Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Модератор: dantho.mihov
- Красимир Атанасов
- учете се от него

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Дневникът на обикновения руснак:
- Днес станах както обикновено, сипах си двеста грама водка за закуска и пуснах телевизора да видя Путин. Вместо него обаче даваха Алла Пугачова. "Тоже неплохо", помислих си аз, допих водката, намигнах на портрета на Сталин на стената, облякох се и тръгнах за работа. Във входа срещнах съседа Серьога. "Крым наш!" - поздравих го аз. "Воистина наш!" - отговори той и извади една бутилка водка да полеем събитието. На улицата беше минус 50 градуса и ладата запали едва от втория опит. Подкарах я внимателно между дупките и мечките. Особено досадни бяха последните – като видят кола, тичат да си изпросят нещо за ядене. Уж кметът все обещава да направи нещо с бездомните мечки, но нищо не се случва и те все така си обикалят около кофите за боклук. После минах покрай една от най-голямите дупки, където на дъното лежи предишната ми кола. Впрочем, вероятно и двадесетина други. Местните власти чакат да паднат още пет-шест и като се напълни, после да асфалтират отгоре. Малко по-нататък ме чакаше полицейски патрул. По навик посегнах към калашника, но видях в ръцете на единия лека картечница и се отказах. Полицаите ми взеха десет долара, но почерпиха по една водка с кисели краставички, а служебната им мечка ми изтанцува ламбада. Разделихме се като приятели. На работа бригадирът беше купил пет бутилки водка и кило сельодка. Изпихме всичко, като пяхме песни за войната и за победата. После съм заспал. Привечер се събудих и тръгнах за в къщи. На улицата беше минус 70 градуса и дори мечките бяха с шапки и шалове. Помислих си, че е време да сложа зимните гуми. Вечерта най-после дадоха Путин по телевизията и аз отворих една бутилка водка по този случай. Стана ми малко студено, та слязох до мазето да подсиля малко ядреният реактор. Навремето го свих от военния завод, в който работех и сега не давам пари за отопление. Вярно, на няколко години трябва да му се сменя урана, но иначе си работи. Посвирих малко на балалайка, а после си легнах. Малко преди да заспя си напомних, че вече цял месец не съм ходил в мавзолея на Ленин…
- Днес станах както обикновено, сипах си двеста грама водка за закуска и пуснах телевизора да видя Путин. Вместо него обаче даваха Алла Пугачова. "Тоже неплохо", помислих си аз, допих водката, намигнах на портрета на Сталин на стената, облякох се и тръгнах за работа. Във входа срещнах съседа Серьога. "Крым наш!" - поздравих го аз. "Воистина наш!" - отговори той и извади една бутилка водка да полеем събитието. На улицата беше минус 50 градуса и ладата запали едва от втория опит. Подкарах я внимателно между дупките и мечките. Особено досадни бяха последните – като видят кола, тичат да си изпросят нещо за ядене. Уж кметът все обещава да направи нещо с бездомните мечки, но нищо не се случва и те все така си обикалят около кофите за боклук. После минах покрай една от най-голямите дупки, където на дъното лежи предишната ми кола. Впрочем, вероятно и двадесетина други. Местните власти чакат да паднат още пет-шест и като се напълни, после да асфалтират отгоре. Малко по-нататък ме чакаше полицейски патрул. По навик посегнах към калашника, но видях в ръцете на единия лека картечница и се отказах. Полицаите ми взеха десет долара, но почерпиха по една водка с кисели краставички, а служебната им мечка ми изтанцува ламбада. Разделихме се като приятели. На работа бригадирът беше купил пет бутилки водка и кило сельодка. Изпихме всичко, като пяхме песни за войната и за победата. После съм заспал. Привечер се събудих и тръгнах за в къщи. На улицата беше минус 70 градуса и дори мечките бяха с шапки и шалове. Помислих си, че е време да сложа зимните гуми. Вечерта най-после дадоха Путин по телевизията и аз отворих една бутилка водка по този случай. Стана ми малко студено, та слязох до мазето да подсиля малко ядреният реактор. Навремето го свих от военния завод, в който работех и сега не давам пари за отопление. Вярно, на няколко години трябва да му се сменя урана, но иначе си работи. Посвирих малко на балалайка, а после си легнах. Малко преди да заспя си напомних, че вече цял месец не съм ходил в мавзолея на Ленин…
Киреееее, бегачка Ланчаата не мое да доде при мен, ама аз моя да дода при нея......Та давай координати, за да си зема видинските армагани, дет цЕла година ги "дъФкахме"!?

