Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от yankosan »

Има един 30 и някоя дребна риба,ама 50 лодки за 15 дена :shock:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Този ще е бил някой кьорав, тъй да знаеш.... :lol: ..Ако тези 50 лодки, примерно по 2 човека, бяха събрали по 10 лева, щяхме да им издигнем паметник на "Кьоравия сом" .. :lol: ...с 30 кила точно материал, та на следващата година, като го видят, да ни си казват после - Кьорав сом не видяхме... :lol: :lol: :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Ако бяхме влезли с Пикито за един ден по това време :lol: , щяхме да извадим една ръчна количка материал... :lol: ., да не говорим за Франко, само да го нахъсам.. :evil: , като му покажа снимката на Краси.... :mrgreen: :lol: ..айдеее... и до там със сомската популация на дребаците.... :lol: :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Джими,ко стана с зъба ?Йода упрай ли ти го?Или го лекувате заедно с анасонови напитки? :fishing2:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

yco написа:Ако бяхме влезли с Пикито за един ден по това време :lol: ,
Тоа па кой е сега? :mrgreen: Иначе знам,че 30-ките ги сънуваш отдавна,,но Фантастиката е на втория етаж! :mrgreen: Нали така чичо Краси? :roll: Браво на Печелившия,той се е накефил а другите са се облизвали мазно! :mrgreen: :drinkers: Девизът на всеки сомаджия-Аз ловим,а другите гледат мача! :drinkers:
Аватар
Jimi Hendrix
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Jimi Hendrix »

yco написа:Ако бяхме влезли с Пикито
Тоз и аз не го знам кой е, ама ако бяхте влезли с него сигур щяхте да напълните една цистерна матрял да зарибите Камилски Дол, че до Бориславския язовир не одиш. :shock: :lol: :lol: :mrgreen:
Пък на Джимито му играха курвачка, напълниха му вампирските зъби с арсен и сега на може да апе :shock: :wink:
Тръшнал са е отровен, в едната ръка стиска катана, в другата светлинен меч - спешъл едишън :shock: :lol:
Мисли да вика самодиви да му ближат раните, минимум две :shock: :mrgreen:
" Джими Хендрикс с кльонка " :!:
Troli Rapala
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Jimi Hendrix написа:Пък на Джимито му играха курвачка, напълниха му вампирските зъби с арсен и сега на може да апе :shock: :wink: Тръшнал са е отровен, в едната ръка стиска
И ся кво,ако ми сгъне пръта некой сом,Джимито ша гледа кат Отровен? :shock: :mrgreen: Влизай да кльонкаш и ша ти мине,ако не ударна доза Абсент или Одеколон,квото е останало,огледай се на второто рафче вляво? :roll:
Аватар
Jimi Hendrix
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Jimi Hendrix »

yco написа: Франко
Франко беше първия, който ми отговори /едно време на запад/ като бях пълна шматка и не смеех една питанка да постна :shock: И много новоизлюпени мастери и мастерчета имат да му цалуват ръка ......ама карай !
Повече няма да му споменавам името щото не му е нужен адвокат плюс туй му е през оная работа :wink:
Сигурно е само, че на никой нищо повече няма да каже ! Гаранте ! :wink:
Питай и колегата от Франция на колко народ отвори очите на лични, знам аз :wink: пък после зейнаха отгоре му, само и само да пеят в "хора на евреите".....
Такива ми ти работи ... :roll:
ПС. Колега Троли, благодаря за съвета, почвам ред абсент, ред керосин и чекам самодивите :shock: :wink: :P
Troli Rapala
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Jimi Hendrix написа:
...
Аз да съм казал нещо лошо за него? Направете си списък, тия които искат да не им се споменават имената вечно.. :lol: ..и ще го изпълня веднага.. :lol: .и стига ся на всяко второ изречение, трябва да благодарим на някой, аз поне 5-6 пъти съм ви благодарил, ама след всяка Йода.. :lol: ., да благодаря не върви, или пък да се извинявам на всяка Йота... :wink:
Я бройте, колко пъти комунистите се извиниха за престъпленията, които са вършили над народа ни, само един път чух и то на турците, ама на българите не щат... :roll: :twisted:
Аватар
Jimi Hendrix
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Jimi Hendrix »

yco написа:
Jimi Hendrix написа:
...
да благодаря не върви, или пък да се извинявам на всяка Йота... :wink:
Теб не съм те имал в предвид, и никой от тук пишещите !
Нагледал съм се на разправии
По убуу ми кажи дал ше издържи лабавата ти мраморна маса на 10л. мастика, че те са само за мене :shock: Инак зарибяване йок ! :wink: :lol: :lol: Сега съм малко зает :wink: ма после мой да ва вида :wink:
Troli Rapala
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

На Фронко и Бронко мноого арен сома,евала сигурно са почивали две седмици от преумора? :roll: Е,освен ако не е бъзик от ония надуваемите-лотексовите сомове по сексшоповете около Мулен Руж? :shock: :mrgreen: :drinkers: Ся не моем да преценим на Красивия ли му е по-голям или техния от предложените фотки? :roll: Красив,малък ти е батко,оди се снимай! :mrgreen: :drinkers:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Тролка :lol: Стига преценява по снимки бре :lol: :lol: :lol: идвай да преценяваш на живо :drinkers: То бива преценяване ама чак и дрехите преценяваш мнително :D :lol: :lol: :lol: :fishing6: и отенъка на камуфлажа :lol: :lol: :lol: :drinkers:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от KRASSI »

Troli Rapala написа: Ся не моем да преценим на Красивия ли му е по-голям или техния от предложените фотки? :roll: Красив,малък ти е батко,оди се снимай! :mrgreen: :drinkers:
Като се върнеш ще те извикаме някъде на скришно и лично ще ни ги премериш . :wink:

Да няма ...Викторрр....Викторрр :lol: :lol: Франко знае кво имам предвид :lol: :lol:
Човек се ражда само с име и то дарено!
Живее в илюзия от мечти сред близки хора,
умира сам в реалноста !
Оставя добрите си дела за да го помнят,
отнася лошите със себе си отвъд !!!!!
Аватар
Jimi Hendrix
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Jimi Hendrix »

Моя е най-малък :oops: :oops: :lol:
Ма да видя кой ша са мери с мойто Ферари ! :shock: :idea: :arrow:
Ей ся отивам да го изпържа :P Нека бъде светлина ! :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=amjqBBgvExU
:lol: :lol: :mrgreen:
Troli Rapala
Аватар
Jimi Hendrix
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Jimi Hendrix »

bai mile1 написа:Скоро ша показвам. Кат е готов ша има репортаж :D
А бре Миле докога ша го търкати тоз квок бре :roll: :wink: Ша стане време пак за мормишка :shock: :lol: :lol:
От алмази ли го правите тоз квок :lol: :lol: :lol: Я и на мен да напрайти един от алмази да захлебя :P :lol: :lol: :wink:
Troli Rapala
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”