Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на кльонк
naRiba.com

Форум

Разкази за сома от Камилската долина
Модератор: bobopeli
-
- новобранец
Re: Разкази за сома от Камилската долина
В тези две снимки виждам много информация. На горната снимка си изтървал шише с анасонов разтвор пълно наполовина, тоест с неутрална плаваемост. Шишето се колебае около горната ти въдица, след което се допълва с вода и забива надолу, но там се закача на тройката на долната въдица и си остава там.
На втората снимка се появява монстар кетфиш от дълбините, който е надушил анасонката и се изстрелва към шишето на долната въдица, а шишето от своя страна се ръзмърдва от страх и се качва над оловото.
ПС: С внимание към детайлите.
ПС2: Тоци, какво направи на Цонево? Качи снимки!
ПС3: Васе, кои са били твоите хора на бивака с Тоци?
На втората снимка се появява монстар кетфиш от дълбините, който е надушил анасонката и се изстрелва към шишето на долната въдица, а шишето от своя страна се ръзмърдва от страх и се качва над оловото.
ПС: С внимание към детайлите.

ПС2: Тоци, какво направи на Цонево? Качи снимки!
ПС3: Васе, кои са били твоите хора на бивака с Тоци?
Не,за 5 цата говоря новата с тъча.За тролинг ми трева да гледам скороста и да мога да си картографирам,искам да си запаметявам маршрути и да ги променям ,искам готовата булстарска карта да си я редактирам и променям,да наслагвам .За кльонка ми трева фунията да работи и и на структорскана да сравнявам,но не държа чак толкова.....Въпроса ми само ,дали става тоя или не-според теб...Jimi Hendrix написа: Ако ми говориш за Елита 7ца , ша го видя новия модел и ще ти пиша на ЛС. За тролинг не знам какво се търси от сонаря. На твоя какво му е ? Кат са движиш с 3км/ч нали ги виждаш дъгите на каква дълбочина са ?

KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Мартине,не е редно да пиша за тролинг в темата за кльонк на Ицо.Само ще кажа-че в драстичната промяна на нивото на язовира-тигелите се променят,рибите кълвят на различни места в различни посоки и дълбочини,за кльонка се отнася същото.В различните нива на водата дащните места се променятМартин Райнов написа: ПС2: Тоци, какво направи на Цонево? Качи снимки!

KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Джими,този път снимките от сонара са читави,ноо пак си остава проблемна визията на стръвта!
Не знам поводите ли са ти къси или си заложил на червеи?
Некой път ше те издебне га си в Анасонов делириум и че ти свием червеите дън не ми гладуват кокошките!

Е.. , тука вече ми харесва картинката..Jimi Hendrix написа:
Не ,че съм с проходилка тука де![]()
![]()
![]()

при зор тука ша е срещата.
..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m

Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Джими,то голям концерт е билоJimi Hendrix написа:yco написа:
Не ,че съм с проходилка тука де![]()
![]()
![]()

Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Марк Твен
- Jimi Hendrix
- научил се да хвърля
Интерпретацията с анасона много ми ареса, чак са облизах.Мартин Райнов написа: На втората снимка се появява монстар кетфиш от дълбините, който е надушил анасонката и се изстрелва към шишето на долната въдица, а шишето от своя страна се ръзмърдва от страх и се качва над оловото.
ПС: С внимание към детайлите.![]()

На снимките дотук, мащаба заблуждава, нещата се случват сравнително на дълбоко. Шишето е по-малко монстърче, дето си бие камшика нагоре от батко си монстър.

И да знаеш, че оня моабет за секретната стръв, не беше майтап с тебе, ами с един дето не пише тук.

Ама ако иска Краси да я разкаже историята от първо лице, че аз съм цвилил до сълзи от нея.

Последно промяна от Jimi Hendrix на Нед Апр 02, 2017 12:28 pm, променено общо 1 път.
" Джими Хендрикс с кльонка "
Troli Rapala

Troli Rapala
- Jimi Hendrix
- научил се да хвърля
Troli Rapala написа:Джими,този път снимките от сонара са читави,ноо пак си остава проблемна визията на стръвта!Не знам поводите ли са ти къси или си заложил на червеи?
Некой път ше те издебне га си в Анасонов делириум и че ти свием червеите дън не ми гладуват кокошките!
![]()
![]()

Иначе си познал. Едната е с рибка, ама на къс повод, другата на Ла Пиовра

Вижда са как запрята рибката над оловото с шамарче и слиза на пиоврата.

Troli Rapala

Troli Rapala
- Jimi Hendrix
- научил се да хвърля
Бързо задобряваш ! Кефиш ма !bai mile1 написа: Джими,то голям концерт е било![]()
туй всичкото отдолу все фенове ли са
Какво са случи с долния фен?

Ако нещо са беше случило с долния фен, нямаше да одя напред-назад кат шматка ........

Troli Rapala

Troli Rapala
Абе и аз тъй предположих,ама дан са изложа питам
нищо де
и аз съм ,кат тебе
и може пък и мен да ма споходи тоз фен
.На Тича има извадени риби на клъонк
не лоши,е не са генералски ама все пак за тоз сезон е добре 

Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Марк Твен
- Jimi Hendrix
- научил се да хвърля
Каква е температурата на водата ?
Troli Rapala

Troli Rapala
Вчера сутринта 9 след обяд 13,тя полвин България пак на Ивито бря

Марк Твен
Марк Твен
Малко трол за Тролове
Издържах цял час

Издържах цял час

Разкажи нещо де

Марк Твен
Марк Твен
- Jimi Hendrix
- научил се да хвърля
Кво да ти разкаже като си е вързал шишето да са охлажда анасонкатаbai mile1 написа:Разкажи нещо де![]()

Troli Rapala

Troli Rapala