Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от bai mile1 »

Не е дебело бре :D ама с тел.не снимам добре :D Не е лепено ами е излят отгоре му зъболекарски дуракрил,формата е правена в гипс с ел.крушка,има и набити гвоздейчета за арматура.Тоз е по Милкова рецепта :DЩом и аз извадих звук значи е добре :D
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Аватар
Jimi Hendrix
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Jimi Hendrix »

bai mile1 написа:Ей го на дървения е моя
Ша стане :wink: Ама ще ти е малко труден. Струва ми се, че му е малко отворена петата спрямо ножа /ъгъла/ и по-трудно ще захапва, но само по снимка не може точно да се прецени.
Повече ще ти пасне кльонк с изпъкнала пета. Пробвай този на колегата.
Пък някой друг да ти каже дал не ловят изпъкналите на твоя язовир. :wink: Аз лично знам за два фанати на изпъкнала, единия може да упапа другия. :wink: :D
" Джими Хендрикс с кльонка " :!:
Troli Rapala
Аватар
Jimi Hendrix
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Jimi Hendrix »

Troli Rapala написа: Добре,но с тия хубави кльонкове каква
Тука си псулютно прав ! :wink: Правилна геометрия и фин нож и пета стигат. Ама най-убуу хем дай убав хем да е удобен и да бачка. :wink:
В тая връзка на Дончо квоковете си чукат идеално. Писал съм го преди и сега пак. :wink:
Доне майтап беше, малко груб, ама щото обичаш да викаш на хората шмиргели без да ги познаваш :wink:
Извинявай ! :drinkers:
Troli Rapala
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Прав си иска малко по леко вкараване ама е въпрос на свикване,звука му е някак си по (мек)в сравнение с железния.Пробвах и с двата въпрос на ръка и свикване е ,ама кат извадиш хубав звук голям кеееф :D :lol: :lol: :lol:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Аватар
Jimi Hendrix
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Jimi Hendrix »

Само не знам кво прайш още тука ! :axe: :lol: :lol: :lol:
Troli Rapala
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

Железото си е перфектно!Дървото обаче си е дръво,няма значение как изглежда,а за работата :wink: Миле,ако се научиш с него да правиш 10 от десет перфектни удара,после ще можеш и с вилица :D
Всеки голям Джедай,някога е бил малко джедайче :idea: :wink: :lol:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

На пробите не можах 10 от 10,ама 4 от 10 :D но за да имаш ръце ловки,трябват много тренировки :lol: :lol: Усещам,че ще се получат нещата,щото проблема е че дървото съм аз :lol: :lol: :lol:
Марк Твен
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Поръчай си на някой стругар петички, изпъкнали от твърдо дърво 38, 40, 42 мм по 10 бр и още толкова прави дръжки да ти изрежат от паркет и сам си ги нагласяш ъгъла, че може да ми пратиш 2-3 и на мен, ще си делнем парите, че тука няма стругари... :lol: ,...само сомаджии яки са се навъдили.... :evil:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Ще питам колегата ,той спомена че за железния е ходил на стругар,да му прави петата :D
Марк Твен
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Като намерите стругар, ми се обади да ти пратя чертежой, като ги изработите и кемал кемуцото да се задейства само... :lol: Никакви чаршафи да не останат-всичко да се изгаря - fire... :wink: :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

yco написа:Поръчай си на някой стругар петички, изпъкнали от твърдо дърво 38, 40, 42 мм по 10 бр и още толкова прави дръжки да ти изрежат от паркет и сам си ги нагласяш ъгъла, че може да ми пратиш 2-3 и на мен, ще си делнем парите, че тука няма стругари... :lol: ,...само сомаджии яки са се навъдили.... :evil:
:mrgreen:
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

yco написа:Като намерите стругар, ми се обади да ти пратя чертежой, като ги изработите и кемал кемуцото да се задейства само... :lol: Никакви чаршафи да не останат-всичко да се изгаря - fire... :wink: :lol:
И аз искам един :oops: За един приятел питам :wink:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

За тебеиии,....по три от всеки размер безплатно... :lol: , ама отдолу до горе ще е чарлстон . :wink: .., да не криви, като на троли вирбелакиса.... :lol:
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

yco написа:За тебеиии,....по три от всеки размер безплатно... :lol: , ама отдолу до горе ще е чарлстон . :wink: .., да не криви, като на троли вирбелакиса.... :lol:
Благодарско,но по три са множко :wink: Има и други нуждаещите се :arrow:
А за по-горе важи закона на Хук :wink:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Чак толкоз лий Никакви чаршафи да не останат-всичко да се изгаря - fire... :wink: :lol: секретна тая разработка :shock: :lol: :lol:
Марк Твен
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”