Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Помощ за избор на спинингова макара
Модератор: bobopeli
Помощ за избор на спинингова макара
Колеги помагайте, искам да си купя нова макара размер 2500,от 10на години ползвам един STRADIC 2500FB и съм много доволен, но паднах и го ударих лошо и вътре се изкривиха някакви джвръчки
та реших да взимам нещо ново. Бюджетът ми е 400лв.Ама какво, Shimano ли Daiwa ли.?Може и друго ама нямам никакви впечатления от производителите в последните години, така че помагайте

Re: Помощ за избор на спинингова макара
Кажи какъв ти е спининга и какво мислиш да ловиш?
- RadoslavGeorgiev
- новобранец
Защо не си вземеш пак Stradic ,щом 10 години си изкарал и си доволен , аз лично бих си купил Rarenium ,защото няма забележки по макарата.
k
Stradic FB е последния модел страдик 2016/2017.10 годишна макара е по всяка верояност японски страдик. Какво му е предвателното число, защото има варианти от 4.8 до 6.2. На частта която влиза в макародържача, има номер на модел и стеана на производство. За шимано има всякакви части, за по скъпите модели
Избора е между Stradic CI 4 и Daiwa Ballistic в размер 2500.Ако може някой да направи пряко сравнение с предимства и недостатъци, ще съм благодарен. Поздрави!
-
- новобранец
Stradic FK Това е макарата няма да съжаляваш, пробвай я.
- m65
- вече хвърля и на тежко
Имаш ЛС, колега.
"Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо." К. Иричек
- m65
- вече хвърля и на тежко
Колега, 4а4о, изпратих ти второ лично съобщение.4а4о написа:Колеги помагайте, искам да си купя нова макара размер 2500,от 10на години ползвам един STRADIC 2500FB и съм много доволен, но паднах и го ударих лошо и вътре се изкривиха някакви джвръчкита реших да взимам нещо ново. Бюджетът ми е 400лв.Ама какво, Shimano ли Daiwa ли.?Може и друго ама нямам никакви впечатления от производителите в последните години, така че помагайте
"Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо." К. Иричек