Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
Аватар
Jimi Hendrix
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от Jimi Hendrix »

theurgist написа: и е опасно да се придвижва с лодчето, то кат се замисля, Джимарата май е още по опасен, ама нейсе :lol: :drinkers:
С новия болид не можах да взема шкана :oops: :lol:
Били, тез маняци знайш ли ги бря :D :drinkers:
https://www.youtube.com/watch?v=N8WVu6MJsS0
" Джими Хендрикс с кльонка " :!:
Troli Rapala
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Само аз одя напред-назад кат шматка без нашивки :( :PДжими а дано ти падне каръка с новото лодче :lol: :lol: Ама и аз бях прав ,кат казах ,че всичките майни та подкрепят :lol: :lol: :lol: Ти да ни имаш 2но гражданство бре :D :lol: :lol: Виж го Янича никой нищо не му продумва :lol: :lol: :lol: само за теб говорят :lol: :lol: :lol: :lol: и за лятото :lol: :lol: ама то с Пловдивска подкрепа лесно са взимат нашивки :lol: :lol: :lol: Янич дърпай си сливъра и ич дан ти дреме,той Джимито е ясен :lol: :lol: :lol: Прероден Пловдивчанин :lol: :lol: :lol:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Аватар
Jimi Hendrix
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Jimi Hendrix »

bai mile1 написа: Прероден Пловдивчанин :lol: :lol: :lol:
Тука между другото си мноо прав :wink: В Пловдив съм бил не повече от 3-4 пъти, ама съм правен в Пловдив :wink: Майка ми и баща ми са следвали в хранителновкусовия :wink: Затуй майните ма усещат кат майна :wink: :D
Билито обаче не е :wink: :drinkers:
Troli Rapala
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Е как да не е бре :lol: :lol: виж как говори :D :lol: то самочувствие то чудо :lol: :lol: че и с риби покрито :lol: :lol: Само Тролката може да говори тъй даже и без риби :lol: :lol: :lol: ама звучи по Пловдивски :lol: :lol: Янич,няма да са притесняваш :lol: :lol: :lol: дерзай и снимай :lol: ,щото франсето е набрало яко :lol: :lol: И кат си дойде ша ми връчи кирката да почвам мавзолея :D :lol:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Аватар
Jimi Hendrix
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Jimi Hendrix »

bai mile1 написа:то самочувствие то чудо :lol: :lol: че и с риби покрито :lol: :lol:
Тъй, тъй ! :wink: Верни са сказанията ти чадо ! :lol: :lol: :lol: :wink:
Troli Rapala
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Tо ясно ,че е тъй :lol: :lol: ама шматките без нашивки ко да прайми :roll: не знам :lol: :lol: ама ти не са тревожи,ша имаш скоро,тъй ми говорят звездите :lol: :lol: прихващам от Троли :lol: :lol: заразно е :lol: :lol: :D
Марк Твен
luka
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от luka »

аксел написа:......ми не е рапалка.........и хваща доста сомове от ръка........при мене де......ма,пък Миле-то си е прав стар боец създаден за таймени......
Ъгли Дъгли RP Rat двуделен с малки подобрения... :mrgreen:
Аватар
Jimi Hendrix
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Jimi Hendrix »

bai mile1 написа:Tо ясно ,че е тъй :lol: :lol: ама шматките без нашивки ко да прайми :roll: не знам :lol: :lol: ама ти не са тревожи,ша имаш скоро,тъй ми говорят звездите :lol: :lol:
:shock: Чул та Господ, синко ! :wink: :lol: Сега туй лодче ми е по-удобно и ша ставам даянлив :shock: :lol:
Ша им скъсам трътките на едраците ! :P :wink: :drinkers:
Troli Rapala
Аватар
ringo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ringo »

малко среднощни различни октави
Прикачени файлове
различни октави.jpg
различни октави.jpg (123.48 KiB) Преглеждано 645 пъти
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Ей поне че е двуделен познах :lol: :lol: :lol: и цвета ако съм улучил ама не съм :lol: :lol: :lol: ша съм велик :lol: :lol: Янич напъвай сливъра,той Джимито вече не от нашия регион :lol: :lol: :lol: ша са сменя и обръщението :lol: :lol: Дай боже и строежа на мавзолея да започне по бързо :D Ринго рано още за тез шедъоври :D ама след откриването ша ги емнем :D :lol:И още еди път евалла на майстора за улова и пускането :prayer:
Последно промяна от bai mile1 на Вто Мар 28, 2017 9:56 pm, променено общо 1 път.
Марк Твен
Аватар
ringo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ringo »

bai mile1 написа:Ей поне че е двуделен познах :lol: :lol: :lol: и цвета ако съм улучил ама не съм :lol: :lol: :lol: ша съм велик :lol: :lol: Янич напъвай сливъра,той Джимито вече не от нашия регион :lol: :lol: :lol: ша са сменя и обръщението :lol: :lol: Дай боже и строежа на мавзолея да започне по бързо :D Ринго рано още за тез шедъоври :D ама след откриването ша ги емнем :D :lol:
Тази вечер смених една пета с различна височина на последния който барвам. Ходих до езерото да го пробвам, но от града някой се обадил на 112 да намаля звука!
Аватар
Jimi Hendrix
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Jimi Hendrix »

ringo написа:малко среднощни различни октави
Падаш си по Sките май :wink: Калин не ги дражи много.
Имам един с пета 50 :shock: Викат му чадъра, пък аз " Дебелата Берта " :P Вадя го в краен случай. Кат запукам с него изплуват с пукнати мехури и си ги бера кат сърнели :wink: :drinkers:
Troli Rapala
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Той хазяйна за туй вика че си звуковадец :lol: :lol: :lol: и анасонопиец :lol: :lol: :lol: ама ако ги вадиш и без звук и с цели мехури ща призная :D :lol: :lol: Викат му чадъра, ако и с чарпака са справиш почвам втори мавзолей :D :lol: :lol: :lol:
Марк Твен
Аватар
Jimi Hendrix
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Jimi Hendrix »

bai mile1 написа: ама ако ги вадиш и без звук и с цели мехури ща призная :D :lol: :lol:
И тъй мога ма кат прекаля с анасона и изпадна в нирвана. :shock: :lol: :lol: :lol:
Troli Rapala
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Ша донса в по големи количества :lol: :lol: :lol: да има и за мен и ша попивам изкуството на клъонка :lol: :lol: само кажи кога и къде да почвам тренировките..... :lol: :lol: :lol: :D
Марк Твен
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”