Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
- Bigmarlin
- сериозен играч
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Същата работа е и с яз Горен Дъбник Добре е, че ръкавите в района на малката дига са
извън водата,че иначе става дзверщина
извън водата,че иначе става дзверщина
- stoiann80
- научил се да хвърля
[quote="ILEGAL]Правилно четеш. Водоемите които са разрешени, почти винаги се сменят за да може да се възстанови популацията. Друг е въпроса, че не винаги е добре обмислено. Примерно яз.Сопот е разрешен всяка година, ама БГ все пак, имаме страшни "експерти" в държавната администрация.
[/quote]
Това развързва ръцете на работниците обслужващи драгите по работещите баластриери. Сега малко или много, заради рибарското присъствие по бреговете, не си позволяваха да бракониерстват. Сега остават сам самички и....... е...м ти запазването на популацията

Това развързва ръцете на работниците обслужващи драгите по работещите баластриери. Сега малко или много, заради рибарското присъствие по бреговете, не си позволяваха да бракониерстват. Сега остават сам самички и....... е...м ти запазването на популацията
Memento mori
Здравейте колеги,
някво' инфо за Мало Бучино?? Интересува ме главно става ли за мачов риболов на прилично количество шаранчета, без намесата на много дребница
Също така няма да ми е излишна информация за видовете риба,такси и т.н.
Благодаря предварително
някво' инфо за Мало Бучино?? Интересува ме главно става ли за мачов риболов на прилично количество шаранчета, без намесата на много дребница

Също така няма да ми е излишна информация за видовете риба,такси и т.н.

Благодаря предварително

I DON'T GO FISHING TO ESCAPE MY LIFE,
I GO FISHING TO LIVE MY LIFE...
I GO FISHING TO LIVE MY LIFE...

Някой с информация за Панчарево неплатеното какво е положението.
-
- вече хвърля и на тежко
На пънча - дребни щуки по има няма две педи и дребен костур на силикони Fiish. размер 1 , малка глава - уловистият цвят беше каки.
Моля колеги ако закачате щуклета пускайте ги, защото популацията там рязко намаля последната година.
Наслука
Моля колеги ако закачате щуклета пускайте ги, защото популацията там рязко намаля последната година.
Наслука
Някой има ли информация за Веринско?
- Garbolino
- разбира нещата
Днес на Пънча рано сутринта имаше някаква активност. После задуха и нещата станаха тегави. На това място нямаше риболов, на гумаджийницата имаше долу горе риболов на уклей и бабушки, а на бъберека на моста, откъм езерото излизаше дребен уклей.
-
- новобранец
Вчера ме поканиха на купон,ама баща ми беше по-навит да ходя за риба.И разбира се предпочетох да отида за риба
Реших да не е отново на Суходол и предпочетох платеното на Панчарево.Отидох чак към 8 ,ама от Люлин с градския транспорт ......
Платих 5 лв за 1 въдица и 2 лв за карта и поразпитах как върви.Била е изкарана само 1 пъстърва.Разположих се и забърках 1 килограм захранка(шаран спесимен)+царевица,направих линия с малък ваглер,основно влакно 0.20,повод 0.16,кука №10 и стръв царевица.Който търсеше пъстърва си хвана без особена трудност.Извадиха се около 10-12 шарана.Аз спасих капото с 1 шаранче около 1-1 и нещо кг.Хващаха се и каракуди и 5-6 щуки (като една от тях я извади едно момченце на плувка на бял червей
)Седях до 12:30. Ето и снимки

Вчера на свободния водоем на Богров за 4 часа спининг един удар, но нереализиран. От останалите колеги, които срещнах на водоема, чух за извадени две щуки, една маломерна на спининг и една около килограм на тапа.
Поздрави и наслука!
Поздрави и наслука!
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Неделя на Пънча добър риболов на баби на фидер. На плувка щеше да е много по-добре, но нямах. Сед 2-3 часа на обяд влезе много уклей и фидеролова стана ужас.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
В кой район ако не е тайна? Аз бях в петък следобяд до тъмно на гумаджийницата. Фрашкано беше с уклей и изпържихме тридесетина. Един случаен едър костур може би около половинката и една едра бабушка, които са си в язовира. Останалите бабки са по-дребни от уклея и много хищни. Това на плувка. Хубав риболов на бабушки не се получи.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
На отсрещния бряг бяг, по-далече от шумотевицата.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
- Бай Иван
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Вчера (01.05.) на Челопечене видях един заловен браковец с полиция, протокол от ИАРА, и нито едно кълване от Рибе до 9,30 след което си бих камшика. Денят тръгна добре с тоя мизерник ама после с това некълване всичко се развали.
-
- научил се да хвърля
. Здравей колега, за кое точно гьолче говориш, за малкото, което се пада горе долу срещу входа на седмиците и винаги, и е обрасло или малко преди мостчето за седмиците като тръгнеш на ляво там са 5 те могили.bogno написа:Вчера,на една от свободните баластрери до 777 щучка 43 см на тапа.После на смрачаване,на близката река Искър-кленче. 37см-нелош риболов.

- bogno
- вече хвърля и на тежко
Малкото срещу входа.
Жена ми мисли,че съм на работа, шефът мисли, че съм болен, приятелите знаят, че съм НА РИБА!