Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

р.Марица Кефал
р.Марица Кефал
Здравейте колеги.Днес с едно приятелче решихме да посетим отново Маричка за около 2 часа.Имах 1 кутийка бяло червейче запас и даже без да минаваме през рибарския потеглихме.Някъде към 16:30 бяхме там.До 17:30 абсолютно нищо.След това колегата изкара 1 приличен алай и няколко по дребни кефалчета.Аз реших да се поразходя малко и видях едно много готино местенце с тиха и дълбока вода.Направи ми впечатление , че рибата играеше там.Седнах запалих една цигарка и заметнах.Рибата продължаваше да играе , но така и нито удар!И така чакане чакане ... и хоп перото потъна .. празна засечка за съжеление.Заметнах отново и нямаше и две минути същата работа - перото изчезна , след което последва засечка и този път имахме нещо - татко кефал!Рибата опъваше зверски и докато беше във водата бях сигурен , че е алай ( който се слави с борбеноста си ) , но като дойде на брега - кефал
.Общо взето това : Кефала , два алая , няколко дребни мрянки и кефалчета , които бяха върнати обратно.Извинявам се за лошото качество на снимките , но цифровия ми апарат не е в мен и са правени с pc камера.Това е и наслука! 

TICA FAN
-
- и господ не е толокова добър
Re: р.Марица Кефал
Супер,другия път повече.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Браво SONY
вчера цял следобед висях по Янтра за таквиз татковци ама неисе,те били по Марицата

вчера цял следобед висях по Янтра за таквиз татковци ама неисе,те били по Марицата

На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
- danail kacarov
- научил се да хвърля
браво другия пат троино пове4е.та каде точно по марица ги хвана
Колеги благодаря ви! Найстина рибата по някои места на Марица се е раздвижила.Яд ме е , че нямахме пиявица.Даже незнам как този хубавец удари на белия.Взимайте пиявици пловдивски колеги и отивайте , че забраната идва! Наслука на всички! Нека рибата и силата бъдат с вас 

TICA FAN
Браво, рибата май вече се пораздвижва и е време да "запретвам ръкави" по-сериозно 

Забавлявам се и си живея, а за теб оставам само Фикс идея!
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Браво,Сони,сам виждаш,че риба има,просто трябва да и намериш мястото.Според мене за пиявицата е малко ранко,но нищо не се знае..... 

валатът не най-лошото нещо на света
Акселе мисля , че знам точно къде имаше предвит като каза , че кефала играе яко 

TICA FAN
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Да...
,Да....
,и пак Да.....
.Пробвай и на водорасло!

валатът не най-лошото нещо на света
-
- кандидат преподавател
Браво,Аксел,ама най ме изкефи,че си го снимал на фона на вестник.Внушението е абсолютно-или поне аз така го разбирам -майната й на пресата,въздух под налягане,истината е в риболова!
Може да се тълкува и като " Няма значение какво става по света , важното е риба да има " 

TICA FAN