Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Модератор: dantho.mihov
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Да дадем думата и на кандидата за министър-председател,
Бих казал чудесна прогноза,
Сякаш е собственик на социологическа агенция , а ?
Мнениеот Павел Иванов » пон фев 04, 2013 1:13 am
Това все пак е нещо като моментно явление , сал до встъпването в длъжност . Не друго ами докато други , вече е редно да ги наричам "колеги" смятам , са си губили времето да бъдат пожарникари , то моята скромна персона е пребивавала в Девета танкова бригада , а това само по себеси , значи много

G.Petkov написа:
...Ще акцентираме на твърдото звучене на трибуквената дума
!...Но останалите 60 % са нашата цел...
Чукнах набърже с калкулатора да да оформя крайният процент който би бил на база общо гласоподаване . Значи , да приемем че тия 60% са едно 30% от цялото , към тях със сигурност ще се включат едно 10% почитатели на Панчаревските минерални бани , щот името на партията ще ги привлече реЗко и неустоимо . Значи имаме едно 40% от всьо . Към тях може да добавим и едно 17% гастарбайтери щот с тая партия нема лабаво . Значи само до тук имаме едно 57% от целото БГ народ , предостатъчно ще кажете , ама като си помислим че ще се включат и едни 8% гласували по погрешка , едни 15% гласували щот ще сме най-модната и фешън партия у момента + едни 4.7% от по-възръстното население които ще карат основно на спомени то като тотал имаме :
84.7%
При това още не сме започнали предизборната си кампания
Пропуснахме и тези избори, да го ева !
И вече няма от къде да извадим тия Курове, ейййййййййййййййййй !
Бих казал чудесна прогноза,
Сякаш е собственик на социологическа агенция , а ?
Мнениеот Павел Иванов » пон фев 04, 2013 1:13 am
Това все пак е нещо като моментно явление , сал до встъпването в длъжност . Не друго ами докато други , вече е редно да ги наричам "колеги" смятам , са си губили времето да бъдат пожарникари , то моята скромна персона е пребивавала в Девета танкова бригада , а това само по себеси , значи много
G.Petkov написа:
...Ще акцентираме на твърдото звучене на трибуквената дума
Чукнах набърже с калкулатора да да оформя крайният процент който би бил на база общо гласоподаване . Значи , да приемем че тия 60% са едно 30% от цялото , към тях със сигурност ще се включат едно 10% почитатели на Панчаревските минерални бани , щот името на партията ще ги привлече реЗко и неустоимо . Значи имаме едно 40% от всьо . Към тях може да добавим и едно 17% гастарбайтери щот с тая партия нема лабаво . Значи само до тук имаме едно 57% от целото БГ народ , предостатъчно ще кажете , ама като си помислим че ще се включат и едни 8% гласували по погрешка , едни 15% гласували щот ще сме най-модната и фешън партия у момента + едни 4.7% от по-възръстното население които ще карат основно на спомени то като тотал имаме :
84.7%
При това още не сме започнали предизборната си кампания
Пропуснахме и тези избори, да го ева !
И вече няма от къде да извадим тия Курове, ейййййййййййййййййй !
Красимир Атанасов написа:Какво да ти кажа докторе....?Д-р Флекс написа:Дръж ни в течение.
Тунинговаха я, напръщя милата, мераците ми се засилиха,жената иска и тя......
Каза ми достатъчно - аз имам добре развито въображение!
Ами, честито!
Хубаво сте наредили този кабинет на Прехода, и днес звучи непреходно. Имам някои съображения ,но те не са структуроопределящи, така че, нека стои как е. Аз лично мераци никакви за себе си немам, стига ми, дека Люси ще е министър на спортния риболов, а не примерно Мартинчо...
Мартинчо ,та Мартинчо. Кво сте го задъфкали толкова ? Азкой ли мъ питъ пък "" предлагам да го направим шеф на ИАРА.Може би той най-много ще гони браковците ,да стават по-малко ,че да не му пречат на него .Прав ли съм ? 
Късмет.Всичко е до късмет. 
И аз така , но пък външния вид , т.е, имиджа си има значение ! Значи без да наблягаме върху интелектуалния капацитет и евентуално кой сега повече риба уловил през изминалата година , аз тайничко си се надявам все пак, че колегата Годзу си е най-подходящия разумен избор за PM на Р България ! Ама едно е да искам , а все друго става ! Значи , куту резервен вариант може да са я П.Иванов или Г.Петков , понеже и те са готини пичове , но доколкото знам те нямат политически амбиции !Д-р Флекс написа:Хубаво сте наредили този кабинет на Прехода, и днес звучи непреходно. Имам някои съображения ,но те не са структуроопределящи, така че, нека стои как е. Аз лично мераци никакви за себе си немам, стига ми, дека Люси ще е министър на спортния риболов, а не примерно Мартинчо...
пп На последните избори за президент , гласувах за Цецка , но тогава не познах
та ти та , което си означава OK на английски !
- Martin Mihailov
- учете се от него

