Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от bai mile1 »

Ти не си ли за риба?А пък аз клипчета чакам :D :lol: :drinkers:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

bai mile1 написа:Ти не си ли за риба?А пък аз клипчета чакам :D :lol: :drinkers:
Ще има...другия месец :wink: :lol: :lol: :lol:
theurgist
новобранец
новобранец

Мнение от theurgist »

Jimi Hendrix написа: И кат прихванем факса от Сатурн влизаме за половин час и айде пак свършиха въжетата :shock: :lol: :lol: :wink:

:wink:
Мани, лани се изложих малко :D Седех един час, та ползвах сетне въжетата на едно софийско алабашче, оти мойте свършиха :oops: :D :drinkers: Още ми е неудобно от това :oops: :D Отпусна ли се малко и ставам... https://youtu.be/dJ6fjGS1lRg
Та вече се си гледам часовника :mrgreen: :drinkers: Тея дни може и да налазя камилския дол :wink: :D
Аватар
Jimi Hendrix
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Jimi Hendrix »

yco написа:Напротив, Пикито го е видял и двете въдици хабакалъм е спуснал с 0,5 м... :lol: ,
Аттеншън, Аттеншън :lol: :lol:
Изпитни резултати пролетен семестър : :lol: :lol: :wink:
Ицо Кемъл Вали Майна :
Отличен /6+/
плюса му са дава за туй, че не знам дали вече е със сонар или е още натуралист-романтик ! :wink: :drinkers:
бай Миле Тича за Анасон : :P
Взима изпита, ама без стипендия + глоба /рушвет/ в размер на 1литър анасонов концентрат от хим.комбинат Пещера. :lol: :drinkers:
Туй е защото не се заглежда внимателно, а бърза да отвърне на бъзика с бъзик, което пък само по себе си говори за сомоловни качества :shock: :wink: :drinkers:
На снимката са две линии, горната е на бонбон :wink: , долната на манджа на сравнително къс повод - 50 см.
Разстоянието между линиите е около 2м. :shock:
Това е много, ама много хубава риба, да не казвам по-силни епитети, че не съм я теглил и мерил. :(
Над половин час се разхожда с мене, послуша музичка, накрая вика : - Аман от алабаши....и си тръгна :( :lol: :lol: :drinkers:
" Джими Хендрикс с кльонка " :!:
Troli Rapala
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

Значи аз съм най-прав :shock: :wink: :D :drinkers:
Аватар
Jimi Hendrix
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Jimi Hendrix »

yankosan написа:Значи аз съм най-прав :shock: :wink: :D :drinkers:
Щото си с връзки :shock: :lol: :drinkers:
Troli Rapala
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Бре Ицак,то бива бива ама чак толкоз да познайш :shock: ама така е щото мислиш ,преди да са изкажеш :D ,не кат мен :lol: :lol: :lol: То и франсето мисли ама мълчаливо :lol: :lol: по френски :lol:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

Франсето гледа да има борчета на екрана :wink:
А бе Джими,що се питам аз...водата зелена а на сонара синя я изкарва :oops: :roll:
Аватар
Jimi Hendrix
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Jimi Hendrix »

yankosan написа:Франсето гледа да има борчета на екрана :wink:
А бе Джими,що се питам аз...водата зелена а на сонара синя я изкарва :oops: :roll:
Нал знайш, че тоз сонар всичко изкарва, твоя го мяса на моя :wink: :drinkers:
Миле, ония искри са вибрациите на влакното при удар :shock: Мамасиджейс сонара :wink: :drinkers:
Troli Rapala
Аватар
Jimi Hendrix
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Jimi Hendrix »

theurgist написа:оти мойте свършиха :oops: :D :drinkers:
Колега на Вас Наздраве за таз убава приказка ! :D Друго няма какво да добавя !
:D :drinkers:
https://www.youtube.com/watch?v=5BmEGm-mraE
Troli Rapala
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Туй за искрите не го знаех,благодаря за инфото,научих нещо ново :idea: Аз имах една черно бяла опера ама и тя си отиде скоропостижно :smt022 Сега и сонар си търся :lol: Твоя как са казва?Тука еди приятел си взема Хеликс10 ген2 и катографирал на Тоцито язовира ,показа ми картите :shock: :shock: :shock: то чудо на техниката ама и цената му чудна :shock: Дай идея за нещо дет не е толкоз чудно а пък върши работа :D
Марк Твен
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Нямамaме време да взимам сонар, мога и да си направим и по-добър, ама пак време йок. :roll:
Щото таман Иванка Тръмп ме покани да работя без пари за Белия Дом.... :lol: , ама аз пък без сонар за Иванка не работим, а само за 3М на година и само за 3 Консултации.... :roll: :lol:

при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
theurgist
новобранец
новобранец

Мнение от theurgist »

bai mile1 написа:Ей ша си паснете с Ринго ,само дет чувството му за хумор не е кат твойто :lol: :lol: оня ден са видяхме в движение и напрай едни жестове :lol: :lol: :lol: веднага си разбрах ,че си представя Троли :lol: :lol: :lol: :lol:
Е, как Троли бе Миле? :shock: То чувството за хумор е определящо за добрият улов на сом :drinkers: :shock: Чиляк без чувство за хумор е обречен по дефолт.. :drinkers: Поне като виден представител на габровският край съм го проверил илядократно :D Че изпием с Тролката едно АБСЕНТ ПЕРНО и докат лафим току виж станал генерал :D Че ги знаем поне три броя де дремят :drinkers: :D Та само кат си представя сетне, как че му козирувате и умирам от смех :lol: При все, че на живо не го познавам, ма той и тук си е ГОЛЕМ ПИЧ :wink: :drinkers: И е един от малкото казващи нещата - право куме у очите :wink: И автора на темата е подобен, но Тролката е от пионерите :drinkers: Та специялно го поздравявам с ей тва парче https://youtu.be/wCuTrfTfGd0
И ще му подаря един от личните ми кльонкове в знак на признателност, към приноса му в развитието на българските риболовни форуми :drinkers: :wink: :D
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

theurgist :arrow:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Ам за туй са тревожа, :lol: :lol: че кат си дойде и ша ма упъне да копам основите на паметника, :lol: :lol: а пък и ако не ма кефеше нямаше да му посвещавам клип с некадърни опити за клъонкане :D :lol: :lol: Ицак,нещо ако бъркам ша ма поправяш директно :lol: :lol: нъл си по старши :wink: :D
Марк Твен
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”