Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от yco »

Абв.. :lol: ..е, да не се хваля и аз, ама лятото винаги си хващам по някой баламурник,...до обяд... :lol: , ама за това са ме изпратили.... :lol:

Бай Миле, моята диплома е същата по размер.. :lol: .., ама май цвета ми е малко про-руски, като пионерски руски гаустук... :lol: ,твоята е малко кармъзъ, като турска керемида... :lol:

и...още ..крив надпис и герб, направо да им видиш сметката на печатарите.... :evil: , абе и моята може да е крива ама не съм я виждал поне от 30 г, скоро ще я потърся, последно ме произведоха капитан, ама не помня кога.... :roll: :x ..., така че ще моля, така да се обръщате към мен и то с другарю отпред... :lol: , а не аркадам отзад... :wink:
Последно промяна от yco на Пет Апр 21, 2017 8:34 pm, променено общо 1 път.
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

:D Ей де са изгуби мълчаливо бре :lol: :lol: виж кво става вика Франко и прописа :lol: че чак и Бранко покрай него :lol: само франсето са скатава мълчаливо :lol: :lol: нещо е намислил май :lol: :lol: ама може и за юни :lol: :lol: По нашия край цвета е такъв на дипломите ,щото още не са разрешили т......о синъо :lol: :lol: :lol: ама както е тръгнало ша стани официален цвят :lol: :lol: и тогаз вече ша на изстикат на и....к докат на подпрат ония с червените дипломи и вече и мойта ша важи :lol: :lol: :lol: ако намерят и нещо да ма изспитат на него :lol: :lol: мерник равник ъгломер и ако гледа на юг :lol: :lol: :lol: към Ивито направо ша са некефя на макс :fishing6:Аз пък стигнах до страшен лейтинант и закриха окръжието :lol: :lol: :lol: ама пак с другарю отпред :lol: :lol: за отзад не ми са говори щот там сме ние :lol: :lol: да ремонтираме :lol: :lol: АМЧ то и СОто а пък тъй са надявах да ма вземат запас ,че дивизиона са разгръщаше до Преслав :lol: :lol: :lol: :lol: а пък оттам до язовира може и пеша да стигна за 30 мин :lol: :lol: :fishing6:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

yco написа:=.... а не аркадам отзад... :wink:
Който не знае турски, думата аркадам означава назад, та тафтология.. :wink: , предполагам, че аркадамгиби..... :lol: , означава назадничав.... :lol:
...абе що не записах и една турска фиология, да им опря граматиката.... :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Според мен по добре да си назадничав :lol: :lol: отколкото отзадничав :lol: :lol: :drinkers:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

bai mile1 написа:..... към Ивито направо ша са некефя на макс ....
Ти вече си проверен и ще ти издадем открит лист за 1-ва зона, за другите проверките продължават.... :lol: :lol: , кой ги знай другите, за сега :roll: ...., може някой убеден гъркофил да избяга в турция... :lol:
Последно промяна от yco на Пет Апр 21, 2017 9:13 pm, променено общо 1 път.
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

:D :lol: Ей знаех си аз ,че ша са разберем,кат гилза на Д20 с дотиквача :lol: :lol: :lol: ама за гюмовите са притеснявам от руските ли ша искаш да пълня или от немските :D :lol: :wink: :drinkers:
Марк Твен
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Нищо не иска първи ешалон за сега, а га го закъса яката.. :lol: , тогава идва подкреплението, дали зип, запас, тил, важното е да е навреме... :lol:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

АТО(артилерийско техническо осигуряване)Тъй са водеше :lol: :lol: зачота :lol: а пък полковника казваше най важното войника да е осигурен тс.да има за ядене и за пиене ,за да не мисли грешно :lol: :lol: сега разбирам колко е бил прав :lol: :lol: :drinkers:
Марк Твен
Аватар
ringo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ringo »

Бай Миле, на един войник, ''кльонка-черпак'' му е важен. Кат си видиш новия тунинг ще преосмислиш концепцията си за риболов, коренно!
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Аз не съм се съмнявал в тебе ,ама Джимито ша гледа кат шматка ,щото не можа да ми покаже ,колко е добър с оригинала, :lol: :lol: да бърка запържения лук за боба :lol: :lol: :drinkers: За количеството анасон за тунинга ша са разберем на живо :lol: може и на Цонево :lol: :lol: :drinkers:Пусни някоя снимка от процеса на тунинга :wink:
Марк Твен
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

brandon76 написа:
Don4o_62 написа:[ риболова на сом си отива бавно и неусетно както годините ни :wink:
За някой даже никога не е започвал :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :fishing7: :fishing7:
Бране,надявам се ТОЙ да се сети :D ако не,двамата с Франко МУ кажете :lol: :drinkers:
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от KRASSI »

Franko написа:Донка, през пет годинки една рибка,как ти се струва :) .
Franko написа:Ти ,не можа да схванеш поста ама ТОЙ,ще схване. :) :) :)
При мен валата още си е мираж ,не ме мисли :) :)
Схванах много добре.....а ти схвана ли, че на някои дори с големи претенции изобщо не са им идвали тия "рибки" за които говориш. :wink: за вече близо 20тина годинки.:lol: :lol: :lol:
Човек се ражда само с име и то дарено!
Живее в илюзия от мечти сред близки хора,
умира сам в реалноста !
Оставя добрите си дела за да го помнят,
отнася лошите със себе си отвъд !!!!!
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Абе, пичове темата не беше ли РАЗКАЗИ ЗА СОМА....а не МЕРЕНЕ на сома.....и кой колко е велик :roll: Тя иерархията е ясна според мен :lol: :lol: оттук на сетне само по делата им ще ги познаете :lol: :lol: и по разказите за ...... :fishing6: :D Вземете разкажете нещо :lol: може и със снимки,като Джимито :D нищо че са дребни,поне хваща за разлика от мен :lol: :lol:
Марк Твен
Аватар
ringo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ringo »

То меренето и разказите вървят ръка за ръка. Най много се лъже преди секс и след риболов. Но пък е най красиво! С чувство за хумор, разбира се и най- добри към колегите!
Аватар
Jimi Hendrix
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Jimi Hendrix »

bai mile1 написа:поне хваща за разлика от мен :lol: :lol:
Ако си ми прочел рецензията към видеоматряла и ти ще хващаш, тук-там :wink: :lol:
Аз фащам га вляза :wink: :D :drinkers:
" Джими Хендрикс с кльонка " :!:
Troli Rapala
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”