Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Пълен фидерски куфар.
Модератор: Paublo_Eskobar
Пълен фидерски куфар.
Здравейте.
Пускам тази интересна тема, за да ми помогнете, а и не само на мен, а и на някои други, които сега започват своя фидер риболов. Според вас какво трябва да съдържа един ПЪЛЕН фидерски куфар ? Избройте нещата, които вие бихте сложили в куфар, който сте отредили само за фидер риболов. Аз лично предпочитам метод фидера, но и хранилките не отказвам. Та така, избройте ПЪЛНИЯТ за вас куфар.
Поздрави и благодарности.
Пускам тази интересна тема, за да ми помогнете, а и не само на мен, а и на някои други, които сега започват своя фидер риболов. Според вас какво трябва да съдържа един ПЪЛЕН фидерски куфар ? Избройте нещата, които вие бихте сложили в куфар, който сте отредили само за фидер риболов. Аз лично предпочитам метод фидера, но и хранилките не отказвам. Та така, избройте ПЪЛНИЯТ за вас куфар.
Поздрави и благодарности.
Re: Пълен фидерски куфар.
Много късмет, добра захранка и верни ПРИЯТЕЛИ ...............
На кратко в една кутия събирам всичко. Куки 1 вида класьори, под класьорите кохер и кукоизваждач
1 2-3 преди методи и най в едния ългъл на китията 3 кошнички да има
Тва ми е цялото оборудаване на 1 място
1 2-3 преди методи и най в едния ългъл на китията 3 кошнички да има

Тва ми е цялото оборудаване на 1 място
- Прикачени файлове
-
- 17857386_1613423462019546_1321907709_n.jpg (43.46 KiB) Преглеждано 3296 пъти
-
- 17909355_1613423498686209_1613192336_n.jpg (43.21 KiB) Преглеждано 3296 пъти
Този ,,етаж,, е за метод,а кошничките ,къде ги носиш ,те са още един?!
Koшниците ги нося в специална кутия предназначена само за това.lozzy.68 написа:Този ,,етаж,, е за метод,а кошничките ,къде ги носиш ,те са още един?!
Тъй като с кошници ловя главно по реката и за капризни риби затова много често не ги нося,
имам 3-4 в кутията ако видя зор с рибите, иначе ловя главно с метод фидер и тази кутия ми събира всичко
на 1 място

Колега, Истината е че трябва оборудване като за щекарски риболов .Всичко останоло е компромис.Направи си риболова ,,релакс,,и почивка всичко е СПОМЕНИ .
Пишеш пълни глупости в момента.....ORadev написа:Колега, Истината е че трябва оборудване като за щекарски риболов .Всичко останоло е компромис.Направи си риболова ,,релакс,,и почивка всичко е СПОМЕНИ .
Точно на фидер се ходи с възможно най малко оборудване от всички останали видове риболов.
Изключение е само спининговия и мухарския риболов.
Показал съм как точно в 1 кутия ми е цялото оборудване за фидера. Останалото са 1 кофа за захранка,
колчета и гребен които се събират в калъфа за въдиците и 1 стол. Ходил съм няколко пъти с рейсове
и влак на разни места и багажа ми е толкова малко че спокойно си се придвижвам навсякъде, нещо
нещо с което на другите им е невъзможно
Колега Слави 82 за ФИДЕРА вземи 3 4 топки качамак с различни аромати 1 2 3 пружини за него и няколко шишета .от кока кола и нямаш даже оборудване САМО ЛОВИШ...............
- Dass
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Дали ще си така:

..... или така:

...... или така:

..... или ....... айде да не показвам последния вариант...
Всеки сам си решава. Но определено удоволствието е различно!!!

..... или така:

...... или така:

..... или ....... айде да не показвам последния вариант...

Всеки сам си решава. Но определено удоволствието е различно!!!

Всяко място и време "си сака фидеро", дет' са вика.

Благодаря Даss който разбрал ,разбрал ,,,,,,,,,,,,,,,,
Колега Dass като се замисли човек едно пълно фидер оборудване е никак малко , като почнем от столове
масичка, чадър прикачни или стойки, калъфи с фиддери, кофа, сито, живарник,кеп и т.н. да и става много.
Но на фидера става с много става и малко багаж
всичко е въпрос на тва да си изкараш приятно и да носиш
колкото се може по малко багаж че си е мъкнене иначе и хамалогия особенно с тия платформи
масичка, чадър прикачни или стойки, калъфи с фиддери, кофа, сито, живарник,кеп и т.н. да и става много.
Но на фидера става с много става и малко багаж

колкото се може по малко багаж че си е мъкнене иначе и хамалогия особенно с тия платформи
- Dass
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Знаеш ли, то и без фидер става!Slavi_82 написа:... всичко е въпрос на тва да си изкараш приятно и да носиш

Всяко място и време "си сака фидеро", дет' са вика.

Да де ама тогава трябва раздела да е другDass написа:Знаеш ли, то и без фидер става!Slavi_82 написа:... всичко е въпрос на тва да си изкараш приятно и да носиш
колкото се може по малко багаж че си е мъкнене иначе и хамалогия особенно с тия платформи![]()
![]()
Още по-малко ще мъкнеш.

И там няма да минеш метър

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Станчоо, Станчо, как стана авторитет за една зима и 5 риболова...
Странно нещо са форумите, сега като те чета, изглеждаш все едно имаш представа от нещата, за които говориш.
Странно нещо са форумите, сега като те чета, изглеждаш все едно имаш представа от нещата, за които говориш.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аз днес ще ви покажа моя куфар, поне днес ми дойдоха нещата в Еконт и ще ида да ги взема....... Благодаря ви.