Жорка движи само из раиона за гьби за джанки абе ползва я нещо като магареG.Petkov написа:Martin Mihailov написа: ......Гледаи са за какво ти редим ЗАЗ производсво 1965 г. в движение ....
Браво Мартине,
Ама като гледам снимката най-много да се движи в двора като я бутат насам-натам !![]()
Тези черни номера отдавна излязоха от употреба, бре !
Или си я карате в района без проблем ?
Иначе, точно този модел ми е любим !![]()
Много ме кефи !
1965 !![]()
Малко по-млад от мен е ЗАЗ-а, бре !
- Красимир Атанасов
- учете се от него

Тая партия е обречена още преди да я има!
Досущ като сегашните,раздавате си постове без да са Ви избрали.
За да е един Щур здрав,му трябват муде,здрави,а аз таквиз не виждам.
Затова, моя милост си запазва поста на Простланник на добра воля у швеЦко.
И да,писнА ми да тръкам лед всяка сутрин,дейба....
Досущ като сегашните,раздавате си постове без да са Ви избрали.
За да е един Щур здрав,му трябват муде,здрави,а аз таквиз не виждам.
Затова, моя милост си запазва поста на Простланник на добра воля у швеЦко.
И да,писнА ми да тръкам лед всяка сутрин,дейба....
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
......Миииии то, по тая логика, да вземем да си върнем бай Тошо, А!?Trias написа:........... , ми то Бате Бойко пак ще ни управлява , ми то пък няма лошо ...понеже все пак построеното по негово време се вижда от всички нас !
Щот построеното по негово време сегашните не могат дори и да го боядисат........
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Споко докторе, ти може да нямаш никакви мераци, ама устава на партията е категоричен- всеки неин активист не може без пост да остане!Д-р Флекс написа:.. Аз лично мераци никакви за себе си немам,...
Министерството на външните работи е вакантно и предполагам, че "партийните другари" ще гласуват единодушно ти да го оглавиш!
А там условието е да има минимум три секретарки, като условието е ти да ги избираш и назначаваш!
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Краси, няма да е на добра воля!Красимир Атанасов написа:... запазва поста на Простланник на добра воля у швеЦко. ....
Платена щатна длъжност, като там условието е две секретарки, ноооо.....без силиконови цици!!!
Тоя ресор вече е даден на доктора, така че уточнявай детайлите с него!?
Ачо ♣ написа:Споко докторе, ти може да нямаш никакви мераци, ама устава на партията е категоричен- всеки неин активист не може без пост да остане!Д-р Флекс написа:.. Аз лично мераци никакви за себе си немам,...![]()
Министерството на външните работи е вакантно и предполагам, че "партийните другари" ще гласуват единодушно ти да го оглавиш!,
А там условието е да има минимум три секретарки, като условието е ти да ги избираш и назначаваш!
Да бе, министрество, че и три секретарки - да си претаковам и риболова, и семейството... Не става - излизам в опозиция!!!
- Bigmarlin
- сериозен играч

Хе,хе,една от любимите ми книги като малък,беше корейски народни приказки
В една от приказките ,не и помня точно името,беше нещо за майка и син ,синът се учил на
четмо и писмо,похвалил се на майка си ,че е станал много учен Но тя казала,влез в стаята ,угаси лампата и тогава искам да видя какво ще напишеш,без светлина,може би не предавам точно приказката,но беше нещо в този смисъл
Та ,в тази връзка,в днешния момент,нещо такова ми се случва и на мен,с някои от годишните финансови отчети за 2016 г

В една от приказките ,не и помня точно името,беше нещо за майка и син ,синът се учил на
четмо и писмо,похвалил се на майка си ,че е станал много учен Но тя казала,влез в стаята ,угаси лампата и тогава искам да видя какво ще напишеш,без светлина,може би не предавам точно приказката,но беше нещо в този смисъл
Та ,в тази връзка,в днешния момент,нещо такова ми се случва и на мен,с някои от годишните финансови отчети за 2016 г
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър

Обезводнил си се нещоКрасимир Атанасов написа:...а на мен е назад и надолУ...
Георге , у събота ще ги мориме ли пъстървите ?
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Минах през женския пазар,
Та си взех от тия продукти пак.
Овчето сиренце ми допадна.
300 калории за 100 гр.
Млякото 62 за 100 гр.
Да събера
малко сили,че се поизпотих
Вчера.
Та си взех от тия продукти пак.
Овчето сиренце ми допадна.
300 калории за 100 гр.
Млякото 62 за 100 гр.
Да събера
малко сили,че се поизпотих
Вчера.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Риболовци.
- Martin Mihailov
- учете се от него

И нитратки си земал