки и няма Генералски пагон :D :lol: :lol: Та според мен 1во трябва да си от Пловдив и 2ро е нужно още нещо ама само хората от Пловдив го знаят явно :D :lol: :lol: :lol: Джими аз пък за Тролката имам други наблюдения :lol: :lol: :lol: тих,спокоен и разбран :lol: :lol: :lol: аз лично никога не съм са апал с него :lol: :lol: :lol: ама пак му са радвам :D нищо,че не е от Пловдив :fishing2: :drinkers:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Мартин Райнов
новобранец
новобранец

Бат Мильо, генералската история на Бат Краси съм я чел хиляди пъти и ми е разказвана и от човек бил в неговия бивак при рекордната слука, но за генералския удар и сержантското вадене обаче нямам инфо и ще ми е интересно да раздуеш историята.
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

А аз дан съм клюкарка :lol: :lol: :lol: човека пише тука :lol: :lol: :lol: ако иска да разкаже :lol: :lol: :lol:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Мартин Райнов написа:Бат Джими, не исках толкоз рано да та издавам, ама Бат Миле сън не го фаща вечи 10 деня, че и кръвното дигна билям. Викам си ша са бастиса тоз човек, пък ми е обещал да ма води на Ивайловградския, че и места за тропане да ми покаже.
У софийско под "тропане" се разбира,че одиш по голема нужда! :D Ся мое ли за едното тропане да издате Четника? :shock: Викам си,те тоя Джимито е руса мацка със сутиен 90 гръдна обиколка и чашка С-за побиране на цицата,а то верно се оказа Торанага с два ятагана! :shock: Баси съкатлъка ми развалихте! :mrgreen: Бай Миле за наказание...,че го измислим след две шишета Абсент! :twisted: Красивия май само студена вода пие и за това му връзва,треа да му долееме мастика тайно и че стане като Вас! :mrgreen: :drinkers:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Ти само си ела :lol: :lol: :lol: абсента е :lol: :lol: ясенда му долееме мастика тайно и че стане като Вас! :mrgreen: :drinkers:Туй като вас,как да го разбирам? :roll: Ти не си ли ,като нас? :lol: :lol: :lol: :drinkers:
Марк Твен
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

Стигати с тоз Генерал :roll: Ся може ли двама чиляка да не излязат 4-5 денонощия от лодката,ненормална раута :shock: И на шестия пак товарен удър :fishing6: :shock: :wink: То бива,бива ама...
А ний все ходим на седмия ден,дет и Оня си почива,а камоли сомовете :lol: :lol: :lol:
Мартин Райнов
новобранец
новобранец

Бат Сашо, то убаво у София му викате тропане на ходенето в нужника, ама в тълковния речник друго пише бре. ;) С тез диалекти ако се съберем на бивак Шумен, Ямбол, Пловдив и София, бая ракийка трябва да изпийм, че да намерим общ език.
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

yankosan написа:Стигати с тоз Генерал :roll: Ся може ли двама чиляка да не излязат 4-5 денонощия от лодката,ненормална раута :shock: И на шестия пак товарен удър :fishing6: :shock: :wink: То бива,бива ама...
А ний все ходим на седмия ден,дет и Оня си почива,а камоли сомовете :lol: :lol: :lol:
Янич :D смени си местожителството :lol: може и да успееш на 7ия ден :D
Марк Твен
Аватар
Jimi Hendrix
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Jimi Hendrix »

ДОБЪР ВЕЧЕР !
Казал вежлививия лос :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Troli Rapala
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

bai mile1 написа:Янич :D смени си местожителството :lol: може и да успееш на 7ия ден :D
Не мога,имам ангажименти :D
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”