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър

Иййййййййй, баси !
Не се разбрахте кой на кого какво ще даде, дейба !
Ачка,
Трябваше да конкретизираш армагана от Кире на:
- домашна бисквитена торта;
- кекс;
- мусака;
И работата щеше да потръгне !
Не се разбрахте кой на кого какво ще даде, дейба !
Ачка,
Трябваше да конкретизираш армагана от Кире на:
- домашна бисквитена торта;
- кекс;
- мусака;
И работата щеше да потръгне !
Ще ти ги пусне на лично,
Поне на мен обеща,че трябва да се
Видите на живо,стига да е читав,
Да не ти прехвърли вироси.
Мартин пък,ми обяснява как иска
Да стане на мотика.
Мента и облаци,пиеха наркоманите
По Ахтопол,Бг Спирт,сам си подписваш
Болничния лист.
Поне на мен обеща,че трябва да се
Видите на живо,стига да е читав,
Да не ти прехвърли вироси.
Мартин пък,ми обяснява как иска
Да стане на мотика.
Мента и облаци,пиеха наркоманите
По Ахтопол,Бг Спирт,сам си подписваш
Болничния лист.
Риболовци.
- Красимир Атанасов
- учете се от него

Ювентус клати Барса като гладен циганин джанка!
- G.Petkov

Мартине,Martin Mihailov написа:Има, няма, може да се напьлни една червена кофичка ...
Ти пък кога стана специалист по червените кофички, бре ?
Покажи една пълна и тогава може да да философстваш по въпроса !
Само да не си я напълнил от някой преливник, да го ева !
Аз съм готов за летния сезон
С новата реколта.
Чиста ябълка,ферментирал на оцет.
Имам общо 10 шишета.
Требва да ми стигнат.
С новата реколта.
Чиста ябълка,ферментирал на оцет.
Имам общо 10 шишета.
Требва да ми стигнат.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Риболовци.
G.Petkov написа:.......Не се разбрахте кой на кого какво ще даде, дейба !![]()
Важното е лаф да става и Преходът да върви уверено и лежерно напред!
************************************************************************************
Ма верно, Жоре, уличката така я разкопаха, че пиле не може да преФръкне..........
Трябва едни пари да се усвоят по"предназначение"! Утре ще щракна малко снимки, за да не каже Кире, че го гъбаркам!
И, за да не мисли, че фотошопът е играл върху тях ще потърся подкрепа от теб, Краси и Свилен, по разбираеми причини, акомеразбираш!!!
Ама до май месец сичко ще е на шест, така че твоята нова"бегачка" ще може успешно да"акостира" по предназначение!
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- Павел Иванов

Ааааа , Люс , не мой с лошо ! Целото Тенерифе научих да кърка облак по плажовете им акоискашмногодазнаешlusienn написа:....Мента и облаци,пиеха наркоманите...
Къ без да искам съсипах целото гастарбйтсване на един руснак по Санта Круз зарад непрекомерно ползване на "облак" ...... баси ..... направо кофти ми става кът се присетя
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Нищо му нЕма на Кире - глезотийка е той, ...lusienn написа:.........Поне на мен обеща,че трябва да се
Видите на живо,стига да е читав,.......
Така е, а аз си мислех, че само Ман Юнайтед е слаб отбор!Красимир Атанасов написа:Ювентус клати Барса като гладен циганин джанка!
- GODzillata

Ебаси апокалиптичната картина на лунен пейзаж по улиците начерта тоя Ачо, само и само да не ида при него, ей!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кире те гледай кво задръстване,
Става от Перник,към София всяка
Сутрин.
Става от Перник,към София всяка
Сутрин.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Риболовци.
- Bigmarlin
- сериозен играч

Да не тръшнеш с тоя вирус някоя тамошна пеперудка само 
GODzillata написа:Ебаси апокалиптичната картина на лунен пейзаж по улиците начерта тоя Ачо, само и само да не ида при него, ей!![]()
Казах , и пак потретвам за Кире-Тома Неверни,

И тъй, като "Мохамед" си търси причини, за да не занесе обещаните още преди година армагани, то "Планината" ще трябва да го посети и си ги земе!
Таааааа, уважаеми, давай си графика и координатите, за да видим как може да се"сблъскаме" челно и зема обещаната видинска рИкия, и винцето от пета бъчва от осмия ред, пък и ти може да бъдеш приятно изненадан с родопски вкусотии!!!