КАКАВИ ЖЕНИ ХАРЕСВАМЕ

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

КАКАВИ ЖЕНИ ХАРЕСВАМЕ

Мнение от Краси_поборника »

Аз например скромна и добра като мойта
секси и палава като комшийката
и отворена като колежката. :lol:
Аватар
Encho-master
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: КАКАВИ ЖЕНИ ХАРЕСВАМЕ

Мнение от Encho-master »

И аз добра и скромна като моята докато не отидем на риболов с нея или да играем табла,Тогава намразвам всички. :evil: :axe: :drinkers:
sirius3
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от sirius3 »

Откакто минах 40-те, започнаха всички да ми харесват :D
Няма закога да пробираме :lol: Времето МУ минава :lol:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

аз харесвам много,но си ОБИЧАМ само една-то сьщото като-мноо коли могат да ти харесат,ама само една си е твойта и като седнеш не искаш дда ставаш-тьпо прозвуча,ама само за пример-мое и да ми харесват,ама не ми се КАРАТ :wink: да си ги кара некой друг-аз така си мисля де-мойта може и да хлопа,и да ме дразни,ама с нея баш си искам да се возя-не,че нема вьзможност да се вземе друга,ама ТЯ си ми е присьрце :wink:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Big^Fish »

5кила написа:аз харесвам много,но си ОБИЧАМ само една-то сьщото като-мноо коли могат да ти харесат,ама само една си е твойта и като седнеш не искаш дда ставаш-тьпо прозвуча,ама само за пример-мое и да ми харесват,ама не ми се КАРАТ :wink: да си ги кара некой друг-аз така си мисля де-мойта може и да хлопа,и да ме дразни,ама с нея баш си искам да се возя-не,че нема вьзможност да се вземе друга,ама ТЯ си ми е присьрце :wink:
Бате,издигна ми се много в очите,не че това има значение де. :wink: Просто докато мислех какво да напиша,ти го каза най-добре. :mrgreen:
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
Аватар
muerter
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от muerter »

5 кила го каза наи добре.
А то иначе се знае какви жени харесваме :mrgreen: :mrgreen:
ЧУЖДИ това е ясно
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
Аватар
ioska70
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ioska70 »

Браво,Браво пет кила за пръв път се кефя на твой пост яко обяснение е туи с колите
Наслука.
Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Big^Fish »

ioska70 написа:Браво,Браво пет кила за пръв път се кефя на твой пост яко обяснение е туи с колите
Как за първи път бе?! :shock: Тука просто го каза ясно,а повечето му постове са просто по-дълбокомислени. 8)
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

Абе само нашите са тихи и скромни :lol: :lol: :lol:
А сега де? :roll:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Амииии,той шефа си е такъв....дълбоко мислещ човек,много мисли.Ина че аз,какви жени обичамм :smt017 обичам,обичам,ами реших че обичам дашните :shock: :shock: :shock: щот като дават по - бързо,ша има повече време за секс :ANAL: :ANAL: :ANAL: иначе,всички са хубави,ама повечето са честни,ъ.ъъъ в ушите,та не чуват :smt020 :lol: :lol: :lol: :smt026 :smt026 :smt026 Има и едни други,но за тях другия път ша ви кажа :ANAL: :ANAL: :ANAL:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Big^Fish »

Имам един колега от Пазарджик дето на времето имаше една приятелка (още си е с нея де).Че до ден днешен го базикаме за един лаф,който навремето изръси.Някой го беше питал нещо от сорта:"Митак,гаджето как е,готина ли е?"А нашето момче отговаряше: "Абе точна е,бате!" :lol: :lol: :lol:
Е аз за хубост няма да коментирам,ама явно наистина е много точно момичето,щом още му търпи на Митака ежедневните простотии.Да е жив и здрав,пич е. 8)
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

5кила написа:аз харесвам много,но си ОБИЧАМ само една-то сьщото като-мноо коли могат да ти харесат,ама само една си е твойта и като седнеш не искаш дда ставаш-тьпо прозвуча,ама само за пример-мое и да ми харесват,ама не ми се КАРАТ :wink: да си ги кара некой друг-аз така си мисля де-мойта може и да хлопа,и да ме дразни,ама с нея баш си искам да се возя-не,че нема вьзможност да се вземе друга,ама ТЯ си ми е присьрце :wink:
Направо ме хвърли в размисъл, бе Шефе :lol: :lol: Я сега всеки колега да си покаже любимата :lol: Ето я мойта

Изображение

Изображение

Майка е на трите ми деца и фен на Шефа :lol: :lol: :lol:
Аватар
edimi
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от edimi »

туй с колите е мнооо` яко, ама ми напомня и за един друг лаф...... Спират значи на светофар едно до друго Трабант-че и Ферари, та тоз от Трабито сваля скърцайки прозореца, обляга се небрежно "под мишница" и прави знак на онзи от Ферари-то да свали джама. И го пита след това: Абе колега как е таз` кола доволен ли си от нея? а онзи му отговаря учуден: Да бе колега, доволен съм за сега, `що? А този отговаря: Абе `щот` гледам няма ги много по пътищата, не ги вземат много, та за туй питам....... :mrgreen: :lol: :lol: :lol: А иначе за хубавите и точните жени......приказки много :wink:
малиии, кеф, риба

(heidy) Някой твърдят, че българите не искат и не могат да работят. Точно обратното - българите искат и могат да не работят.
Аватар
turing
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от turing »

това е най - якия отговор за мен.ората от оно време са казали - чуждата кокошка - патка :finga: :finga: :finga:
Аватар
nikaro
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от nikaro »

Естествено е да си обичаме нашите и да са ни иай-добрички,нали затова сме си ги избрали :smt055 А иначе за харесване-нали го знаете лафа: Онзи в гащите очи няма-каквото му дам това ще еб... :D
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”