Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

КАКАВИ ЖЕНИ ХАРЕСВАМЕ
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
КАКАВИ ЖЕНИ ХАРЕСВАМЕ
Аз например скромна и добра като мойта
секси и палава като комшийката
и отворена като колежката.
секси и палава като комшийката
и отворена като колежката.

- Encho-master
- вече хвърля и на тежко
Re: КАКАВИ ЖЕНИ ХАРЕСВАМЕ
И аз добра и скромна като моята докато не отидем на риболов с нея или да играем табла,Тогава намразвам всички.

Откакто минах 40-те, започнаха всички да ми харесват
Няма закога да пробираме
Времето МУ минава 

Няма закога да пробираме

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
аз харесвам много,но си ОБИЧАМ само една-то сьщото като-мноо коли могат да ти харесат,ама само една си е твойта и като седнеш не искаш дда ставаш-тьпо прозвуча,ама само за пример-мое и да ми харесват,ама не ми се КАРАТ
да си ги кара некой друг-аз така си мисля де-мойта може и да хлопа,и да ме дразни,ама с нея баш си искам да се возя-не,че нема вьзможност да се вземе друга,ама ТЯ си ми е присьрце 

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Бате,издигна ми се много в очите,не че това има значение де.5кила написа:аз харесвам много,но си ОБИЧАМ само една-то сьщото като-мноо коли могат да ти харесат,ама само една си е твойта и като седнеш не искаш дда ставаш-тьпо прозвуча,ама само за пример-мое и да ми харесват,ама не ми се КАРАТда си ги кара некой друг-аз така си мисля де-мойта може и да хлопа,и да ме дразни,ама с нея баш си искам да се возя-не,че нема вьзможност да се вземе друга,ама ТЯ си ми е присьрце

СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
5 кила го каза наи добре.
А то иначе се знае какви жени харесваме
ЧУЖДИ това е ясно

А то иначе се знае какви жени харесваме

ЧУЖДИ това е ясно

На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
- ioska70
- научил се да хвърля
Браво,Браво пет кила за пръв път се кефя на твой пост яко обяснение е туи с колите
Наслука.
- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Как за първи път бе?!ioska70 написа:Браво,Браво пет кила за пръв път се кефя на твой пост яко обяснение е туи с колите

- krokibg
- учете се от него
Амииии,той шефа си е такъв....дълбоко мислещ човек,много мисли.Ина че аз,какви жени обичамм
обичам,обичам,ами реших че обичам дашните
щот като дават по - бързо,ша има повече време за секс
иначе,всички са хубави,ама повечето са честни,ъ.ъъъ в ушите,та не чуват
Има и едни други,но за тях другия път ша ви кажа

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Имам един колега от Пазарджик дето на времето имаше една приятелка (още си е с нея де).Че до ден днешен го базикаме за един лаф,който навремето изръси.Някой го беше питал нещо от сорта:"Митак,гаджето как е,готина ли е?"А нашето момче отговаряше: "Абе точна е,бате!"
Е аз за хубост няма да коментирам,ама явно наистина е много точно момичето,щом още му търпи на Митака ежедневните простотии.Да е жив и здрав,пич е.

Е аз за хубост няма да коментирам,ама явно наистина е много точно момичето,щом още му търпи на Митака ежедневните простотии.Да е жив и здрав,пич е.

Направо ме хвърли в размисъл, бе Шефе5кила написа:аз харесвам много,но си ОБИЧАМ само една-то сьщото като-мноо коли могат да ти харесат,ама само една си е твойта и като седнеш не искаш дда ставаш-тьпо прозвуча,ама само за пример-мое и да ми харесват,ама не ми се КАРАТда си ги кара некой друг-аз така си мисля де-мойта може и да хлопа,и да ме дразни,ама с нея баш си искам да се возя-не,че нема вьзможност да се вземе друга,ама ТЯ си ми е присьрце

Майка е на трите ми деца и фен на Шефа

- edimi
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
туй с колите е мнооо` яко, ама ми напомня и за един друг лаф...... Спират значи на светофар едно до друго Трабант-че и Ферари, та тоз от Трабито сваля скърцайки прозореца, обляга се небрежно "под мишница" и прави знак на онзи от Ферари-то да свали джама. И го пита след това: Абе колега как е таз` кола доволен ли си от нея? а онзи му отговаря учуден: Да бе колега, доволен съм за сега, `що? А този отговаря: Абе `щот` гледам няма ги много по пътищата, не ги вземат много, та за туй питам.......
А иначе за хубавите и точните жени......приказки много 

малиии, кеф, риба
(heidy) Някой твърдят, че българите не искат и не могат да работят. Точно обратното - българите искат и могат да не работят.
(heidy) Някой твърдят, че българите не искат и не могат да работят. Точно обратното - българите искат и могат да не работят.
- turing
- вече хвърля и на тежко
това е най - якия отговор за мен.ората от оно време са казали - чуждата кокошка - патка5кила написа:аз харесвам много,но си ОБИЧАМ само една-то сьщото като-мноо коли могат да ти харесат,ама само една си е твойта и като седнеш не искаш дда ставаш-тьпо прозвуча,ама само за пример-мое и да ми харесват,ама не ми се КАРАТда си ги кара некой друг-аз така си мисля де-мойта може и да хлопа,и да ме дразни,ама с нея баш си искам да се возя-не,че нема вьзможност да се вземе друга,ама ТЯ си ми е присьрце

- nikaro
- ще става разбирач
Естествено е да си обичаме нашите и да са ни иай-добрички,нали затова сме си ги избрали
А иначе за харесване-нали го знаете лафа: Онзи в гащите очи няма-каквото му дам това ще еб...