Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Двайсет лева за 24 ч.и 10 лв.за каравана на човек.
За Киселово не стана ясно ....разрещен ли е риболова в забраната 

Колеги ,предложете някой язовир за еднодневен риболов
Преди 2 дни бях на Калиманци,основно шаранчета до около 1кг,под 0,5кг се пускат.15лв такса,до 4кг риба дават
Мерси колега.Каква стръв предпочита там рибата?Dobo написа:Преди 2 дни бях на Калиманци,основно шаранчета до около 1кг,под 0,5кг се пускат.15лв такса,до 4кг риба дават
Рака активен ли е вече?
-
- новобранец
Петък--28-04 язовир Добротич. 10 лева такса три въдици .Пълно капо.Е не, ако се смята един хванат рак на плувката. Даже и таранката не се обади .Между 06 и 08 часа е извадено едно щаране към кило и три по едри таранки на плувка на бял червей.Това е инфо от хората до мен. Около 17 часа срещу мен извадиха риба на дъно, но колко голяма не видях точно. На язовира имаше над 20 човека, но нищо съществено. Силен вятър.
Колеги , даите инфо за седмия развъдник на Николаевка ?
Препоръчаха ми го за едра таранка , никога не съм ходил там...Искам да попитам как да го намеря и на какво е активна рибата - наплувка или на дъно и каква риба да търся ?
Каква е таксата ?
Друг водоем да препоръчате ?
Препоръчаха ми го за едра таранка , никога не съм ходил там...Искам да попитам как да го намеря и на какво е активна рибата - наплувка или на дъно и каква риба да търся ?
Каква е таксата ?
Друг водоем да препоръчате ?
Рака го няма засега,слава Богу..Иначе основно на бял червей,торен също,но по-слабо.На царевица нииищо..Само на плувка съм ловил аз,на дъно не знам как е положението.Но до колкото видях колегите срещу мен,доста по-рехаво.Balakchia написа:Мерси колега.Каква стръв предпочита там рибата?Dobo написа:Преди 2 дни бях на Калиманци,основно шаранчета до около 1кг,под 0,5кг се пускат.15лв такса,до 4кг риба дават
Рака активен ли е вече?
-
- новобранец
fozi073 написа:За Киселово не стана ясно ....разрещен ли е риболова в забраната
Забранен.. По моя информация пуснали са 10000 броя шаранчета и сигурно и лятото ще е забранен не се знае още.
Благодаря колега ...а тая хижа с механичкатаfrag factory написа:fozi073 написа:За Киселово не стана ясно ....разрещен ли е риболова в забраната
Забранен.. По моя информация пуснали са 10000 броя шаранчета и сигурно и лятото ще е забранен не се знае още.

За Есеница някой да знае нещо?Звънях на посочения телефон във фейсбук ,но беше изключен.
-
- новобранец
Риба бол само торен червей на 5 метровия.Balakchia написа:За Есеница някой да знае нещо?Звънях на посочения телефон във фейсбук ,но беше изключен.

За телефон не мога да помогна. Още 1-2 риби имаше но не съм ги снимал. От съботата е това.
-
- новобранец
Не знам.. Не съм ходил от нея страна отдавна.fozi073 написа:Благодаря колега ...а тая хижа с механичкатаfrag factory написа:fozi073 написа:За Киселово не стана ясно ....разрещен ли е риболова в забраната
Забранен.. По моя информация пуснали са 10000 броя шаранчета и сигурно и лятото ще е забранен не се знае още.дали функционира още

Благодаря за инфото.frag factory написа:Риба бол само торен червей на 5 метровия.Balakchia написа:За Есеница някой да знае нещо?Звънях на посочения телефон във фейсбук ,но беше изключен.На дъно една изкарана риба само.
За телефон не мога да помогна. Още 1-2 риби имаше но не съм ги снимал. От съботата е това.
Добре се е получило!А би ли припомнил какви бяха там условията? И удачни места за плувка?frag factory написа:Риба бол само торен червей на 5 метровия.Balakchia написа:За Есеница някой да знае нещо?Звънях на посочения телефон във фейсбук ,но беше изключен.На дъно една изкарана риба само.