Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

яз.Камчия
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
Re: яз.Камчия
На откриването на риболова бяхме 3 дена там хващаш от подвис на дясно и почваш да се пускаш към ръкава по средата на пътя хващаш на ляво от там само на горе през цялото лале и после надоло има мн кофти места иска си джип
-
- новобранец
Колеги някой има ли информация дали ще разрешат язовира тая година?
-
- ще става разбирач
Язовирът е забранен
Аз не съм съгласен.Според мен е разрешен любителския риболов.В заповедта за забрана е посочен яз.Камчия/съгласно приложение № 1 от Наредба № 37/10.11.2008 г./В тази наредба язовира е посочен като разрешен за любителски риболов извън санитарно-охранителната зона.За сега няма обособени санитарно-охранителни зони.
Лошото е, че има санитарно-охранителни зони и докато не се направят проекти на новите, че и да се одобрят, и приемат - до тогава важат старите (това означава цялата територия).brusi написа:Аз не съм съгласен.Според мен е разрешен любителския риболов.В заповедта за забрана е посочен яз.Камчия/съгласно приложение № 1 от Наредба № 37/10.11.2008 г./В тази наредба язовира е посочен като разрешен за любителски риболов извън санитарно-охранителната зона.За сега няма обособени санитарно-охранителни зони.
-
- новобранец
Някой да е ходил на Подвис излиза ли някаква риба
-
- новобранец
Или към манолич
Излизат толстолоби на мрежа
много чак в Шумен ги продават
И бракотата от Тича
се местят на М анолич

Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Марк Твен
-
- новобранец
Мерси колега
-
- новобранец
Още е рано 3 червеноперки и 2 билици днес бях там