Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Язовир Домлян
Модератор: bobopeli
-
- новобранец
Язовир Домлян
Привет, имате ли информация каква риба и на какво кълве в язовира?
Евентуално следващият уикенд ще го посетя.
Евентуално следващият уикенд ще го посетя.
Re: Язовир Домлян
Той май е празен
Не е празен.С ниско ниво е ,но се пълни.
Относно риболова...труден е.
На скалите под базата на леко се прави относително добър риболов на баби и кефал.Не са едри,но за спорта стават.И задължителните дребни костурчета.Стръвта е бял/шарен или пинки.Малко храна и стрелба на бял дават добър резултат.
Относно риболова...труден е.

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
-
- ще става разбирач
в Домлян риба ... НЯМА. То тва точене всяка година разказа играта на всякакъв вид риба.. защо не го забраняват напролет.. защото няма закакво..
късмет работа . .
Щом казваш....angel81 написа:в Домлян риба ... НЯМА.
Повечето са от миналата година...
Мързи ме да качвам повече снимки.От както преди години спряха да го забраняват на пролет язовира живна и започна да държи риба.Преди през забраната мрежарите си вършееха денонощно.Като има рибари по брега им е трудно.
„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
-
- ще става разбирач
Връщам си думите назад ... риба има, ама не знаем как да я хванем и къде са местата.
късмет работа . .
Домлян е труден язовир.Наистина местата са от първостепенно значение.Когато е пълен рибата е на две-три места.Устията основно.Там я убиваш,а на двеста метра от там все едно си на друг язовир или все едно хвърляш на поляната.Не става да спреш някъде по брега,да захраниш и да почнеш да ловиш.За това много хора го мислят за обезрибен водоем.Аз го познавам все едно си бъркам в джоба и пак капото не ми е чуждо.
От размразяването на язовира до сега имам четири... 

Здравей те колеги!
Какво е положението на яз. Домлян?
Има ли риболов?
Какво е положението на яз. Домлян?
Има ли риболов?
колеги
Има един бай илия о т карлово много му разбира на яз домлян
Има един бай илия о т карлово много му разбира на яз домлян
-
- новобранец
Отдавна не е писано по темата... Споделете актуална информация за състоянието на язовира и пътищата към него.
Колеги имате ли информация как върви рибата на домлян?
-
- новобранец
Бях преди около месец. Пристигнах към 10, захраних и ... събрах дребосъка. Колеги до мен се оплакваха от същото. От време на време излизаше ветрец и кълването спираше. Към 12 колегите събраха, а аз малко след тях.
Привет, а свободен ли е язовира или се плаща такса?
-
- новобранец
Свободен е, необходим е само риболовни билет.lattante написа:Привет, а свободен ли е язовира или се плаща такса?